2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende öğlen yapyrm canm geç kalkyorum uykum cok oluyr senndemi ole

Bu kadar takipte olman süper gerçekten
Benimde boyum 170 kilom 65 doktorum kızdı kilon fazla dedi ama kızıma hamileyken 18 kilo aldım evlendigim de 59 kiloydum ama şimdi kilom var bayakızımda aldıgım 18 kilodan 15 kilo verdim ama

Ben her zaman dikkat etmeye çalıştım ama kendi çabamla bir yere kadar oldu. Bi de bebek için diyorlar ya ilk 1000 gün çok önemli ve annenin damak tadı çocuğa geçiyor diye. İlerde o da zararlı şeyler yesin istemiyorum e en büyük rol modeli de ben olacam. Belli tam yapayım istedim.

Kız senle aynıyız bende 7+4 bende pazartesi gitcm:) aynen ole ama alyrlar vitamni sıkıntı yok:)
Ayyy ne güzel çok heyecanlı sen kalp atışını duydunmu benim doktor kalp atışı var ben görüyorum ama sana dinletmem daha çok küçük dedi bu defa inşallah duyarım acaba cinsiyetlerimiz ne olacak benim etrafımdaki bütün hamileler erkek annemle geçen market reyonundaki kıza bile sorduk erkek bu sene erkek senesini ne

Çok iyi yapıyorsun bende dikkat etmeye çalışıcam artık :)

Ben çin takvimine baktım kız çıkıyo benim :)kızımdaykende bakmıştım kız çıkmıştı ve dogru yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…