2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım bende uludağ üni.doç.mehmet aral atalaya gidiyorum çok memlunum harika bir doktor.

Kızlar bat 27 nisandı ben 1 mayıs da kan verdim 649.87 çıktı bugunde kan verdim 2362.17 çıktı 6.haftalık olduk bugun sonuçlarım nasıl sizce?

Aynen kuzum ben Emel Altundağ a gidiyorum Esentepe de şimdilik çok iyiyiz, sakin bir doktor bir de. Eşim de çok iyi dedi beğendi ilgisini sakinliğini :)

Hayırlı olsun folik asitini neden değiştirdi be kullanıyordu
Sağol. Ben iki senedir filan folbiol kullanıyordum. Gebelik öncesi kontrole gittiğimde gün aşırıya düşürmüştük. Gebeliği öğrendiğimde yine her güne çıkardık. Bugün de ben çok mu alıyorum otizmle ilişkisi var mı diyince hayır Yok devam edebilirsin dedi. Zaten b vitamini olduğu için vücutta fazlası olmadığını atıldığını ben de biliyorum. Tamam dedim ikna oldum. Üstüne bi de c vitamini omega 3 takviyesi sorunca tamam sana hepsi bir arada yazayım dedi. Kendim üsteledim yani. Benim yoğun bir çalışma hayatım var güne 5:30 da filan başlıyorum. Öncesinde de yoğun dönemimde omega 3 kullanmıştım bana doping etkisi yapmıştı. Çenem düştü biraz uzun anlattım :))

Ankarada olan var miydi hangi hastane ve dru tercih ettiniz?

Ultrason kağıdı vermedi mi elinize.

Verdi de sonrasında acelemiz vardı ve acil bi foto çekip geçtim.
Ben Ankara dayım. Doktorum üniversite hastanesinde Prof ancak ben onun muayenehanesine gidiyorum. Bütün işlemleriö üniversite hastanesinde yürüyecek Doğum hariç tabi. Eğer ilgilenirsen özelden sana ayrıntı yazarım.

Ağzına sağlık teşekkür ederim bende folbiol kullanıyorum ondan merak ettim bu arada enerjine maşallah güne 5:30 da başlamak her baba yiğidin harcı değildir:)

Valla merak ettim. Bende sizle aynıyım. Özelden yazarsanız sevinirim:)

Ağzına sağlık teşekkür ederim bende folbiol kullanıyorum ondan merak ettim bu arada enerjine maşallah güne 5:30 da başlamak her baba yiğidin harcı değildir:)
Ay evet kendime ben de hayret ediyorum şu an. Ancak bu durum başlayalı daha 10 gün filan oldu. Siz beni bi de 3-4 ay sonra görün

Ay evet kendime ben de hayret ediyorum şu an. Ancak bu durum başlayalı daha 10 gün filan oldu. Siz beni bi de 3-4 ay sonra görün
Maşallah ya ben halsizlikten namaz vakitlerini kaçırır oldum mideyi saymıyorum bile gerçi hamdolsun bu halime öyle çok istedim ki her derdi başım üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…