2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hamileliğini belirtisiz geçiren var mı ben 5 haftalık hamileyim 25 nisanda hcg 1385 çıktı birdaha baktırmadım dün kesem gözüktü sadece hiç belirtim Yok hamile gibi hissetmiyorum kendimi çok mu erken hissetmek için acaba

Belirtisiz olan hamileliklere prenses hamilelik diyorlar canım. Şanslısınız. Bulantı, kasık belbağrısı var bende çok fenaf

Bende de kasık agrısı bel agrısı baş dönmesi var canım

Koalina canim ben de cok tembeldim uykum cok vardi ben bu bebege bakamam diyordum iste o 9 ay niye var alış diye dogdu hemen verin emzircem dedim gik dedi uyandim gak dedi emzirdim. altini da ben dgistirdim sanki hergun alt degistirmisim:) hicc merak etme canim sen o anneyim diyenlere tas cikartirsin.

Cinsiyet yorumları çok okudum bende duyduklarimi bildiklerimi paylaşayım (bence hepsi batıl inanç) :)

Bebek sağ tarafta ise kız sol tarafta ise erkek
Ekşi aşerenin kızı oluyormuş
İlk başlarda hamileliğin çok uyuyup uyku hali varsa kız
Guzellestiysen kız (ciltte lekelenmelerr varsa erkek
Adet bitiminden sonraki 15 gün içinde hamile kalindiysa kız sonraki 15 gün erkek

Bu sonuncu sadece ilk çocuk için gecerkiymis anne ve babanın isimleri toplam çift sayıyla bitiyorsa (2,4,6,8,10...) Kız
Eğer 3,5,7,9,11 şeklinde bitiyorsa erkek mesela Ali ve Esra =7 erkek

Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese inşallah hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız yavrularimizi

Yarın 6+3 oluyoruz Allah'ım ın izniyle 10:30 randevum var çok korkuyorum kötü birşey duyarsam diye akşam biraz kanamam oldu bugün lekelenme şeklinde devam ediyor inşallah herşey yolundadır Allah'ım
Kızlar benim için dua edin lütfen inşallah yarın buraya güzel haberlerle gelirim

Normalde ekşi sevmem kızımda bolca yemiştim. Şimdide ekşi istiyor canım, kız mı acabaa? Gönlüm yine kızda (en önemlisi sağlık)

Dualarımız seninle canım hayırlı haberle dönersin inş

İnşallah canım iyi olacak

Evet canım rüyalar teorıler hıkaye anneler hisseder :)

Genelde ilk çocuk mu kızlar? Benim bir kızım var. Araları inş 3 yaş 1 ay olacak nasip olursa..
Benimki arasında 2 yas olacak tam 2 yas bile sayılmaz 21 ay

Şanslı gebe seni.
Benimki de öyle maşallah bize ama bi kac defa belim ağrıdı o da usutmekten oldu sanırım .

Kokusuna bile tahammülüm yok.
Sigara içenler benden sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…