- 9 Nisan 2018
- 99
- 66
- 3
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #8.621
Benim normalde 6+5 doktor 6+3 dedi ben kalp atışı duyulmayacak sandım ama duyuldu karından kişiden kişiye değişiyor bence bi iki hafta sonra sizde duyacaksınız inşKarından mı bakıldı? Biz 6+3’de vajinal usg’den gördük ve duyduk kalp atışını. Karından görünmedi.
Ben de üzülüyorum bu üç oldu , bozuk döllenşnce öyle oluyor diyor Dr , yapılacak birşey yok diyorYaaa çok üzüldüm canım yaa
aspirin kani sulandırıcı için kanamayı artırır ama doktorun ne diyorsa onu yapmalı son sonuçta biz doktor değiliz..tediginsen farklı bir doktora daha görün ve sor aspirin olayınıGunaydin kızlar 6 haftalik hamileyim tup bbebekle hamile kaldim dun baya bi kanamm oldu dr yatış verdi.dun bebegin kalp atisi vardi.size sorum pihtilasma sorunum yok ama tup bebek pldugu icin aspirin kullaniyordum dr aspirine devam dedi .tup bebek druda icersen lkanarsin diyor sasirdim valla bnm durumumda olan varmi
Atakum canımEskiden ben :) nerede oturuyorsunuz
Haklısın canım bize emanet can onlar o yüzden sonra dan keşke demektense başta önlem almak eniyisiben de tutmicam cunku bebek gelisimi ilk 3 ay oldugu icin benim yuzumden gelismemesini istemem zaten gun boyu bukantilardan az az yiyoruz bi de hic yemezsek basimiz falan doner daha kotu midemiz bulanir
zaten dinimizde mecburi degil hamileyken ve bize verilen bi emanet bebeklerimiz onlarin gelisimi cok daha onemli hani nasil mesela sekeri olanlar oruc tutmasin deniyor ayni o sekil sonucta bedenimiz de Allah in emaneti once onu korumaliyiz ve ne yersek bu aylarda bebeklere yaricak
ama tabi hamileligini cok rahat geciren insallar kendileri bilir tabi ki
Çokk geçmiş olsun bende marketten alıp yedim kültür mantarıydı.Evet canım yememek gerekiyor sanırım. Hassadiyetimiz arttığı için dikkat etmek lazım çok, sana da geçmiş olsun.
Bildiğimiz kültür mantarı, marketten aldık hep aldığımız marka, taptazeydi canım...
Onları hiç yiyemiyorum canım, o yüzden hiç yemesem daha iyi zaten çok bulantım var... Tiksindim her şeyden.
Ben gidiyorum canım. Önceden haftada bir idi görüşmeler şimdi 15 günde bire düşürdük.Kızlar bu arada ben şimdiden 2 kilo almışım çok hızlı kilo alan bi yapım var ne yapmak şazım diyetisyene gitsem mi . Nasıl kilo almayacağım zaten fazla kiloluyum
Güçlü olman lazım. Demek bu bebeğin yiyecek ekmeği alacak nefesi yokmuş. Şu mübarek aylarda özellikle senin için dua edeceğim. Allah sana sağlıklı sıhhatli bir evlat versin diye. Kişinin kendisinin değil de başkasının ettiği dualar daha çok kabul olurmuş ya hani.Ben de üzülüyorum bu üç oldu , bozuk döllenşnce öyle oluyor diyor Dr , yapılacak birşey yok diyor
Haklısın canım bende fiyat konusunda kararsızım.Acibademde fatma kutlusoy var onceki doktorum. Memorial deydi ozaman gidiyordum aci badem cok pahalı tercih edemedim.
yok canım iyi değilim bulantı halsizlik herşeyden tiksinmem devam ediyor. Doktor serum verdi sabah akşam serum taktırcam inşallah biraz rahatlarım.. Hiç böyle hayal etmemiştim hamileliğimi :/7. haftadan beri sanırım bayağı rahatsızlandım 2 kilo verdim zor gerçektenn sen iyimisin
sezeryanda ortalama fiyatlar 1500 1600 arası değişiyor diye biliyorum normal doğumda da 1000 tl civarı diye canımKizlar gittiginiz hastanelerden hic dogum fiyati aldiniz mi?
Bizim burda arkadas normal dogumu 1600e yapmis. Sezeryani bilmiyorum.Kizlar gittiginiz hastanelerden hic dogum fiyati aldiniz mi?
benim duydugum fiyatlarla baya farklıymış fiyatlar... ben araştırmamıstım gecen arkadaslar konusuyordu onlardan duymustum. Bi kendimde arastırayım bakalım o zmanEn gecen sene normal doguma 2000 odemıstım bu yılda en fazla 2250-2500 olmustur.sezeryanda gecen yıl 2500 du sanırım
Ekmek arası peynir domates yap benim mide bulantıma tuzlu şeyler iyi geliyor dene kendini bakalım ne iyi gelecek hiç bişey yemezsen tansiyonun düşer zaten çalışıyorsun allah korusun gerçi mesleğin en kutsal mesleklerden ben çok seviyorum bütün öğretmenlerimizi
Krakerle falan idare ediyorum canım sonra az az da olsa yiyorum. Ama o ilk uyandığım saatler çok zor..Ekmek arası peynir domates yap benim mide bulantıma tuzlu şeyler iyi geliyor dene kendini bakalım ne iyi gelecek hiç bişey yemezsen tansiyonun düşer zaten çalışıyorsun allah korusun gerçi mesleğin en kutsal mesleklerden ben çok seviyorum bütün öğretmenlerimizi
Kızlar bunlar hangi hastanelerin giyatları devlet hastanesi mi? Arkadaşım özel hastanede epiduralsiz normal doğumu 5bine yaptısezeryanda ortalama fiyatlar 1500 1600 arası değişiyor diye biliyorum normal doğumda da 1000 tl civarı diye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?