- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #8.081
Bende öğlen yapyrm canm geç kalkyorum uykum cok oluyr senndemi oleAllahım şu sigarayı bırakmak ne zormuş hergün rüyamda pöfür pöfür sigara içiyorum :) Kızlar yaaa ben hergün öğlen uyanıyorum tabi kahvaltıyıda öğlen yapıyorum bebişe zararı olurmu aç kalır mı ki ?Gelişimine etki olurmu acaba
Hoşgeldin canm aramıza hayrlı olsun:)merhaba arkadaşlar, ben de yakın zamanda hamile olduğumu öğrendim.. Sanırım ben de bir aralık annesi olacağım. :) biraz grubu kurcalıyorum neler yaşıyorsunuz şuan neler hissediyorsunuz acaba diye.. :)
teşekkürler canımHoşgeldin canm aramıza hayrlı olsun:)
Bu kadar takipte olman süper gerçektenBen gebelikten üç ay öncesinde başladım diyetisyene. Aslında kilom normaldi ancak hani hep o üç kilo fazla vardır ya onu verdim. Hedefim 55 leri görmek idi. 59,3 ile başladık en son salı 54,3 idim. Tabi en son yağ oranım %26 larda filandı(boyum 171 bu arada). Tabi rafine şekeri ve paketli tüm gıdaları da kestim. Bizim diyetisyenle gebelik emzirme ve emzirme sonrası diye uzun bir yolumuz var. Bakalım nasıl olacak
Evet ya maalesef vicdan yaptım gelişimini etkiler mi acaba diyeBende öğlen yapyrm canm geç kalkyorum uykum cok oluyr senndemi ole
Bende o mazereti önü sürüyorum zatenZaten uykucuydum şimdi mazerette var daha yeni kahvaltı yapıyorum :)
Bence etkilemz yemek yedkten snra nye etkilesnki :)Evet ya maalesef vicdan yaptım gelişimini etkiler mi acaba diye
Benimkide allah razı olsun çok anlayışlı arar öğlenleri uyandırır kahvaltını yap diye yoksa uyuycam akşama kadarBende o mazereti önü sürüyorum zatensagolsun eşimde anlayışlı
Niye takvimin yok bebiş kaç haftalıkBenimkide allah razı olsun çok anlayışlı arar öğlenleri uyandırır kahvaltını yap diye yoksa uyuycam akşama kadar
Bilmiyorum ki senaryoları üretiyorum işte evladım çekirdek kadar olsada anasının uyku sevdası yüzünden bu saatlere kadar aç susuz mu kaldı diyeBence etkilemz yemek yedkten snra nye etkilesnki :)
Takvimin yok derken anlayamadım ? Bugün 7+4 olduk pazartesi kontrol varNiye takvimin yok bebiş kaç haftalık
Oo maşallah senin bebiş büyümüşTakvimin yok derken anlayamadım ? Bugün 7+4 olduk pazartesi kontrol var
Hahahhh çok cahilim ya bende bunlar neden çıkıyor diyorum bilmiyorum ki takvim falanOo maşallah senin bebiş büyümüş
Bak benim attıgım mesajların altında 6.hafta yazıyo hamilelik takvimi onu sordum canım
Kız senle aynıyız bende 7+4 bende pazartesi gitcm:) aynen ole ama alyrlar vitamni sıkıntı yok:)Bilmiyorum ki senaryoları üretiyorum işte evladım çekirdek kadar olsada anasının uyku sevdası yüzünden bu saatlere kadar aç susuz mu kaldı diye
kayıpların düşükle mi oldu canım kürtajla mıKan pıhtılaşması sebebi ile 3kayıp yaşadığım için kan sulandırıcı iğne kullanmak zorundayım doğuma kadar canım
Ben her zaman dikkat etmeye çalıştım ama kendi çabamla bir yere kadar oldu. Bi de bebek için diyorlar ya ilk 1000 gün çok önemli ve annenin damak tadı çocuğa geçiyor diye. İlerde o da zararlı şeyler yesin istemiyorum e en büyük rol modeli de ben olacam. Belli tam yapayım istedim.Bu kadar takipte olman süper gerçekten
Benimde boyum 170 kilom 65 doktorum kızdı kilon fazla dediama kızıma hamileyken 18 kilo aldım evlendigim de 59 kiloydum ama şimdi kilom var baya kızımda aldıgım 18 kilodan 15 kilo verdim ama
Ayyy ne güzel çok heyecanlı sen kalp atışını duydunmu benim doktor kalp atışı var ben görüyorum ama sana dinletmem daha çok küçük dedi bu defa inşallah duyarım acaba cinsiyetlerimiz ne olacak benim etrafımdaki bütün hamileler erkek annemle geçen market reyonundaki kıza bile sorduk erkek bu sene erkek senesini neKız senle aynıyız bende 7+4 bende pazartesi gitcm:) aynen ole ama alyrlar vitamni sıkıntı yok:)
Oyy büyümüş senin bebiş benim ki daha minicik teyzesiHahahhh çok cahilim ya bende bunlar neden çıkıyor diyorum bilmiyorum ki takvim falanBenim erken döllenme oldu o yüzden 4-5 gün önde teyzesi
Çok iyi yapıyorsun bende dikkat etmeye çalışıcam artık :)Ben her zaman dikkat etmeye çalıştım ama kendi çabamla bir yere kadar oldu. Bi de bebek için diyorlar ya ilk 1000 gün çok önemli ve annenin damak tadı çocuğa geçiyor diye. İlerde o da zararlı şeyler yesin istemiyorum e en büyük rol modeli de ben olacam. Belli tam yapayım istedim.
Ben çin takvimine baktım kız çıkıyo benim :)kızımdaykende bakmıştım kız çıkmıştı ve dogru yaniAyyy ne güzel çok heyecanlı sen kalp atışını duydunmu benim doktor kalp atışı var ben görüyorum ama sana dinletmem daha çok küçük dedi bu defa inşallah duyarım acaba cinsiyetlerimiz ne olacak benim etrafımdaki bütün hamileler erkek annemle geçen market reyonundaki kıza bile sorduk erkek bu sene erkek senesini ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?