2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
hmmm yani bizim insiyatifimize kalmis bi test anladim cnm testlerin adi ne bu ikili üclü dedikleri testler mi
evet ya benim de bi arkadasima dediler kizcagiz cok uzuldu ama cok sukur sag salim simdi ama madem gercekligi yok keske kaldirsalar belki down sendromlu dedigi anne aldircak ama megerse degilmis falan..
bende yaptirmam buyuk ihtimal bi sorun olsa zatem doktor soyler
ama yaotirip da zehir etmem kendime
saglikli da olsa down sendrolu vs.de olsa benim cocugum her zmn yaninda olurum insallah o yükun altina giremem cok gunah
sagol cnm bilgi icjn

Benm testler cnm sağlık ocagndan yaptr ben daha bgn verdm kan tek idrarı dşarda yapyrsn onuda halletcm yarn yoksa cok pahalı hastanelerde
Evet ya tonlarca test istedi devlette veya kaydimi hemen alabilirsem saglik ocaginda yaptiririm.
Beni de ekleyebilirsin artik listeye.
Yas 32, Istanbul. Sat 21 Mart

Kayip yasayan tum arkadaslara Allah'tan sabır diliyorum

Evet ya tonlarca test istedi devlette veya kaydimi hemen alabilirsem saglik ocaginda yaptiririm.
Methaba hocam, hangi ilcedesin acaba?

Bir de kararsizliklar yasiyordun, kalp atisini duydugunda biraz ferahladi mi icin
Umarim hakkinda hayirlisi bouledir

kiz yerinde duruyor annesi sen ne istiyorsun tabi saglikli orasi ayri

Bazıları sağlık ocağında olmuyor
Toksoplazma falan hastanede yapıyorlar diyebiliyorum
Diğer normal kan tahlillerini sağlık ocağı yapıyor
Tekmiş di mi kese?

canim o kadar aradim gidip geldin mi neler oldu listeye ekle demissin ama durum nedir ?

ismi ikili ve üçlü test canım .

B12 d vitamini saglik ocagi bakiyor mu sanki bizimki bakmiyoruz demisti zamaninda saglik ocaklari farklilik gosterir mi?

Kayip yasayan tum arkadaslara Allah'tan sabır diliyorum

Methaba hocam, hangi ilcedesin acaba?

Bir de kararsizliklar yasiyordun, kalp atisini duydugunda biraz ferahladi mi icin
Umarim hakkinda hayirlisi bouledir
Pendikteyim. Pek olmadi. Bos gebelik falan olabilecegini dusunuyordum kalp atisini gorunce tuhaf hissettim.

Bazıları sağlık ocağında olmuyor
Toksoplazma falan hastanede yapıyorlar diyebiliyorum
Diğer normal kan tahlillerini sağlık ocağı yapıyor
Tekmiş di mi kese?
Evet tek bir kese neyse ki. Ama yine de memnun musun diye bir sor :)

canim o kadar aradim gidip geldin mi neler oldu listeye ekle demissin ama durum nedir ?
Evet gittim bebek ve kalp atisi gorundu. Biraz zor duyduk ama yanip sonen bir kalp gayet netti.

Karından mi bakildi size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…