2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynn katlyrm cnm birde bnm yeml yemedgmde başm sönüyor zorlnrm rabbim inş tekrardan nasip eder tutmAyı inş

Uykummm varrrrama uyuyamıyorum kayınvalidemdeyim sen neler yapıyosun bebiş nasıl
Ben iyiym bgn arkdşmn ablasnn bebegnn yanına gttm daha 3 aylk kız küçückler biz nasıl tutcaz onları ya onu sevdim kucagmda tuttum başka ya bebek hiç ayrılasm gelmedi şimdi evdym tek ah gelse o günler bi
Bende kaynanama gidince uyku basyor hep kaynanalarda mı sıkıntı var acaba

kızlar benim dr da folbiol için çok ağır bir ilaç dedi.gelişim geriliği olan çocuklarda kullanıyoruz dedi
alalla. cok saakınım bu konuda. ilk hamileliğim biraz gec olustu. ben 1.5 sene boyunca her gun folbiol içtim. hamile kalınca da içmeye devam ettim. herhangi bir sorun yasamadık. şimdi 2.ye hamileyim. yine onu içiyorum. sizden duyunca doktora sordum. istersen 2 gunde bir içebilirsin dedi. yani bu durumda ilk çocugumu Allah korumuş mu demeliyim bilemedim. ilaç bitince baska bir sey alayım bari.

Kızlar benim mide bulantım aşırı olmaya başladı dr ilaç yazdı bugün aldım ama bu seferde bademcikler şişti ben napacam şimdi sürekli yataktayım aranızda bu sıkıntıları olan yada geçirebilecek önerisi olan varsa ne olur Bilgi versin halim yok ayağı kalmaya

Bende hersey cok guzel bulanti falan yok derken basima hamilelik kurdeseni cikti her yerim kabarcik icinde dr ilacta vermiyor nasil gecicek bakalim

Bende eltimin çocugunu sevdim çookk tatlı yaakaynanalarda sıkıntı vardır büyük ihtimal

Bende eltimin çocugunu sevdim çookk tatlı yaakaynanalarda sıkıntı vardır büyük ihtimal
Hiçç sorma ya insan bırakamıyor birde kucakta kalsa kalıyorlar daha 3 aylklar ya küçükler off hemen doğurasım geldi aynen bencede katlyorum sıkıntı onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…