- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #8.261
Belirtisiz olan hamileliklere prenses hamilelik diyorlar canım. Şanslısınız. Bulantı, kasık belbağrısı var bende çok fenafHamileliğini belirtisiz geçiren var mı ben 5 haftalık hamileyim 25 nisanda hcg 1385 çıktı birdaha baktırmadım dün kesem gözüktü sadece hiç belirtim Yok hamile gibi hissetmiyorum kendimi çok mu erken hissetmek için acaba
Benimde kızım vardı vefat etti bu bebegim 2.bebegm hep melek kızım var diyorum abla olucak kızım prensesimGenelde ilk çocuk mu kızlar? Benim bir kızım var. Araları inş 3 yaş 1 ay olacak nasip olursa..
Bende de kasık agrısı bel agrısı baş dönmesi var canımHamileliğini belirtisiz geçiren var mı ben 5 haftalık hamileyim 25 nisanda hcg 1385 çıktı birdaha baktırmadım dün kesem gözüktü sadece hiç belirtim Yok hamile gibi hissetmiyorum kendimi çok mu erken hissetmek için acaba
sigara varmi?Ya hamile kaldım kalalı geçmek bilmeyen bir öksürük ve balgam.
Napim Kızlar altın önerilere ihtiyacım var doğal olsun bitki çayı hariç ?
Mekanı cennet olsun canım. İnşİbu tatlı yavruna sağ salim kavuşursun cnm.Benimde kızım vardı vefat etti bu bebegim 2.bebegm hep melek kızım var diyorum abla olucak kızım prensesim
Arkadaşlar 6 haftalık oldu bebeğim dr normal dedi kalp atışı duyuldu kaç diye sordum 70 dedi. Çok yavaş değil mi normalde 100 lerde olmalıymış
Cennette karşılıcak seni inşallah canımBenimde kızım vardı vefat etti bu bebegim 2.bebegm hep melek kızım var diyorum abla olucak kızım prensesim
Normalde ekşi sevmem kızımda bolca yemiştim. Şimdide ekşi istiyor canım, kız mı acabaa? Gönlüm yine kızdaCinsiyet yorumları çok okudum bende duyduklarimi bildiklerimi paylaşayım (bence hepsi batıl inanç) :)
Bebek sağ tarafta ise kız sol tarafta ise erkek
Ekşi aşerenin kızı oluyormuş
İlk başlarda hamileliğin çok uyuyup uyku hali varsa kız
Guzellestiysen kız (ciltte lekelenmelerr varsa erkek
Adet bitiminden sonraki 15 gün içinde hamile kalindiysa kız sonraki 15 gün erkek
Bu sonuncu sadece ilk çocuk için gecerkiymis anne ve babanın isimleri toplam çift sayıyla bitiyorsa (2,4,6,8,10...) Kız
Eğer 3,5,7,9,11 şeklinde bitiyorsa erkek mesela Ali ve Esra =7 erkek
Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese inşallah hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız yavrularimizi
Dualarımız seninle canım hayırlı haberle dönersin inşYarın 6+3 oluyoruz Allah'ım ın izniyle 10:30 randevum var çok korkuyorum kötü birşey duyarsam diye akşam biraz kanamam oldu bugün lekelenme şeklinde devam ediyor inşallah herşey yolundadır Allah'ım
Kızlar benim için dua edin lütfen inşallah yarın buraya güzel haberlerle gelirim
İnşallah canım iyi olacakYarın 6+3 oluyoruz Allah'ım ın izniyle 10:30 randevum var çok korkuyorum kötü birşey duyarsam diye akşam biraz kanamam oldu bugün lekelenme şeklinde devam ediyor inşallah herşey yolundadır Allah'ım
Kızlar benim için dua edin lütfen inşallah yarın buraya güzel haberlerle gelirim
Cennette karşılıcak seni inşallah canım
Sagolun kızlar allah razı olsunMekanı cennet olsun canım. İnşİbu tatlı yavruna sağ salim kavuşursun cnm.
Hadı gozunaydın :)Merhabalar kızlar ben doktordan geliyorum kese göründü çok şükür kimyasalı dış gebeliği atlattık :) darısı bebiş görmeye..
Evet canım rüyalar teorıler hıkaye anneler hisseder :)Olablr cnm ama erkek var hep hissi nasl desem diyrdm cocgm olsa bir tane bebek var ona benzesn kız hiç aklmda yoktu ondan dedim arkdşmada öle olmş o da demiş erkek olursa ismi belli ali aras diye ama kızı hiç düşünmemiş ve erkek olmş galiba insan hissedyr
Benimki arasında 2 yas olacak tam 2 yas bile sayılmaz 21 ayGenelde ilk çocuk mu kızlar? Benim bir kızım var. Araları inş 3 yaş 1 ay olacak nasip olursa..
Şanslı gebe seni.Hamileliğini belirtisiz geçiren var mı ben 5 haftalık hamileyim 25 nisanda hcg 1385 çıktı birdaha baktırmadım dün kesem gözüktü sadece hiç belirtim Yok hamile gibi hissetmiyorum kendimi çok mu erken hissetmek için acaba
Kokusuna bile tahammülüm yok.sigara varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?