2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Maşallah. Bende bugün gittim 5+6 yım. Sadece kese göründü. Bebek de çok minik görünüyor dedi doktor ama ben göremedim.
Bende de 5+5'te bombos bir keseydi. Haftaya gel dedi. 9 gun sonra gittim 6+4 olmus biraz gerilemis ama yine de bebek ve kalp atisi gorundu

Bende de 5+5'te bombos bir keseydi. Haftaya gel dedi. 9 gun sonra gittim 6+4 olmus biraz gerilemis ama yine de bebek ve kalp atisi gorundu
Ama muhtemel doğum tarihinize bakincada aslında sizin bugün 6+0 olmasi gerekmiyormu. Bebeginiz aslında ilerde. Çünkü benim de muhtemel doğum tarihi 27 aralık. Bende 5+6 yım bugün

Kızlar birşey sorcm kaşbi duran bebek ultatsonda nasl gözkr
Canım ultrasonda kalp atışı gözle görülebiliyor böyle sanki minik bi nokta yanıp sönüyor gibi. Veya nasıl anlatsam, rüzgarda sallanan bir minik pul gibi pır pır :) Benim doktorumun cihazı falan iyiydi bi de baya yakınlaştırıp baktı, öyle gösterdi bana sonra da dinletti.

Canım kese bozulmuş oluyor zaten benim doktorum ultrasona bakar bakmaz üzgünüm demişti hemen..kalp atışları durmuştu malesef.
Ohh içim rahatladı canm pazartesi duymadm ama kese iyi dedi bebekte iyi dedi ama ynede tedrgn olmştm inş yaşamaz ne ben ne de knse amin inş

Pazartesi gittğimde manyak adam dinletmedi imkansız şimdi duyman kalp atşnı dedim geçen hafta duydum inanmadı bana sağolsun dedm bebek nasl iyi dedi zaten ama merk ettm kalp arşı gden bebek nasl oluyr diye kese bozluyrmş galba

Var öyle cins doktorlar, bugün git yarın gel tarzı Ben tavırları ve tutarsızlığı yüzünden değiştirdim doktoru.
Ama evet zaten işini bilen doktor kese düzgünlüğünden anlayıp uyarıyor canım sen ferah tut kalbini

Şükür demediler pazartesi tahlihlrri gösterip tekrrdan brbege ultrasndan baktrcm:)

Ohh içim rahatladı canm pazartesi duymadm ama kese iyi dedi bebekte iyi dedi ama ynede tedrgn olmştm inş yaşamaz ne ben ne de knse amin inş
Merak etme canım kese düzgünse sıkıntı yoktur. doktorlar bakar bakmaz anlıyor kalbi durduğunu bebek tuhaf bir görünümdeydi bende Allah kimseye yaşatmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…