2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Canım benim de hersey arkadan geldi. Burada kalp atışı duyanları görüp çok özeniyordum endişeleniyordum ama sonra geç döllenme olduğunu öğrendik, 6gun kaydırdık sat i. Sen de hiç endişelenme, yumurtlaman 5-6 gün fark etmiştir. Normal seyrinde devam eder gönlünü ferah tut canım.

Slm kızlar.
Günde süt yoğurt ceviz düzenli tüketiyor musunuz?

Ben 114 kiloyla hamile kaldım canım, amacım biraz verip kalmaktı aslında o yüzden Karatay yapıyordum. Ceviz oradan alışkanlık kaldı sabahları 4 tane kadar kırıp yiyorum. Süt icmezdim simdi günde veya 2 günde bir içiyorum. Yogurt vazgecilmezim kendim mayalarim ama zaten doktorum da bana ayran önerdi. Yaz sicaklari da baslayinca iyi gelir, en azindan evde ayran yap iç canim bebege de faydali sana da :)

Sende benm gibisin dr sor istersen ama ben tutmcm zorlanrm
Canım inanç bambaşka bir sey, insan tutmayinca gerçekten huzursuz hissediyor. Ben de doktoruma bu haftaki kontrolde soracağım ama izin verecegini sanmiyorum. Çünkü bana sıvı tüketimi konusunda çok yüklendi doktorum tahlillerden sonra. Toplam 4 litre olacak günlük dedi. Bekleyip kavustuktan sonra riske atmak mantıklı gelmiyor bana. Biliyorum tutanları gördükçe içim gidecek özenicem ama insallah Rabbim telafisini nasip eder sonra.

Canım ben maydanoz severim o yüzden ilk sorduğum sorulardan biriydi :) bir oturustaoturuşta 1 kilo yemeyeceksen sorun yok, bu kadar kafana takma dedi ama yeşillikleri iyi yıka sirkeyle dikkat et dedi. Sadece bitki caylarindan uzak dur diye uyarmisti. Herseyi abartmadan yiyebilirsin canım bence:)

Kızlar ben son hamileliğimde 10 gün tuttum çok zorlandım şekerim tansiyonum düştü bıraktım sonra. Bunda bi de emziriyorum tutmayacağım ben de.

Duaların için allah razı olsun, bir an önce kürtaj olsam rahatlayacağım , eşimle tek kelime edesin yok evde olması bile beni ciddi geriyor , anlatamam. Onun direk bir suçu olmasa da geçtiğimiz günlerde fazlaca tartıştık ben iyice irrite oldum , dr um da kendiliğinden gebe kalabilrisin istersen hazır hissedersen denersin ay ara Ver dedi, ya da sonbaharda pgt yöntemi ile tüp deneyelim dedi, hayırlısı artık bakalım ya , şu süreci ruh ve beden sağlığı ile bi atlatayım da ...

Mutlu anne = mutlu bebek demek. Sen iyi ol ki hem ruhen hem bedenen bebeğe de güzel bi ortam olsun. Konuşmak dertleşmek istediğinde her zaman bana yazabilirsin.

Mutlu anne = mutlu bebek demek. Sen iyi ol ki hem ruhen hem bedenen bebeğe de güzel bi ortam olsun. Konuşmak dertleşmek istediğinde her zaman bana yazabilirsin.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun , dr um izne çıkıyormuş ya asistanım baksın size pazartesi dedi. Şimdi bi de buna üzüldüm ben

Salataya dogranan maydonozdan hic bisey olmaz kizlar hergun oturup kilo kilo yemekle olur zarari sakin boyle ufak tefek seyleri dusunup dusunup acaba bisey olur mu diye dert etmeyin kendinize. Karnimizdaki bebekler oyle tuzdan sekerden degiller sukur Allahin izniyle sunu bunu yemekten biseycik olmaz. Biraz rahat olun

Bursada hangi doktora gidiyosun canım bende bursadaym
Medıcabılde mutlu beye gıdıyorum canım ılk bebegımde de ona gıtmıstım cook sakin biri panikletmıyor ınsanı :) bide gercekten cok ıyı bı doktor ıkı gun normal dogum ıcın bekledı benı. Sancıdan bıkıp sezeryan ıstedıgım halde sen nereye gıdıyorsun

Evet hastaneler arasında cok fıyat farkı var. Jımer pembe mavi işin ticaretini yapıyor resmen üstelik doktorlarındada aman aman bı memnunıyet duymadım.ben doktorumdan cok memnunum ya ılk dogumda bana cok katlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…