2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İnşallah canım bizimde sıkıntısız olur sağlıkla kucağımıza alalım

Canım maydanoz yemek hamileyken iyi değilmiş yeme istersen

Arkadaşım maydanoz bu donemde yenilmemesi gerekenlerde en başta geliyor. Aman diyeyim dikkat et

Kızlarrr içim rahat etmedi, gittim baska özelde bi doktora ve keseyi gördüm.. 5+2 günlük Dün sanırım devlette göremediler, ya da 1 gece de annesini üzmedi ve kese oluştu. Herkese ck tsk ederim
Benim de bugün 5+3 doktora diğer Cumartesi gidicem tekrar şimdilik sadece keseyi gördük inşallah Cumartesi bebeğimide görürüm çok heyecanlıyım

Aynen oyle telas yapiosun oluo bu sefer de ama hamileligin ilk uc ayinda maydonoz cok tuketilmemesi gerekiyor benim bildigim kadari ile canim sende yeme bence
canim ya ben hic bisey yiyemiyorum bi patates salatasi istedi canim ona da baska malzeme koyduramadim az koydum maydanozu limonu aksam cok sıktim acaba maydanoz limon iltihapmi sokturdu dedim ama belirtilerim birden kaybolunca gerci hafif bulanti koku hassasiyetim var

ben
bende belirti var canim 5 haftadan beri cok kotu bu sabah birden baya azalinca bide leke olunca korktum

Dorukta muayne fiyatları nasıl canım bende bursadaym uludag üni.doç.gidiyorum üniversitenin özeline 122 tl muayne ücreti

Ama sehıre hastaneye gore degısıyor yarı fıyatınada hastane var ıkı katnda.bursadan bahsedıyorum bn
Bursa çok pahalı maalesef. Bir de hastanelerin ssk anlaşması olmasına göre de değişiyor. Ben Esentepe hastanesine gidiyorum. Hiç sormadım ama bi dahai gidişime soracağım. Ama jimer pembe mavi acayip uçuk fiyatlarda. Şahsen abarttıklarını düşünüyorum.

Kızlarrr içim rahat etmedi, gittim baska özelde bi doktora ve keseyi gördüm.. 5+2 günlük Dün sanırım devlette göremediler, ya da 1 gece de annesini üzmedi ve kese oluştu. Herkese ck tsk ederim
Hadi gözün aydın demedik mi sana erken endise ediyorsun diye.rabbime şükürler dardaki herkese rabbim yetişsin.coook sevindim birbirimizi tanimasakta hepimizin derdi belli o yüzden ALLAH icin seviyorum din kardeşlerimi

Hadi gözün aydın demedik mi sana erken endise ediyorsun diye.rabbime şükürler dardaki herkese rabbim yetişsin.coook sevindim birbirimizi tanimasakta hepimizin derdi belli o yüzden ALLAH icin seviyorum din kardeşlerimi
Allah razı olsun Cnm, ama dün İnan doktorun konuşma tarzını laf sözlerini duysan. Şok oldum, tmm olumsuz Da olabilir ama dikkatli bakılmıyor bence doktor asistanları tarafından devlet hastanesinin ultrason cihazları ckta iyi değil görüntü açısından diye duymuştum o da olabilir bilmiyorum ama dünkü üzüntüm geçti şimdilik, darısı göremeyenlerin basına. İnşşş hepimiz saglıkla kucağımıza alırız

Canım benm dediğim normal doğum 5.000 olan hastane ankarada çok da lüks olmayan özel bir üniversite hastanesi. Tobb etu hastanesi. Söylediğiniz fiyatlar çok düşük geldi. Ankarada 5.000’in altında doğum yok özel hastanelerde

Aynen cnm benimki de cok siddetliydi cok korktum hala da korkuyorum ins bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…