- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #10.121
Yorgunluk ve halsizlik vardı evet ağrı sızı yoktu ama
onun sınırına ne diyorlar benim de 26 mıydı neydi vermedi bişiy son ölçtürdüğümde. en azından damla kullanıyım yok gerek yok dedi:) benim bacaklarım çok ağrırdı diz eklemim mahvederdi, o zaman yerlerdeydi tabi.
Benim 8Yorgunluk ve halsizlik vardı evet ağrı sızı yoktu ama
14 çıktı
Valla benimki 5 cikti ana fokyor simdilik birsey vermedi folik asit simdi kullan uc aydsn sonra veririm dediBenim 8
Bebegin beyin gelisiminde tiroid kritikmis ve bunu anneden alirmis. Bu surecte sentetik tiroid kullanimi gerekliymis. Tabi bu durum Benim icin gecerli doktorum Boyle acikladi. Kisiye gore degsiyor olabilir.Benimde 1.94 çıkmıştı 2 ay sonra 1.34 oldu doktor not alıyorun tsh takip altında olucak dedi bende anlamadım
sen kullanıyor musun ampul ya da damla falan vitaminin bebeğe zararı yoktur heralde. doğunca kendilerine bile kullanmıştık yanlış hatırlamıyorsam:)Benim 8
Ooo senin baya düşükmüşValla benimki 5 cikti ana fokyor simdilik birsey vermedi folik asit simdi kullan uc aydsn sonra veririm dedi
Ampul vermişti 2 ayda bir demişti ama ben 1 defa içtim sonra hamile oldugumu ögrendim korktum içmedim doktoruma gidince soruncam bakalım içebilir miyim diye.sen kullanıyor musun ampul ya da damla falan vitaminin bebeğe zararı yoktur heralde. doğunca kendilerine bile kullanmıştık yanlış hatırlamıyorsam:)
benim nodulüm vardı tshım '0' dı, 6 7 ay ilaç kullandırdılar sonra ameliyat ettiler, ameliyattan sonra da ilacı kestiler, senede bir kontrol var işte . bebeğe engel değildi demek ki ya da bu da kişiden kişiye değişiyor.Bebegin beyin gelisiminde tiroid kritikmis ve bunu anneden alirmis. Bu surecte sentetik tiroid kullanimi gerekliymis. Tabi bu durum Benim icin gecerli doktorum Boyle acikladi. Kisiye gore degsiyor olabilir.
Evet canim benin cok dusuk ben daha onceden biliyordum ilk once 3 tu vitaminle 5 e ciktiOoo senin baya düşükmüş
Ampul vermişti 2 ayda bir demişti ama ben 1 defa içtim sonra hamile oldugumu ögrendim korktum içmedim doktoruma gidince soruncam bakalım içebilir miyim diye.
Doktor bana saat 12 2 arası dışarıda ol güneşlen demişti yüzünü boynunu kollarını aç demişti
Hamileligin verdigi halsizlikte var zaten sen şimdi iyice halsizsindirEvet canim benin cok dusuk ben daha onceden biliyordum ilk once 3 tu vitaminle 5 e cikti
Maşallah cnm Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Benim oğlumda şükürki tüpbebekle oldu öncesinde bi kaybımda olmuştu.oğlum 2.5 yaşındayken tekrar olsun istedik ama 1 sene akışına bıraktık olmadı sonra dondurulmuş transferle kimyasal gebelik oldu derken 1 senede öyle geçti, tam çocuk meselesini kapattık demekki olmayacak derken o mucizem geldi, demekki kafayı takmamak lazımmış. Maşallah bak senin çabuk olmuş tekrardan gözün aydın olsun cnm.buarada doğum işi hiç belli olmaz önce sonra nasip işi yeterki hayırlı sağlıklı doğsunlarda o bize yeter.merhabalar arkadaşlar;
geçen yıl mayısta oğlumu tüp bebek yöntemiyle kucağıma aldım. haftaya yaşını doldurucak inşallah
bu hafta da hamile olduğumu öğrendim. iki gün önceki beta değerim 507 çıktı. bugün artış kontrolü yapılacak dün kese görünmedi. umarım bi aksilik olmaz.adetim 12 gün geçmiş oluyor. sağlıklı bi gebelik olursa günüm 3 ocakta bitiyor lakin oğlumu sezaryen doğum yapmam hasebiyle bu minnoşumu aralıkta alırım sanırım kollarıma.
vel hasıl ben de geldim
BEnim simdiye kadar Hic tiroid sorunum olmamisti. Gebelikte olabiliyormus istebenim nodulüm vardı tshım '0' dı, 6 7 ay ilaç kullandırdılar sonra ameliyat ettiler, ameliyattan sonra da ilacı kestiler, senede bir kontrol var işte . bebeğe engel değildi demek ki ya da bu da kişiden kişiye değişiyor.
aynen öyle temiz hava gördüğümüz mü var özellikle kışın akşam git (sabah gün aymıyor ya) akşam gel güneş gördüğümüz yok.. kapalı mekan ofis ortamı daha ne olsun:/D vitamini bende 12 idi 15 gun arayla 3 ampulu kastan yedim. Tekrar olcturdugumde 25 cikmisti. Doktor 15 gunde bir kastan almaya devam dedi. Kapali mekanda olanlarin d vitamini degerleri dusuk oluyormus. Ben bir de sadece yazin degil kisin bile gunes kremi kullanirim yazlari Hic guneslenmem golgelere kacardim gunes cilde zararli diye. En iyi Emilim el bileklerinin ic tarafindan ogle saatlerinde oluyormus
ben de 15 gün arayla 2 ampulu ekmeğe döktüm yedim:) kastan iğne ile mi oluyor ?D vitamini bende 12 idi 15 gun arayla 3 ampulu kastan yedim. Tekrar olcturdugumde 25 cikmisti. Doktor 15 gunde bir kastan almaya devam dedi. Kapali mekanda olanlarin d vitamini degerleri dusuk oluyormus. Ben bir de sadece yazin degil kisin bile gunes kremi kullanirim yazlari Hic guneslenmem golgelere kacardim gunes cilde zararli diye. En iyi Emilim el bileklerinin ic tarafindan ogle saatlerinde oluyormus
Aynen oyle valla yerimden kalkamiyorum hele bide bulanti beni mahfettiHamileligin verdigi halsizlikte var zaten sen şimdi iyice halsizsindir
Evet genelde ekmege dokup yeniyor ya da suya damlatiliyor ancak igne olarak daha etkili oldugu icin igneyi tercih ettim. Onceden yedigim penisilinlerin penadurlarin yaninda bu Hic bir sey :)))ben de 15 gün arayla 2 ampulu ekmeğe döktüm yedim:) kastan iğne ile mi oluyor ?
eskiden anjin olduğumda yedim ben o dediklerini, hatta bi defasında penisilin alerji yaptı, panzehrini vurmuşlar hemen o gün bugündür sorduklarında penisiline alerjim var diyorum da geçen bi acile gittiğimde, agumentin içiyordum diş için dr. e o da penisilin dedi şaşırdım kaldım .. bilmiyorum ne olacak, ben yine de penisiline alerjim var diyim en iyisi.Evet genelde ekmege dokup yeniyor ya da suya damlatiliyor ancak igne olarak daha etkili oldugu icin igneyi tercih ettim. Onceden yedigim penisilinlerin penadurlarin yaninda bu Hic bir sey :)))
Alerjiler donem donem degiskenlik gosterebilir. Ornegin hic cilege alerjin yoktur birden cikabilir. Bence de sen penisilin hadiseni belirt doktora.eskiden anjin olduğumda yedim ben o dediklerini, hatta bi defasında penisilin alerji yaptı, panzehrini vurmuşlar hemen o gün bugündür sorduklarında penisiline alerjim var diyorum da geçen bi acile gittiğimde, agumentin içiyordum diş için dr. e o da penisilin dedi şaşırdım kaldım .. bilmiyorum ne olacak, ben yine de penisiline alerjim var diyim en iyisi.
doğru diyorsun..Alerjiler donem donem degiskenlik gosterebilir. Ornegin hic cilege alerjin yoktur birden cikabilir. Bence de sen penisilin hadiseni belirt doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?