- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.881
Benm testler cnm sağlık ocagndan yaptr ben daha bgn verdm kan tek idrarı dşarda yapyrsn onuda halletcm yarn yoksa cok pahalı hastanelerdeEki Görüntüle 2142578
Benden istenen testler ve ultrason goruntusu bu sekilde...Eki Görüntüle 2142577
hmmm yani bizim insiyatifimize kalmis bi test anladim cnm testlerin adi ne bu ikili üclü dedikleri testler miçok şükür güzel bir haber inşallah hep böyle sağlıklı devam eder
canım ben yaptırmayacağım o testleri onlar kromozomal hastalıkları yani dawn sendromu gibi hastalıkları tahmin ediyor yüzde yüz gerçek değil bu sonuçlar. benim de cevremde akrabalarımda öyle olan çok oldu zihinsel engelli dedikleri çocukların hepsi de sağlam doğdu ve hamilelikleri zehir oldu boş yere..bir de benim eski doktorum da kızıma hamileyken şöyle demişti : eğer aldırmayacaksan çocuğu bu testleri yaptırmanın anlamı yok çünkü tedavisi olan hastalıklar değil bunlar demişti. bir de biz sağlıklı deriz hasta doğabilir hasta deriz sağlıklı doğabilir demişti yani garantisi yok
Hemserimsin yasta ayni hayirli olsun bebeginPardonyaş 35 Kayseri Doğum tarihi 12.12.2018
Teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz meleklerimize..Hemserimsin yasta ayni hayirli olsun bebegin
Evet ya tonlarca test istedi devlette veya kaydimi hemen alabilirsem saglik ocaginda yaptiririm.Benm testler cnm sağlık ocagndan yaptr ben daha bgn verdm kan tek idrarı dşarda yapyrsn onuda halletcm yarn yoksa cok pahalı hastanelerde
Methaba hocam, hangi ilcedesin acaba?Evet ya tonlarca test istedi devlette veya kaydimi hemen alabilirsem saglik ocaginda yaptiririm.
Beni de ekleyebilirsin artik listeye.
Yas 32, Istanbul. Sat 21 Mart
kiz yerinde duruyor annesi sen ne istiyorsun tabi saglikli orasi ayriAnne tombiş, baba tombiş, bebek büyüyüp gidiyor tabii
Valla geçen hafta bugün çekildim bunu. 9+0 diye bilerek gittim geç döllenmeymiş 8+1 olarak işledi doktorum.
Yok kesesiydi, yok içinde bebeğiydi, aman efendim kalp atışıydı bitti bu cinsiyet kaldı, daha da geçmez günler gene
Bazıları sağlık ocağında olmuyorEvet ya tonlarca test istedi devlette veya kaydimi hemen alabilirsem saglik ocaginda yaptiririm.
canim o kadar aradim gidip geldin mi neler oldu listeye ekle demissin ama durum nedir ?Evet ya tonlarca test istedi devlette veya kaydimi hemen alabilirsem saglik ocaginda yaptiririm.
Tamam. Cnm senide eklyrm:)Evet ya tonlarca test istedi devlette veya kaydimi hemen alabilirsem saglik ocaginda yaptiririm.
ismi ikili ve üçlü test canım .hmmm yani bizim insiyatifimize kalmis bi test anladim cnm testlerin adi ne bu ikili üclü dedikleri testler mi
evet ya benim de bi arkadasima dediler kizcagiz cok uzuldu ama cok sukur sag salim simdi ama madem gercekligi yok keske kaldirsalar belki down sendromlu dedigi anne aldircak ama megerse degilmis falan..
bende yaptirmam buyuk ihtimal bi sorun olsa zatem doktor soyler
ama yaotirip da zehir etmem kendime
saglikli da olsa down sendrolu vs.de olsa benim cocugum her zmn yaninda olurum insallah o yükun altina giremem cok gunah
sagol cnm bilgi icjn
kiz tarafinda duruyor canim:) tek kese kesinlesti o zmnEki Görüntüle 2142578
Benden istenen testler ve ultrason goruntusu bu sekilde...Eki Görüntüle 2142577
Sağlıklı olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin tabii de kız olursa bir başka sevinirim yalan yok :)kiz yerinde duruyor annesi sen ne istiyorsun tabi saglikli orasi ayri
Karnımda 8 haftalık bebeğimin kalp atışı durmuştu sadeceDüşüğün varmıydı canım neden verdi doktorun?
sagol cnmismi ikili ve üçlü test canım .
ya benim b 12 im cok dusuk hamile degilken haftada 2 kere vurduruyodum doktorum vurdurma dedi...B12 d vitamini saglik ocagi bakiyor mu sanki bizimki bakmiyoruz demisti zamaninda saglik ocaklari farklilik gosterir mi?
Pendikteyim. Pek olmadi. Bos gebelik falan olabilecegini dusunuyordum kalp atisini gorunce tuhaf hissettim.Kayip yasayan tum arkadaslara Allah'tan sabır diliyorum
Methaba hocam, hangi ilcedesin acaba?
Bir de kararsizliklar yasiyordun, kalp atisini duydugunda biraz ferahladi mi icin
Umarim hakkinda hayirlisi bouledir
Evet tek bir kese neyse ki. Ama yine de memnun musun diye bir sor :)Bazıları sağlık ocağında olmuyor
Toksoplazma falan hastanede yapıyorlar diyebiliyorum
Diğer normal kan tahlillerini sağlık ocağı yapıyor
Tekmiş di mi kese?
Evet gittim bebek ve kalp atisi gorundu. Biraz zor duyduk ama yanip sonen bir kalp gayet netti.canim o kadar aradim gidip geldin mi neler oldu listeye ekle demissin ama durum nedir ?
Ben idrar disinda hepsini saglik ocaginda yaptirdim toksoplazmayida saglik ocagi yaptiBazıları sağlık ocağında olmuyor
Toksoplazma falan hastanede yapıyorlar diyebiliyorum
Diğer normal kan tahlillerini sağlık ocağı yapıyor
Tekmiş di mi kese?
Karından mi bakildi sizePendikteyim. Pek olmadi. Bos gebelik falan olabilecegini dusunuyordum kalp atisini gorunce tuhaf hissettim.
Evet tek bir kese neyse ki. Ama yine de memnun musun diye bir sor :)
Evet gittim bebek ve kalp atisi gorundu. Biraz zor duyduk ama yanip sonen bir kalp gayet netti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?