2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Karından mı bakıldı? Biz 6+3’de vajinal usg’den gördük ve duyduk kalp atışını. Karından görünmedi.
Benim normalde 6+5 doktor 6+3 dedi ben kalp atışı duyulmayacak sandım ama duyuldu karından kişiden kişiye değişiyor bence bi iki hafta sonra sizde duyacaksınız inş

Kızlar gunaydın bu aralar oglum gecelerı cok uyanıyor hemde bagırarak ne yaptıysam olmadı ıse yaramadı yarım saat bır saatte bır bagırıp kalkıyor kucaga almadan da uyumuyor. Normalde yatagında kendı kendıne uyur aslında.zaten hamılelıkten bı halsızlık var ustumde bıde yat kalk leyla oldum ıyıce bazen diyorm ıkıncı cocuga bu kadr erken kalkışmak nasıl bir deliliktşr Allah yardım etsın

Gunaydin kızlar 6 haftalik hamileyim tup bbebekle hamile kaldim dun baya bi kanamm oldu dr yatış verdi.dun bebegin kalp atisi vardi.size sorum pihtilasma sorunum yok ama tup bebek pldugu icin aspirin kullaniyordum dr aspirine devam dedi .tup bebek druda icersen lkanarsin diyor sasirdim valla bnm durumumda olan varmi

aspirin kani sulandırıcı için kanamayı artırır ama doktorun ne diyorsa onu yapmalı son sonuçta biz doktor değiliz..tediginsen farklı bir doktora daha görün ve sor aspirin olayını

Haklısın canım bize emanet can onlar o yüzden sonra dan keşke demektense başta önlem almak eniyisi

Çokk geçmiş olsun bende marketten alıp yedim kültür mantarıydı.

Ben de üzülüyorum bu üç oldu , bozuk döllenşnce öyle oluyor diyor Dr , yapılacak birşey yok diyor
Güçlü olman lazım. Demek bu bebeğin yiyecek ekmeği alacak nefesi yokmuş. Şu mübarek aylarda özellikle senin için dua edeceğim. Allah sana sağlıklı sıhhatli bir evlat versin diye. Kişinin kendisinin değil de başkasının ettiği dualar daha çok kabul olurmuş ya hani.
Doktorunla da zaten görüştüğünüzde bir plan çizersiniz sizde yolunda gitmeyen bir şeyler var bunun ne olduğunu anlayıp ona göre bir yol çizmelisiniz. Ben kendimi hep şöyle telkin ederdim. Nasılsa pgd diye bi yöntem var olmadı öyle bebeği seçeriz diyordum.

7. haftadan beri sanırım bayağı rahatsızlandım 2 kilo verdim zor gerçektenn sen iyimisin
yok canım iyi değilim bulantı halsizlik herşeyden tiksinmem devam ediyor. Doktor serum verdi sabah akşam serum taktırcam inşallah biraz rahatlarım.. Hiç böyle hayal etmemiştim hamileliğimi :/

benim normalde satıma göre 8 haftalık olmam gerekiyordu kızlar. Ama ultrasonda 7 haftalık çıktı. doktorum olumsuz hiç bişey söylemedi.kalp atısınıda duydum şükür... Doktoruma sebebini sordum standart sapma vs bişeyler söyledi ama ben bişey anlamadım konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?

En gecen sene normal doguma 2000 odemıstım bu yılda en fazla 2250-2500 olmustur.sezeryanda gecen yıl 2500 du sanırım
benim duydugum fiyatlarla baya farklıymış fiyatlar... ben araştırmamıstım gecen arkadaslar konusuyordu onlardan duymustum. Bi kendimde arastırayım bakalım o zman

Krakerle falan idare ediyorum canım sonra az az da olsa yiyorum. Ama o ilk uyandığım saatler çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…