2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gozunaydin bebegini gormus kalp atislarini duymussun. Insallah saglikla kucagina da alacaksin hep olumlu dusun kendini telkin et. Yalniz beceriksiz asistan dediklerin gercekten mi oyleler yoksa gunde 2 sa uyku ile nobet sonrasi zamanina mi denk geldin acaba? ya da cihazlari mi guncel yeni degildi ? Cok yogun calisiyorlar bakmalari gereken hasta sayisi Cok fazla kisitli sureleri var. lutfen bunlari da dikkate al. AMA dedigin gibi elbette tek doktor hastane ile kalmamak bir baska doktorun onerisini almakta fayda var. Ayrica Hic bir doktor kesenin varligini hormonal olarak da dogrulamadan kurtaj yapmaz. (Tabi istege bagli bir durum degilse)

Çok sevindim canm senn adına aynen başka drlara gitmekte fayda var bazıları ilgilenmedgi için direk gönderiyorlar canm . Senn adet tarihine göre bir hafta gerden mi gidiyr cnm
aynen cnm ben 7+4 saniyodim demekki bi hafta geridenmis
aslinda bunlari doktor soylese daha iyiydi biraz sert mizacliydi bi kac kez tersledi bu da benim kaderim ne diyim doktorlardan cektigim
ama olsun cok guzel bakti iyice ultrasondan icim rahatladi
cok tesekkur ederim cnm

6+3 de gittiğimde kese vardı 1cm. Tekrar gidemedim işte. Pazartrsi gideceğim sabah erken bu kez inşallah. Vajinal bakılmıştı

Bende yıllardır giriyorum ama sonuç yok yine çalışmadım acaba denesemmi diyorum
ah cnm hic sorma calis calis son 2 ay kalmis eline bi defter alama...o konuua cok vanim sıkılıyo herseyi unuttum tekrar yapamiyorum bulantilardan
sen bilirsin cnm
valla ben bu halde nasil kayit yaptircam onu dusunuyorum o derece

Masallahh canim darisi basimiza. Kac haftaliksin. Daha yolk.kesesi dedikleri duruyor o kacinci hafta gidiyordu.. aynen oyle biz geyigine canim ya ama nub dogrudur diye dusunuyorum o da 12 haftada imis zaten asa yukari belli ediyorlar guzel de pozz yakalarlarsa

cnm biz canlarimizi emanet ediyoruz yalniz..onlara guveniyoruz onlarda bi zahmet yani keseye miyom doyebilecek kadar beceriksiz demek ki ve bajsettim bi universite hastanesi ve bu hastanede ben 3 kere asilama oldum megerse idrara sıkışık olmam gerekiyomus ama bana demedikleri icin ben cok aci cekmistim..
adami cok guzel azarliyorlar ustune ben biliyorum ben doktorum triplerine giriyorlar ama bebek yok diue kesin bi dille konusabiliyo ben goremedim desin anlarim makinasinin iyiligini kotulugu beni ilgilendirmez o zmn gostermiyo dicek uani bana bu yaptiklari 1 degil 2 degil 3 degil ozele para veremedigimiz icin buraya gidip geliyordum oyle tam tesekkullu hastane ve buyuksehirdeyim ben her makina var
valla cnm uykusuz kaliyolarda kendileri sectiler mesleklerini catir catir paralarini almayi biliyolar
ben senin gorusune saygi duyarim ama benim karsima soyle guzelce ilgilenen adam akilli bi doktor cikmadi
ve dusunsene bu kese degil miyom yani tümör diyen bi asistana ben nasil beceriksiz demeyim
ayni gunun gecesi doktora anlattim kadin bile sasirdi bebek yok yine dimi dedim yoo nasil yok dedi kalp atislarini bile dinletti ve hemsire bike uzaktan bile gozukuyo nasil gormez ya dedi yani var malesef boyleleri ve sikayet edicem kesinlikle biz canimizi yolda bulmadik
bu arada tesekur ederim cnm

Son düzenleme:
Kizlar saglik ocagina gercekten bilgi verilmeli mi bir ara cezasi var gibi bir yorum okumustum burda bi aydinlatirsaniz memnun olurum. Hic gitmem bi kac kez kizim icin gitmistik.

Aynen öyle canım, sana da hayırlı olsun. Ama artışım güzel değil. Çarşamba 507 çıkmıştı bugün 642 sağlıkla devam etsin inşallah
Belli olmaz canım belki değerlerin normale dönüp inş düzenli artar.duayı elden bırakma canım inş şu mübarek ayların hürmetine güzel haberler alırsın.

Kızlar bugün d vitaminden bahsetmişsiniz. benimde bel fıtığı ve kirecleme sorunum var ilaç öncesi ölçümüm 4 çıkmıştı ayrıca hatirliyamiyorum ama bi degwrimde olduğundan baya yüksek çıkmıştı doktor ileriki yaşlarda kemik erimesi olma ihtimalin yüksek demişti ama ben ilaç sonrası tekrar ölçüm yaptirmadim ihmal ettim. Geçen aylarda sağlık ocağına gittim fakat b12 dışında d vitamine bakmiyolar b12 imde tekrar düşünce hap yerine igneye başlamistik. Doktorum gebeliktede devam edip vutulabilirsin dedi ama böyle durumda olan varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…