- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #8.681
Ay inşallah :))Ben de tobb’da yapacağım Allah izin verirse:) Belki aynı günlere denk geliriz :)
benim normalde satıma göre 8 haftalık olmam gerekiyordu kızlar. Ama ultrasonda 7 haftalık çıktı. doktorum olumsuz hiç bişey söylemedi.kalp atısınıda duydum şükür... Doktoruma sebebini sordum standart sapma vs bişeyler söyledi ama ben bişey anlamadım konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?
Slm kızlar.
Günde süt yoğurt ceviz düzenli tüketiyor musunuz?
Ben içiyorum her akşam süt yoğurt folik asit alıyorumSlm kızlar.
Günde süt yoğurt ceviz düzenli tüketiyor musunuz?
Canım inanç bambaşka bir sey, insan tutmayinca gerçekten huzursuz hissediyor. Ben de doktoruma bu haftaki kontrolde soracağım ama izin verecegini sanmiyorum. Çünkü bana sıvı tüketimi konusunda çok yüklendi doktorum tahlillerden sonra. Toplam 4 litre olacak günlük dedi. Bekleyip kavustuktan sonra riske atmak mantıklı gelmiyor bana. Biliyorum tutanları gördükçe içim gidecek özenicem ama insallah Rabbim telafisini nasip eder sonra.Sende benm gibisin dr sor istersen ama ben tutmcm zorlanrm
Bu 5000 SGK anlaşmalı halimiCanım benm dediğim normal doğum 5.000 olan hastane ankarada çok da lüks olmayan özel bir üniversite hastanesi. Tobb etu hastanesi. Söylediğiniz fiyatlar çok düşük geldi. Ankarada 5.000’in altında doğum yok özel hastanelerde
Canım ben maydanoz severim o yüzden ilk sorduğum sorulardan biriydi :) bir oturustaoturuşta 1 kilo yemeyeceksen sorun yok, bu kadar kafana takma dedi ama yeşillikleri iyi yıka sirkeyle dikkat et dedi. Sadece bitki caylarindan uzak dur diye uyarmisti. Herseyi abartmadan yiyebilirsin canım bence:)canim ya ben hic bisey yiyemiyorum bi patates salatasi istedi canim ona da baska malzeme koyduramadim az koydum maydanozu limonu aksam cok sıktim acaba maydanoz limon iltihapmi sokturdu dedim ama belirtilerim birden kaybolunca gerci hafif bulanti koku hassasiyetim var
Duaların için allah razı olsun, bir an önce kürtaj olsam rahatlayacağım , eşimle tek kelime edesin yok evde olması bile beni ciddi geriyor , anlatamam. Onun direk bir suçu olmasa da geçtiğimiz günlerde fazlaca tartıştık ben iyice irrite oldum , dr um da kendiliğinden gebe kalabilrisin istersen hazır hissedersen denersin ay ara Ver dedi, ya da sonbaharda pgt yöntemi ile tüp deneyelim dedi, hayırlısı artık bakalım ya , şu süreci ruh ve beden sağlığı ile bi atlatayım da ...Güçlü olman lazım. Demek bu bebeğin yiyecek ekmeği alacak nefesi yokmuş. Şu mübarek aylarda özellikle senin için dua edeceğim. Allah sana sağlıklı sıhhatli bir evlat versin diye. Kişinin kendisinin değil de başkasının ettiği dualar daha çok kabul olurmuş ya hani.
Doktorunla da zaten görüştüğünüzde bir plan çizersiniz sizde yolunda gitmeyen bir şeyler var bunun ne olduğunu anlayıp ona göre bir yol çizmelisiniz. Ben kendimi hep şöyle telkin ederdim. Nasılsa pgd diye bi yöntem var olmadı öyle bebeği seçeriz diyordum.
Mutlu anne = mutlu bebek demek. Sen iyi ol ki hem ruhen hem bedenen bebeğe de güzel bi ortam olsun. Konuşmak dertleşmek istediğinde her zaman bana yazabilirsin.Duaların için allah razı olsun, bir an önce kürtaj olsam rahatlayacağım , eşimle tek kelime edesin yok evde olması bile beni ciddi geriyor , anlatamam. Onun direk bir suçu olmasa da geçtiğimiz günlerde fazlaca tartıştık ben iyice irrite oldum , dr um da kendiliğinden gebe kalabilrisin istersen hazır hissedersen denersin ay ara Ver dedi, ya da sonbaharda pgt yöntemi ile tüp deneyelim dedi, hayırlısı artık bakalım ya , şu süreci ruh ve beden sağlığı ile bi atlatayım da ...
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun , dr um izne çıkıyormuş yaMutlu anne = mutlu bebek demek. Sen iyi ol ki hem ruhen hem bedenen bebeğe de güzel bi ortam olsun. Konuşmak dertleşmek istediğinde her zaman bana yazabilirsin.
Medıcabılde mutlu beye gıdıyorum canım ılk bebegımde de ona gıtmıstım cook sakin biri panikletmıyor ınsanı :) bide gercekten cok ıyı bı doktor ıkı gun normal dogum ıcın bekledı benı. Sancıdan bıkıp sezeryan ıstedıgım haldeBursada hangi doktora gidiyosun canım bende bursadaym
Evet hastaneler arasında cok fıyat farkı var. Jımer pembe mavi işin ticaretini yapıyor resmen üstelik doktorlarındada aman aman bı memnunıyet duymadım.ben doktorumdan cok memnunum ya ılk dogumda bana cok katlandıBursa çok pahalı maalesef. Bir de hastanelerin ssk anlaşması olmasına göre de değişiyor. Ben Esentepe hastanesine gidiyorum. Hiç sormadım ama bi dahai gidişime soracağım. Ama jimer pembe mavi acayip uçuk fiyatlarda. Şahsen abarttıklarını düşünüyorum.
Sağol şu an yedinci haftadayız.masallah canim Allah tamamina erdirsin. kac haftalik oldu bebis
peki 6+3 ya benimki 7. haftadayiz mi oluyor onun icin sordum kac haftalik diyeSağol şu an yedinci haftadayız.
Hayırlı olsun folik asitini neden değiştirdi be kullanıyorduBen de bugün doktora gittim bebeğim büyümüş kalp atışı da var ancak dinlemeyelim doppler strese sokmasın dedi peki dedik. İki hafta sonra tekrar görüşeceğiz. Bir de folik asidimi değiştirdik.
https://i.hizliresim.com/gOm7QZ.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?