- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #10.181
Gozunaydin bebegini gormus kalp atislarini duymussun. Insallah saglikla kucagina da alacaksin hep olumlu dusun kendini telkin et. Yalniz beceriksiz asistan dediklerin gercekten mi oyleler yoksa gunde 2 sa uyku ile nobet sonrasi zamanina mi denk geldin acaba? ya da cihazlari mi guncel yeni degildi ? Cok yogun calisiyorlar bakmalari gereken hasta sayisi Cok fazla kisitli sureleri var. lutfen bunlari da dikkate al. AMA dedigin gibi elbette tek doktor hastane ile kalmamak bir baska doktorun onerisini almakta fayda var. Ayrica Hic bir doktor kesenin varligini hormonal olarak da dogrulamadan kurtaj yapmaz. (Tabi istege bagli bir durum degilse)kizlar dün gece cok fenalastim bulantidan duramadim acile özele gittik serum aldim mide bulantim gitmedi sadece biraz rahatladim ve ilac verdi METPAMID insalalh ise yarar
sagolsun doktor hem bebegi gordu hem kalp atislarini duyduk Allah ima binlerce sukurler olsun 6+4 luk hamileymisim
kalp atislarini duydugumda o an herseyi unuttum. bulantim aninda kesildi aglamaya basladim bu gercek mi dedim inanamadim o anki duygularimi asla anlatamam
cunku o gun yani ayni hastaneye gitmistim ve o keseme miyom diyen lanet doktor yine bebek gozukmedi ama umut var diyerek beni yerle bir etmisti.
galiba o gunku stresten de kaynakli midem cok kotu oldu ve vesile oldu hastaneye gittik gece iyi ki gitmisiz diyorum.
aklinizda bulunsun benim de kulagima kupe olsun sadece bi doktorla kalmayin muhakkak gidin bebegi gozukmeyenler bazi beceriksiz asistanlar goremiyo ve psikolojinizi bozabiliyo cunku..
o kadini sikayet edicem bu burda bitmedi ve bi daha gitmicem Allah dusurmesin insallah..
kim bilir kac kisiye bebegin gozukmuyo ya da kese degil bu miyom diyerek hamileliklerini zehir etti ya da kim bilir kac kisi bebegini yok sanarak keseyi aldirmak zorunda kaldi...
aynen cnm ben 7+4 saniyodim demekki bi hafta geridenmisÇok sevindim canm senn adına aynen başka drlara gitmekte fayda var bazıları ilgilenmedgi için direk gönderiyorlar canm . Senn adet tarihine göre bir hafta gerden mi gidiyr cnm
6+3 de gittiğimde kese vardı 1cm. Tekrar gidemedim işte. Pazartrsi gideceğim sabah erken bu kez inşallah. Vajinal bakılmıştıBende varım 6+2 de vajinal duyamadik göremedik
Yarın randevum var çok endişeli bekleyiş çünkü kanamamda oluyor neredeyse her gün
Geçen cuma bebek 2mm göründü bizim kese ise 17mm
Sizin kaç mm kese kaç mm ve vajinal mi bakıldı
amin cnm cok sagol insallah hepimiz sag salim kucagimiza alalimGozun aydin canim cok sevindim allah kucagina almayida nasip etsin
ah cnm hic sorma calis calis son 2 ay kalmis eline bi defter alama...o konuua cok vanim sıkılıyo herseyi unuttum tekrar yapamiyorum bulantilardanBende yıllardır giriyorum ama sonuç yok yine çalışmadım acaba denesemmi diyorum
Masallahh canim darisi basimiza. Kac haftaliksin. Daha yolk.kesesi dedikleri duruyor o kacinci hafta gidiyordu.. aynen oyle biz geyigine canim ya ama nub dogrudur diye dusunuyorum o da 12 haftada imis zaten asa yukari belli ediyorlar guzel de pozz yakalarlarsaBenim de kontrolüm vardı bugün çok şükür güzel geçti.
Bizim minnoş önceki kontrolden bu yana 10 kat büyümüş 2.5 mm idi 2.5 cm olmuş maşallah. Kalp atış hızını sordum 140 cinsiyet için mi soruyorsun doğruluğu yok bunların dedi doktorum. Kese ve diğer teorilerin de hurafe olduğunu söyledi. Bizimki gırgırına zaten Rabbim kız oğlan hayırlısını versin dimi hanımlar. Hepimize çok güzel haberler gelsin kontrollerde inşallah. 1 ay sonra kontrolüm inşallah. Bu kontrol kritik bi dönemi geçtik şükür.
Bu da bizim minnoş tam ortada bi rahat görünüyor.
cnm biz canlarimizi emanet ediyoruz yalniz..onlara guveniyoruz onlarda bi zahmet yani keseye miyom doyebilecek kadar beceriksiz demek ki ve bajsettim bi universite hastanesi ve bu hastanede ben 3 kere asilama oldum megerse idrara sıkışık olmam gerekiyomus ama bana demedikleri icin ben cok aci cekmistim..Gozunaydin bebegini gormus kalp atislarini duymussun. Insallah saglikla kucagina da alacaksin hep olumlu dusun kendini telkin et. Yalniz beceriksiz asistan dediklerin gercekten mi oyleler yoksa gunde 2 sa uyku ile nobet sonrasi zamanina mi denk geldin acaba? ya da cihazlari mi guncel yeni degildi ? Cok yogun calisiyorlar bakmalari gereken hasta sayisi Cok fazla kisitli sureleri var. lutfen bunlari da dikkate al. AMA dedigin gibi elbette tek doktor hastane ile kalmamak bir baska doktorun onerisini almakta fayda var. Ayrica Hic bir doktor kesenin varligini hormonal olarak da dogrulamadan kurtaj yapmaz. (Tabi istege bagli bir durum degilse)
Ust sinir 5.33 olarak gorunuyo bende canim, kisiye gore degisen bir sey mi hic bilmiyorumKızlar tsh değerm 9.54 kötümü yarn göstercm dr
Yuksek cnm gebelikte 2.5 a kadar normalmisKızlar tsh değerm 9.54 kötümü yarn göstercm dr
Bana doktorumun dedigi 2,5 altinda olmasini istiyorum ldi. Muhtemelen seni de ilaca baslatacak doktorun.Kızlar tsh değerm 9.54 kötümü yarn göstercm dr
Hayir olsun insallah canim kotu birsey olmasin dua ediyorumKızlar dua edin acile gidiyorum
Hayirli haberlerini bekliyorum.Kızlar dua edin acile gidiyorum
Yuksek gibi canim ya.Kızlar tsh değerm 9.54 kötümü yarn göstercm dr
Oldukca yuksek canim niye bu zamana kadar bakmamislar.saglik ocagi gebelik kaydini yaparken bunu muhakkak yapmasi lazimdi.Kızlar tsh değerm 9.54 kötümü yarn göstercm dr
Rabbim seni ve bebeğini korusun canım inşallah güzel haberlerle gelirsinKızlar dua edin acile gidiyorum
Belli olmaz canım belki değerlerin normale dönüp inş düzenli artar.duayı elden bırakma canım inş şu mübarek ayların hürmetine güzel haberler alırsın.Aynen öyle canım, sana da hayırlı olsun. Ama artışım güzel değil. Çarşamba 507 çıkmıştı bugün 642sağlıkla devam etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?