- 20 Şubat 2018
- 525
- 744
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #10.221
Canim ne oldu birdenbire.Rabbim yardimcin olsun.insallah guzel haberlerle dön.Kasılmam çok var
Cevap için çok Sağol canım. bende günlük dozları bitirip haftaliga dönmüştümki öyle öğrendim sen gibi nolur nolmaz die doktoruma sormadan vurulmak istemedim ozaman yarın kaldığım yerden devam edip vurulayım.ben varim cnm
benim b12 im 86 lardaydi haftada 2 kere vurduruyodum simdi 3 kere vurun dedi hamileyken bebek de aldigimiz vitaminlerden faydalandigi icin biz daha cok vitaminsiz kaliyomus ve b12 miz dusuyomus
bende baslamadim yeni baslicam hamile oldugumu ogrenince ne olur ne olmaz doye birakmistim
hatta b12 eksikligi daha cok midr bulantisina sebep oluyomus cnm
Sen gene kendi drne sormadan devam etme derim.Cevap için çok Sağol canım. bende günlük dozları bitirip haftaliga dönmüştümki öyle öğrendim sen gibi nolur nolmaz die doktoruma sormadan vurulmak istemedim ozaman yarın kaldığım yerden devam edip vurulayım.
Yok canım bende gebelik bildiriminden bahsettim zaten. Oğlumda derken doğmadan önce hamilelikte yaniYa asilarini saglik ocaginda yaptirdik zaten o ayri da gebeligi bildirme diye anladim ben o konuda aydinlatma istiyorum.
Anladim tmm canim.Yok canım bende gebelik bildiriminden bahsettim zaten. Oğlumda derken doğmadan önce hamilelikte yani
Selam busracim nasılsın? Aklima geldin de bir bakayım dedim sana. Hamileligin nasil geçiyor bulantin falan var mi? Tsh icin endiselenme. Benimde biraz yuksek cikmisti 5 civariydi. Doktor ilac verecek onu kullanacaksin normale iner.Korktm şimdi ya tsh ne gormnu oluyr kızlar bilmyrm ya ne ilacına başlıyrsn bnn için
Yok sormuştum bi sorun olmaz devam et dedi ama biliyosun biz kk kızları illa birbirimize sormadan rahat edemiyoruzSen gene kendi drne sormadan devam.etme derim.
Aynenn once siz drlere soruyoruz:))Yok sormuştum bi sorun olmaz devam et dedi ama biliyosun biz kk kızları illa birbirimize sormadan rahat edemiyoruz
İyiyim kuzum sen naslsnSelam busracim nasılsın? Aklima geldin de bir bakayım dedim sana. Hamileligin nasil geçiyor bulantin falan var mi? Tsh icin endiselenme. Benimde biraz yuksek cikmisti 5 civariydi. Doktor ilac verecek onu kullanacaksin normale iner.
Canm korkma bekle bencede sabahı zaten fitl koymşsn o iyi gelir. Birşey olmaz uzan dinlenKizlar kirmizi kanama geldi esim uyuyo. Progestan fitil koydum uzandim. Acile gitsem bisey yapmazlar diyem sabah dr gitmeyi dusunuyorum. Sizce ne yapmaliyiim yaa
Daha once varmiydi kanama acile gidersen igne falan yaparlar bebegede bakarlar bence gitmelisin icin rahat ederKizlar kirmizi kanama geldi esim uyuyo. Progestan fitil koydum uzandim. Acile gitsem bisey yapmazlar diyem sabah dr gitmeyi dusunuyorum. Sizce ne yapmaliyiim yaa
Sakin ol stres sikinti yapma lutfen. Uygun olup firsatini buldugunda bir doktora gorun. Halsizligin gebelikle de ilgili olabilir. Hemen tiroide yorma.Kızlar moralim bozuldu bebege zarar veriyor mu troid bende diyrm nye böle halsizim ondan galibaağlıcam
Koalina sherin sirkencubin can09e ruhum_mavi tinyrose
Aglama Busracim canim benim bak ilac kullananlar var sana da verirler ilaci degerin duzelir. Yarin gidecekmissin iste moralini bozup da bebisi de uzmee.Kızlar moralim bozuldu bebege zarar veriyor mu troid bende diyrm nye böle halsizim ondan galibaağlıcam
Koalina sherin sirkencubin can09e ruhum_mavi tinyrose
Sağolasın canımCanım ben de endokrine gidiyorum Grand da Hayati bey var tavsiye ederim.
Korkma canim hamileliktede yukselebiliyor o hormon. Ilacla kontrol altina aliniyor. Ben evet giremedim son zamanlarda. Halsizlik bulanti kusma falan olunca aklima bile gelmedi:)) Sen sanslisin demekki bulantin yokmus masallah diyelim. Halsizlik illaki olucak gayet dogal. Cinsiyet yuzde 90 kiz dedi doktor ikili tarama testinde:)İyiyim kuzum sen naslsniyi yapmışsın sen nerelerdesn kayboldun maşşalh 14 haftalk olmuşsun:) canm korktum bende ilk defa başma gelyor
Hamileliğim iyi geçiyor bulantı yok tek halsizlik var canm o başka birşey yok:) senn nasıl gidyor naslsn bebişle cinsiyeti öğrendin mi:)
Vay anasını yaaa allahım canımız kimlere emanet ben bile miyom ve keseyi ayırırım çok pardon ama mallığın dibine vurmuşlar.. Bende ilk kan aldırırken hamileliğim için kanıma alacak olan kıza diyorki tüpün üzerine beta hcg yaz gözümün önünde kız yazamadı gitti sordu kolumdaki iğneye tüpü geçiremedi çok yazık gerçektencnm biz canlarimizi emanet ediyoruz yalniz..onlara guveniyoruz onlarda bi zahmet yani keseye miyom doyebilecek kadar beceriksiz demek ki ve bajsettim bi universite hastanesi ve bu hastanede ben 3 kere asilama oldum megerse idrara sıkışık olmam gerekiyomus ama bana demedikleri icin ben cok aci cekmistim..
adami cok guzel azarliyorlar ustune ben biliyorum ben doktorum triplerine giriyorlar ama bebek yok diue kesin bi dille konusabiliyo ben goremedim desin anlarim makinasinin iyiligini kotulugu beni ilgilendirmez o zmn gostermiyo dicek uani bana bu yaptiklari 1 degil 2 degil 3 degil ozele para veremedigimiz icin buraya gidip geliyordum oyle tam tesekkullu hastane ve buyuksehirdeyim ben her makina var
valla cnm uykusuz kaliyolarda kendileri sectiler mesleklerini catir catir paralarini almayi biliyolar
ben senin gorusune saygi duyarim ama benim karsima soyle guzelce ilgilenen adam akilli bi doktor cikmadi
ve dusunsene bu kese degil miyom yani tümör diyen bi asistana ben nasil beceriksiz demeyim
ayni gunun gecesi doktora anlattim kadin bile sasirdi bebek yok yine dimi dedim yoo nasil yok dedi kalp atislarini bile dinletti ve hemsire bike uzaktan bile gozukuyo nasil gormez ya dedi yani var malesef boyleleri ve sikayet edicem kesinlikle biz canimizi yolda bulmadik
bu arada tesekur ederim cnm
Çok kötüyüm arkadaşlar bugün ki randevuda hiç gelişme yok dedi doktor aynı geçen hafta olduğu boyutta kesede bebekte dedi evdedogal yolla düşürmek için bekleyebilirsin dedi haftaya cumaya kadar bekleyelim dedim canım çok yanıyor çok üzgünüm inanmak istemiyorum kabul edemiyorum çok üzücü Allah'ım kimselere yasatmasin
Bir mucize olup tekrar büyümeye başlasa keşke böyle birşey olabilir mi olamaz biliyorum ama bebeğimizi kaybettiğinizi onu kucağıma alamayacağını düşünmek cok acı veriyor nasıl atlatiriz bunu nasıl geçer acısı Allah'ım yardım et Allahım nolursun yardım et
Eve geldiğinden beri uyuyup uyanıyorum keşke uyandığımda birşeyler değişse Allah'ım diye yalvarıyorum kabul edemiyorum arkadaşlar canım çok yanıyor benim bebeğim kucağıma almadan melek mi oldu şimdi kız mı erkek mi biz onu pamuklara saracaktik eşimin gözyaşlarını anlatamam her eve gelip girişinde ilk karnımı öperek canım yavrum 9 ay nasıl geçecek seni görmek sevmek için sabredemiyorum derdi tamamen mahvolduk Allah'ın gücüne gitmesin ama çok canım yanıyor geçmiyor geçmeyecek ben şimdi Aralık annesi olamayacakmiyim yavrum beni bıraktı gitti mi(((((((([/QUOT çok üzüldüm allahım sabırlıklar versin ama kalp atışı falan yokmu gelişme yok demek sadece yeterlimi acaba başka doktorada mı gitseniz
Canm korkma bekle bencede sabahı zaten fitl koymşsn o iyi gelir. Birşey olmaz uzan dinlen
Daha once varmiydi kanama acile gidersen igne falan yaparlar bebegede bakarlar bence gitmelisin icin rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?