- 9 Nisan 2018
- 99
- 66
- 3
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #8.581
Benim de öyle ama sonra tutulmuyor benim daha ilk çocuğumdan da bir ay var o yüzden ilk gün deneyeceğim inş Rabbim tutacağımız oruç hürmetine sağlıkla kavuşturur bebeklerimize :)Aynen öyle çok zor bir karar bebeğinin hayatından endişe ediyorsun ama bir yandan sanki oruç tutmazsan suçlu gibi hissediyorsunama uzun sure aç kalınca hem bulantılarım artıyor hemde tansiyonum düşüyor
İşte bende ondan korkuyorum doktorum izin verirse öyle yaparım bende artıkCnm hemşire bana bir sorunun yoksa doktorun da izin verirse bir gün tutup 2 gün tutma ara ara tut dedi yanı cunku ilk üç ay organları hızlı bir şekilde geliştiği icin uzun sure aç susuz kalmak bebekte gelişiminde gerilik yaparmış .
Hamilelere farz değil diye biliyorum kış mevsiminde olsak hadi bi nebze ama yaz günü hiç doğru değil bence hele 9 aylıkken ben asla bu vebale girmemÖyle tabi ama sonradan da tutulmuyor canım ya bide 9 aylıkken bile tutanları görünce Kararsız kaldım
Hepimiz ayni durumdayız Cnm kesinlikle evet sonradan tutulmuyor ama hava çok sıcak şimdiden bana büyük ihtimal tutamiycaz gibi geliyor :) inss ara ara deneriz amaBenim de öyle ama sonra tutulmuyor benim daha ilk çocuğumdan da bir ay var o yüzden ilk gün deneyeceğim inş Rabbim tutacağımız oruç hürmetine sağlıkla kavuşturur bebeklerimize :)
İzin vereceğini sanmıyorum Cnm risklerini bildikleri icin hiçbir doktor hele ki yaz döneminde olan Ramazan’a sanmıyorum izin versinİşte bende ondan korkuyorum doktorum izin verirse öyle yaparım bende artık
İyi pişdi yedim bile :)İyi pişmişse sorun değil diye biliyorum
Tansiyon sıkıntım da var bugun bayılcaktım nerdeyse çok fena oldum tutamıycam gibi ama arkadaşlar gibi vicdan yaptm heralde bendeİzin vereceğini sanmıyorum Cnm risklerini bildikleri icin hiçbir doktor hele ki yaz döneminde olan Ramazan’a sanmıyorum izin versin
Ben 23 Nisan haftasında raporluydum iyiydim biraz. ama pazartesinden itibaren çalışmaya başladım sabah 7 buçukta kalkıyorum hiçbir şey yiyemiyorum, okulda da ilk iki ders geçiyor yine yiyemiyorum zorla tahin pekmez yiyorum birazcıkAhh bi geçeydi ilk zamanlardan beri öldüm bulantı ve halsizlikten kusmamak için hep yatıyorum ama zorda olsa en azından kahvaltılıkları yiyorum hemen yatıyorum yoksa hiç beslenemiycem
Evet farz değil kaza ya bırakabiliyoruz ama arkadaşın dediği bunun emzirmesi vs vs tutulmuyor birazda galiba ihmalkarlık yapıyoruz ben kendi adıma borçlarımı daha tutamadım önceki hamileliklerimden ama senin dedigin de doğru riske atamayız yavrumuzu rabbim kısmet etmiş ne umutlarla bekledik bu günleriHamilelere farz değil diye biliyorum kış mevsiminde olsak hadi bi nebze ama yaz günü hiç doğru değil bence hele 9 aylıkken ben asla bu vebale girmem
Sanırım .. belki gün aşırı bakalım o zamanlar gelsin de kendimiz kadar bebekleri de düşünmek lazımHepimiz ayni durumdayız Cnm kesinlikle evet sonradan tutulmuyor ama hava çok sıcak şimdiden bana büyük ihtimal tutamiycaz gibi geliyor :) inss ara ara deneriz ama
Hayır. Bir de bana şekerli gibi geliyor folik asitfolik asit alimi mide bulantinizi arttirdi mi ??
Eee Cnm tansiyon sorunun varsa riske bile atma tutma tabikiTansiyon sıkıntım da var bugun bayılcaktım nerdeyse çok fena oldum tutamıycam gibi ama arkadaşlar gibi vicdan yaptm heralde bende
Ayy canım geçmiş olsun zehirli değildir ama acaba mideni mi bozduKızlar mantar yenir mi diye soran olmuş, görünce yazayım dedim. Bugün canım tavuklu mantarlı makarna çekti, eşimle yaptık yedim ama peşine karın ağrısı, ishal başladı. Üstüne bir de istifra edince çıktık hastaneye geldik.. Serum verdiler, 4 saat sürecekmiş, geceyi burada geçireceğiz bu gidişle...
Tavuğu da mantarı da eşim canım çekince daha bugün marketten almıştı üstelik
Mantar zaten riskli bir sebze heleki hamilelik döneminde daha da hassas olduğumuz icin normal bi insana göre zehirlenme oranımız daha fazlaymış ben her yendiğimde zehirlendimKızlar mantar yenir mi diye soran olmuş, görünce yazayım dedim. Bugün canım tavuklu mantarlı makarna çekti, eşimle yaptık yedim ama peşine karın ağrısı, ishal başladı. Üstüne bir de istifra edince çıktık hastaneye geldik.. Serum verdiler, 4 saat sürecekmiş, geceyi burada geçireceğiz bu gidişle...
Aaa çok geçmiş olsun canım..Kızlar mantar yenir mi diye soran olmuş, görünce yazayım dedim. Bugün canım tavuklu mantarlı makarna çekti, eşimle yaptık yedim ama peşine karın ağrısı, ishal başladı. Üstüne bir de istifra edince çıktık hastaneye geldik.. Serum verdiler, 4 saat sürecekmiş, geceyi burada geçireceğiz bu gidişle...
Havalar ısındı ya tavuk riskli tabi. Büyük geçmiş olsun. Ben baya bir süredir piyasadaki tavukları ( hani şu beş dakikada pişen) yemiyorum eşime de yedirmiyorum özellikle diyetisyen tembih etti yemeyin diye. Ama bir kaç yerde köy tavuğu keşfettim hem çok lezzetli hem de geç pişiyor eski günlerdeki gibi.Kızlar mantar yenir mi diye soran olmuş, görünce yazayım dedim. Bugün canım tavuklu mantarlı makarna çekti, eşimle yaptık yedim ama peşine karın ağrısı, ishal başladı. Üstüne bir de istifra edince çıktık hastaneye geldik.. Serum verdiler, 4 saat sürecekmiş, geceyi burada geçireceğiz bu gidişle...
Karar verdim tutmıycam canımEee Cnm tansiyon sorunun varsa riske bile atma tutma tabikidüşünme asıl bebeğine birşey olursa yaşayacağın vijdan azabını düşün Cnm
Ekmek arası peynir domates yap benim mide bulantıma tuzlu şeyler iyi geliyor dene kendini bakalım ne iyi gelecek hiç bişey yemezsen tansiyonun düşer zaten çalışıyorsun allah korusun gerçi mesleğin en kutsal mesleklerden ben çok seviyorum bütün öğretmenlerimiziBen 23 Nisan haftasında raporluydum iyiydim biraz. ama pazartesinden itibaren çalışmaya başladım sabah 7 buçukta kalkıyorum hiçbir şey yiyemiyorum, okulda da ilk iki ders geçiyor yine yiyemiyorum zorla tahin pekmez yiyorum birazcık3 buçukta eve gelince nasıl uykum oluyor. 6 da uyanınca da akşam yemeği iştahı kalmiyor. Bakalım nereye kadar devam edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?