- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.880
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #10.161
Bilemiyorum ki herkes kiz diyor :)maşallah büyümüüüşşş. demek vitamin de olsa ilk 3 ay kullanılmayacak gibi.. kalp atış hızı için kız denebilir ne dersin:) Allah tamamına erdirsin, nasıl biraz alıştın mı? heyecanlandın mı? merak ediyorum.
aynen çok küçük götü başı neresi belli değil :)) biraz daha büyüsün hareketlensin bu bir mucize diyeceksin??Bilemiyorum ki herkes kiz diyor :)
Alistim ama heyecanlanmadim daha bir seye de benzemiyor zaten. Neresi neresi anlasilmiyor:)
Bilemedim biraz hizli gelisiyo korkudan galibaKalbi ne kadar hızlı atıyor maşallah bizim 100-104 civarı atıyor
maşallahhh bak kese de kız diyorr:)) hayırlısı sağlıklı olsun da.Neresi bas tarafi anlayamadim bileEki Görüntüle 2145548
Nerden anliyorsun kiz erkek diye kese yusyuvarlak duruyo ondanmi dedin.benim kese boyle degilmaşallahhh bak kese de kız diyorr:)) hayırlısı sağlıklı olsun da.
takviminde yazanlar 8 gün içinde iki kat büyümüş bak:))
''Bebeğiniz geçen 8 kısa gün içinde iki kat büyüdü. Bebeğinizin boyu yaklaşık 8-11 mm. Bebeğiniz olağanüstü bir hızla büyüyor. Bebeğiniz doğduğunda bu hızla büyüseydi, 1 aylık olduğunda boyunu 15 metre olarak ölçebilirdiniz. Anneler hamilelik sırasında deri renginizde oluşacak değişiklikleri fark edebilirsiniz.''
valla ilk haftalarda kalp atış hızı kesenin şekli bir de kesede mesken tuttuğu yere göre tahminde bulunuyorlar yuvarlak kız ovalse yassı ise erkek falan gibi geyik yapıyorum aslına bakarsan, çektiği yere göre değişiyor görüntü aslında.. hayırlısı sağlıklı olsunlar da :)Nerden anliyorsun kiz erkek diye kese yusyuvarlak duruyo ondanmi dedin.benim kese boyle degil
Benimki oglan öyleysevalla ilk haftalarda kalp atış hızı kesenin şekli bir de kesede mesken tuttuğu yere göre tahminde bulunuyorlar yuvarlak kız ovalse yassı ise erkek falan gibi geyik yapıyorum aslına bakarsan, çektiği yere göre değişiyor görüntü aslında.. hayırlısı sağlıklı olsunlar da :)
basvurlar basladi cnm dünKpss başvuruları ne zaman cnm
Yaş 28 şehir izmir :)Arkadaşlar tabloda eksik bilgileri olan arkadaşlar var bana eksik bilgilernizi sölermisiniz
@Aslaumudunuyitirme @Aysarascanchu @white_chocolate_mocha @Katrem123
Şeker hastasıyım canım. Yapay şeker sıfır. Hamur işi, makarna pirinç pilavı, kızartma, vs gibi bir çok şey yasak. Öncelikle bebek için diyet ve hastalığım için bu yüzden kilo da almamam için.Canm nasıl katı listen hani hamilesinya merak ettim bi de hastalık falan mı var sadece kilo için mi yapıysun
Çok sevindim canm senn adına aynen başka drlara gitmekte fayda var bazıları ilgilenmedgi için direk gönderiyorlar canm . Senn adet tarihine göre bir hafta gerden mi gidiyr cnmkizlar dün gece cok fenalastim bulantidan duramadim acile özele gittik serum aldim mide bulantim gitmedi sadece biraz rahatladim ve ilac verdi METPAMID insalalh ise yarar
sagolsun doktor hem bebegi gordu hem kalp atislarini duyduk Allah ima binlerce sukurler olsun 6+4 luk hamileymisim
kalp atislarini duydugumda o an herseyi unuttum. bulantim aninda kesildi aglamaya basladim bu gercek mi dedim inanamadim o anki duygularimi asla anlatamam
cunku o gun yani ayni hastaneye gitmistim ve o keseme miyom diyen lanet doktor yine bebek gozukmedi ama umut var diyerek beni yerle bir etmisti.
galiba o gunku stresten de kaynakli midem cok kotu oldu ve vesile oldu hastaneye gittik gece iyi ki gitmisiz diyorum.
aklinizda bulunsun benim de kulagima kupe olsun sadece bi doktorla kalmayin muhakkak gidin bebegi gozukmeyenler bazi beceriksiz asistanlar goremiyo ve psikolojinizi bozabiliyo cunku..
o kadini sikayet edicem bu burda bitmedi ve bi daha gitmicem Allah dusurmesin insallah..
kim bilir kac kisiye bebegin gozukmuyo ya da kese degil bu miyom diyerek hamileliklerini zehir etti ya da kim bilir kac kisi bebegini yok sanarak keseyi aldirmak zorunda kaldi...
Gozun aydin canim cok sevindim allah kucagina almayida nasip etsinkizlar dün gece cok fenalastim bulantidan duramadim acile özele gittik serum aldim mide bulantim gitmedi sadece biraz rahatladim ve ilac verdi METPAMID insalalh ise yarar
sagolsun doktor hem bebegi gordu hem kalp atislarini duyduk Allah ima binlerce sukurler olsun 6+4 luk hamileymisim
kalp atislarini duydugumda o an herseyi unuttum. bulantim aninda kesildi aglamaya basladim bu gercek mi dedim inanamadim o anki duygularimi asla anlatamam
cunku o gun yani ayni hastaneye gitmistim ve o keseme miyom diyen lanet doktor yine bebek gozukmedi ama umut var diyerek beni yerle bir etmisti.
galiba o gunku stresten de kaynakli midem cok kotu oldu ve vesile oldu hastaneye gittik gece iyi ki gitmisiz diyorum.
aklinizda bulunsun benim de kulagima kupe olsun sadece bi doktorla kalmayin muhakkak gidin bebegi gozukmeyenler bazi beceriksiz asistanlar goremiyo ve psikolojinizi bozabiliyo cunku..
o kadini sikayet edicem bu burda bitmedi ve bi daha gitmicem Allah dusurmesin insallah..
kim bilir kac kisiye bebegin gozukmuyo ya da kese degil bu miyom diyerek hamileliklerini zehir etti ya da kim bilir kac kisi bebegini yok sanarak keseyi aldirmak zorunda kaldi...
Bu kadar zorlu diyetin ödülü kilo vermek canım. Diyetisyen listesinin üzerinden bir de doktorum kırptı. 3 dilim ekmek hakkım var günde ki ekmek pek aramam.Yaa verdin bi de ne güzel. Ben öncekilerde 11-7-12 kilo aldım ama bu sefer çok alacakmışım gibi geliyor. Hep ekmek yiyesim var
Bende yıllardır giriyorum ama sonuç yok yine çalışmadım acaba denesemmi diyorumbasvurlar basladi cnm dün
nasil gitcem blmym...
Canım ben de endokrine gidiyorum Grand da Hayati bey var tavsiye ederim.Sağlık ocağında tsh tahlili yapılıyor mu? Benim tsh 4.5 çıktı dahiliye doktoru 3-4 hafta sonra endokrine görün dedi ama endokrin bölümü burda sadece üniversite hastanesinde var ordada sıra yok ne yapacağımı şaşırdım şayet düştüyse birdaha ilaç kullanmama gerek yokmu acaba? Dahiliyeci her gebenin endokrine görünmesi gerekir dedi siz gittiniz mi?
Aynen öyle canım, sana da hayırlı olsun. Ama artışım güzel değil. Çarşamba 507 çıkmıştı bugün 642Maşallah cnm Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Benim oğlumda şükürki tüpbebekle oldu öncesinde bi kaybımda olmuştu.oğlum 2.5 yaşındayken tekrar olsun istedik ama 1 sene akışına bıraktık olmadı sonra dondurulmuş transferle kimyasal gebelik oldu derken 1 senede öyle geçti, tam çocuk meselesini kapattık demekki olmayacak derken o mucizem geldi, demekki kafayı takmamak lazımmış. Maşallah bak senin çabuk olmuş tekrardan gözün aydın olsun cnm.buarada doğum işi hiç belli olmaz önce sonra nasip işi yeterki hayırlı sağlıklı doğsunlarda o bize yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?