2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kasılmam çok var
Canim ne oldu birdenbire.Rabbim yardimcin olsun.insallah guzel haberlerle dön.
Cavendish canim ne desem bilmiyorum.Rabbim bu bebeginin acisini unutturacak en kisa zamanda saglikli bi bebek nasip eder.herseyde vardir bi hayir.eger Rabbim omur vermis olsa ne olursa olsun yasardi.simdi ne desek bos biliyorum.iki kez bunu yasamis biri olarak soyluyorum.guclu dur esine saril birbirinize destek olun.sen kendini birakirsan esin daha kotu olur.Nasipten otesi yok.

Cevap için çok Sağol canım. bende günlük dozları bitirip haftaliga dönmüştümki öyle öğrendim sen gibi nolur nolmaz die doktoruma sormadan vurulmak istemedim ozaman yarın kaldığım yerden devam edip vurulayım.

Sen gene kendi drne sormadan devam etme derim.

Korktm şimdi ya tsh ne gormnu oluyr kızlar bilmyrm ya ne ilacına başlıyrsn bnn için
Selam busracim nasılsın? Aklima geldin de bir bakayım dedim sana. Hamileligin nasil geçiyor bulantin falan var mi? Tsh icin endiselenme. Benimde biraz yuksek cikmisti 5 civariydi. Doktor ilac verecek onu kullanacaksin normale iner.

Kizlar kirmizi kanama geldi esim uyuyo. Progestan fitil koydum uzandim. Acile gitsem bisey yapmazlar diyem sabah dr gitmeyi dusunuyorum. Sizce ne yapmaliyiim yaa

Selam busracim nasılsın? Aklima geldin de bir bakayım dedim sana. Hamileligin nasil geçiyor bulantin falan var mi? Tsh icin endiselenme. Benimde biraz yuksek cikmisti 5 civariydi. Doktor ilac verecek onu kullanacaksin normale iner.
İyiyim kuzum sen naslsn iyi yapmışsın sen nerelerdesn kayboldun maşşalh 14 haftalk olmuşsun:) canm korktum bende ilk defa başma gelyor
Hamileliğim iyi geçiyor bulantı yok tek halsizlik var canm o başka birşey yok:) senn nasıl gidyor naslsn bebişle cinsiyeti öğrendin mi:)

Korkma canim hamileliktede yukselebiliyor o hormon. Ilacla kontrol altina aliniyor. Ben evet giremedim son zamanlarda. Halsizlik bulanti kusma falan olunca aklima bile gelmedi:)) Sen sanslisin demekki bulantin yokmus masallah diyelim. Halsizlik illaki olucak gayet dogal. Cinsiyet yuzde 90 kiz dedi doktor ikili tarama testinde:)

Vay anasını yaaa allahım canımız kimlere emanet ben bile miyom ve keseyi ayırırım çok pardon ama mallığın dibine vurmuşlar.. Bende ilk kan aldırırken hamileliğim için kanıma alacak olan kıza diyorki tüpün üzerine beta hcg yaz gözümün önünde kız yazamadı gitti sordu kolumdaki iğneye tüpü geçiremedi çok yazık gerçekten

Canm korkma bekle bencede sabahı zaten fitl koymşsn o iyi gelir. Birşey olmaz uzan dinlen

Simdilik uzandim canim ayaga kalkarsam akip gidecekmis gibi hissettim. Insallah bi sorun yoktur sabah dr gorunecem.

Daha once varmiydi kanama acile gidersen igne falan yaparlar bebegede bakarlar bence gitmelisin icin rahat eder

Daha kahverengi lekeler vardi canim biraz uzaniyim tkrr bakacam devam ederse gidecem. Sabah erkenden mutlaka gidecem acilde rezil ediyolar insani ondan.l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…