- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #8.661
İnşallah canım bizimde sıkıntısız olur sağlıkla kucağımıza alalımBişey hissetmeywnler telaş yapmayın bişey yoktur bende hiç bişey yok diyorum ya ne güzel prenses gebelik oh mis mide bulantım yok enerjigim hiç hamile gibi değilim iştah maşallah zaten ağzım sizin yok çok sukur gerçi kızım da da ben boyleydim 2 sefer midem bulandi 1 sefer kendi kendime istifravettirdim rttirdim bulantısı geçsin diye onun dışında çok Sorunsuz bi hamilelik geçirdim bende bursadayım çekirge doruk a gidiyorum ama erkem doye bende sormadım doğum fiyatlarını
Canım maydanoz yemek hamileyken iyi değilmiş yeme istersenbenum de ayni komaliktim 3 gundur azalmaya basladi aksam midem yine fenaydi dun bide sari akintim geldi wc ye gidince iki kere bu sabah kalktim midem biraz fenaydi cok degil kalktim biraz is bile yaptim yani kac gundur hic bisey yapamiyordum wc ye gittim azicik acik kahve akinti geldi suan cok kotu degil.sanki belirtiler biranda kesti midem baygin sadece bende korktum uc gundir haslanmis patatese maydanoz dograyip lumonlu yedim ondanmi bilemedim dun aksam bir limon sıkip yedim ha deyince dru da arayip soramiyorum 15ine gun verdi dr
Arkadaşım maydanoz bu donemde yenilmemesi gerekenlerde en başta geliyor. Aman diyeyim dikkat etbenum de ayni komaliktim 3 gundur azalmaya basladi aksam midem yine fenaydi dun bide sari akintim geldi wc ye gidince iki kere bu sabah kalktim midem biraz fenaydi cok degil kalktim biraz is bile yaptim yani kac gundur hic bisey yapamiyordum wc ye gittim azicik acik kahve akinti geldi suan cok kotu degil.sanki belirtiler biranda kesti midem baygin sadece bende korktum uc gundir haslanmis patatese maydanoz dograyip lumonlu yedim ondanmi bilemedim dun aksam bir limon sıkip yedim ha deyince dru da arayip soramiyorum 15ine gun verdi dr
Benim de bugün 5+3 doktora diğer Cumartesi gidicem tekrar şimdilik sadece keseyi gördük inşallah Cumartesi bebeğimide görürüm çok heyecanlıyımKızlarrr içim rahat etmedi, gittim baska özelde bi doktora ve keseyi gördüm.. 5+2 günlükDün sanırım devlette göremediler, ya da 1 gece de annesini üzmedi ve kese oluştu. Herkese ck tsk ederim
canim ya ben hic bisey yiyemiyorum bi patates salatasi istedi canim ona da baska malzeme koyduramadim az koydum maydanozu limonu aksam cok sıktim acaba maydanoz limon iltihapmi sokturdu dedim ama belirtilerim birden kaybolunca gerci hafif bulanti koku hassasiyetim varAynen oyle telas yapiosun oluo bu sefer de ama hamileligin ilk uc ayinda maydonoz cok tuketilmemesi gerekiyor benim bildigim kadari ile canim sende yeme bence
bende belirti var canim 5 haftadan beri cok kotu bu sabah birden baya azalinca bide leke olunca korktumBişey hissetmeywnler telaş yapmayın bişey yoktur bende hiç bişey yok diyorum ya ne güzel prenses gebelik oh mis mide bulantım yok enerjigim hiç hamile gibi değilim iştah maşallah zaten ağzım sizin yok çok sukur gerçi kızım da da ben boyleydim 2 sefer midem bulandi 1 sefer kendi kendime istifravettirdim rttirdim bulantısı geçsin diye onun dışında çok Sorunsuz bi hamilelik geçirdim bende bursadayım çekirge doruk a gidiyorum ama erkem doye bende sormadım doğum fiyatlarını
Dorukta muayne fiyatları nasıl canım bende bursadaym uludag üni.doç.gidiyorum üniversitenin özeline 122 tl muayne ücretiBişey hissetmeywnler telaş yapmayın bişey yoktur bende hiç bişey yok diyorum ya ne güzel prenses gebelik oh mis mide bulantım yok enerjigim hiç hamile gibi değilim iştah maşallah zaten ağzım sizin yok çok sukur gerçi kızım da da ben boyleydim 2 sefer midem bulandi 1 sefer kendi kendime istifravettirdim rttirdim bulantısı geçsin diye onun dışında çok Sorunsuz bi hamilelik geçirdim bende bursadayım çekirge doruk a gidiyorum ama erkem doye bende sormadım doğum fiyatlarını
Bursa çok pahalı maalesef. Bir de hastanelerin ssk anlaşması olmasına göre de değişiyor. Ben Esentepe hastanesine gidiyorum. Hiç sormadım ama bi dahai gidişime soracağım. Ama jimer pembe mavi acayip uçuk fiyatlarda. Şahsen abarttıklarını düşünüyorum.Ama sehıre hastaneye gore degısıyor yarı fıyatınada hastane var ıkı katnda.bursadan bahsedıyorum bn
Bende gideyim en iyisi çok kilo almak istemiyorumBen gidiyorum canım. Önceden haftada bir idi görüşmeler şimdi 15 günde bire düşürdük.
80 tl cnm muayeneDorukta muayne fiyatları nasıl canım bende bursadaym uludag üni.doç.gidiyorum üniversitenin özeline 122 tl muayne ücreti
Aaa çok iyimiş80 tl cnm muayene
Hadi gözün aydın demedik mi sana erken endise ediyorsun diye.rabbime şükürler dardaki herkese rabbim yetişsin.coook sevindim birbirimizi tanimasakta hepimizin derdi belli o yüzden ALLAH icin seviyorum din kardeşlerimiKızlarrr içim rahat etmedi, gittim baska özelde bi doktora ve keseyi gördüm.. 5+2 günlükDün sanırım devlette göremediler, ya da 1 gece de annesini üzmedi ve kese oluştu. Herkese ck tsk ederim
ne güzel Cnm, doktor 10 gün sonra gel dedi ama nasıl geçer zaman bilmiyorumBenim de bugün 5+3 doktora diğer Cumartesi gidicem tekrar şimdilik sadece keseyi gördük inşallah Cumartesi bebeğimide görürüm çok heyecanlıyım
Allah razı olsun Cnm, ama dün İnan doktorun konuşma tarzını laf sözlerini duysan. Şok oldum, tmm olumsuz Da olabilir ama dikkatli bakılmıyor bence doktor asistanları tarafından devlet hastanesinin ultrason cihazları ckta iyi değil görüntü açısından diye duymuştum o da olabilir bilmiyorum ama dünkü üzüntüm geçti şimdilik, darısı göremeyenlerin basına. İnşşş hepimiz saglıkla kucağımıza alırızHadi gözün aydın demedik mi sana erken endise ediyorsun diye.rabbime şükürler dardaki herkese rabbim yetişsin.coook sevindim birbirimizi tanimasakta hepimizin derdi belli o yüzden ALLAH icin seviyorum din kardeşlerimi
Bende zaman geçiremiyorumN
ne güzel Cnm, doktor 10 gün sonra gel dedi ama nasıl geçer zaman bilmiyorum
Canım benm dediğim normal doğum 5.000 olan hastane ankarada çok da lüks olmayan özel bir üniversite hastanesi. Tobb etu hastanesi. Söylediğiniz fiyatlar çok düşük geldi. Ankarada 5.000’in altında doğum yok özel hastanelerdeBenim ist.bayrampasa ozel kolan. Sezeryan 1950 normal 1500 du sanirim.
Her hastanede değişiyor. Sanirim memorialda 10bin civariymis, farazi konuşuyorum tabi duydugumu sduydugumu soyluyirum sadece. Bazi hastaneler sirf isimden dolayi yuksek aliyorlar iste malesef. Sonucta islem ayni, 5 kati fark olacak ekstra ne yapiyor olabilirler
TOBB u biz de ciddi düşünüyoruzCanım benm dediğim normal doğum 5.000 olan hastane ankarada çok da lüks olmayan özel bir üniversite hastanesi. Tobb etu hastanesi. Söylediğiniz fiyatlar çok düşük geldi. Ankarada 5.000’in altında doğum yok özel hastanelerde
Ben de tobb’da yapacağım Allah izin verirse:) Belki aynı günlere denk geliriz :)TOBB u biz de ciddi düşünüyoruz
Aynen cnm benimki de cok siddetliydi cok korktum hala da korkuyorum ins bisey olmazTatlım bendede kanama olmuştu bende tüp bebekle hamileyim öncelikle çok iyi dinlen kan sulandırıcıya 3 gün ara verdim kendiliğinden kesildi kanama daha sonradan devam ettim ben ki kanmamam bildiğin adet gibiydi çom şiddetliydi şimdi çok şükür devam ediyor hamileliğim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?