2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar acil yardım!
Bikini bölgesi çok kasılıyo neddn acaba baya bi kasılma var çok rahatsızım

sen yatmıyor musun canım? kasılmalar bende de var bel sırt ağrısı da var ama, devamlı değil o kasılmalar
gerilmekten de artırmış olabilirsin, sakin ol ..
Kardeşim bizde kafam dagılmıştı hiç gerilmedim hatta bazen hamile oldugumu bile unutuyorum ama birden çoook kasılma başladı bi agırlık var orda

Kim bu diyetisyen bende bi bakiyim netten.
Canım ben ilk Melda demirözle başladım. Ama o çok pahalı aylık 250 ydi geçen sene sonra Ciran Akyüzle devam ettim. Şimdi Ciran hanıma ben kilo aldım geldim demek istemiyorum rumeysa hatun diye birine başlayacağım. Aylık 100 TL haftalık liste gönderiliyor. Sık sık da WhatsApptan kontrol ediyor. Bakalım inşallah memnun kalırım.

Muayeneden geliyorum kalp atisi 150 gorunuyor. 7+2 olmasi gerekiyordu 8+0 tam.
1.5 cm olmus bir problem yok dedi. D vitaminine de 3 aydan sonra baslayacagimizi soyledi. 4 ayin sonuna akdar sac boyatma dedi.
Bulantilar bu haftada baslayabilirmis.
Bir daha 1 ay sonra gel dedi. Artik ikili test ve cinsiyet var sirada sanirim. Ikili testi devlette yaptiririm diye dusunuyorum.
Benden haberler bu kadar.

Gozun aydin cok sukur bir sorun yokmus

maşallah büyümüüüşşş. demek vitamin de olsa ilk 3 ay kullanılmayacak gibi.. kalp atış hızı için kız denebilir ne dersin:) Allah tamamına erdirsin, nasıl biraz alıştın mı? heyecanlandın mı? merak ediyorum.

Kalbi ne kadar hızlı atıyor maşallah bizim 100-104 civarı atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…