2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar tkrr lavaboya gittim kan gelmedi normal idrarimi yaptim. Peceteye silince kahverengi lekeler geldi. Doktorumla gorustum tkrr kan gelmede artis oluraa haberleselim yat dinlen dedi biraz daha sakin olmaliymisim. Allahima sigindim rabbim ol derse anne olacam olamazsam da vardir bunda bi hayir. Hemen buraya yazdim canlarim iyiki varsiniz.

Doktoruma kafamdaki her şeyi sordum uzun uzun açıkladı içimiz çok rahat çıktık kontrolden iyi ki bu doktora
9 haftalığız canım, bir haftaya kadar kordon aktif olacak yolc sac devre dışı kalacak dedi doktorum.

Kızlar merhaba .. esim 8 gundur gozaltinda astsubay.. sicili tertemiz sok olduk cok üzgünüm.. hala görüşemedim caresiz gunlerdir bekliyorum 2 yasinda oglum surekli babasini soruyor karnımda bir bebis daha.. Ne olur dua edin bütün sucsuzlar çıksın ailelerine evlatlarinA eslerine kavussun..

Bana bunlarin hic Biri yapilmadi b12 ve Demirim dusuk onu biliyorum. Doktor vitamin yazdı içinde folic acid,b12,b6,demir var . Yeterli mi ki acaba bu şekilde

Bana bunlarin hic Biri yapilmadi b12 ve Demirim dusuk onu biliyorum. Doktor vitamin yazdı içinde folic acid,b12,b6,demir var . Yeterli mi ki acaba bu şekilde
Benim folik asitte de var ama d vitamini icin 3 aydan sonra ayrica ilac yazacagini soyledi. Bu degerlere bagli cok dusukse yeterli olmayabilir.

Benim folik asitte de var ama d vitamini icin 3 aydan sonra ayrica ilac yazacagini soyledi. Bu degerlere bagli cok dusukse yeterli olmayabilir.
Benim doktor çok mal çok afedersin. Çok umursamaz hatta şakayla karışık bebek ölürse yenisini yaparsın esinle dedi sırıtarak çok sinir ediyor beni

Benim doktor çok mal çok afedersin. Çok umursamaz hatta şakayla karışık bebek ölürse yenisini yaparsın esinle dedi sırıtarak çok sinir ediyor beni
Ne komikmis gercekten. Kendi binlerce bebek ve gebelik gordugu icin her sey normal geliyor galiba. Doktorunu degis bence, saglik ocagindaki doktorlar bile kan degerlerine bakiyorlar.

Ne komikmis gercekten. Kendi binlerce bebek ve gebelik gordugu icin her sey normal geliyor galiba. Doktorunu degis bence, saglik ocagindaki doktorlar bile kan degerlerine bakiyorlar.
Benim ki aile doktoru ve maalesef bu durumlarla o ilgilendi. Daha yeni bir Doğum doktoruyla görüşmeye başladım umarım bununla herşey yolunda gider de aile doktorumu görmek zorunda kalmam uzun bir süre.

Cavendish cok gecmis olsun arkadaslarin dedigi gibi baska bir doktora da gorun ama kendini bu kadar yipratma. Ilk 3 ay boyle seyler yasanma ihtimali cok yuksek maalesef. Hakkinda hayirlisi olsun...
ROSE-MOON gecmis olsun hafif kanama, kahverengi akinti olabiliyor diye biliyorum ama insan yine de endiseleniyor. Stres ise en buyuk dusmanimiz, lutfen sakin ol. Her sey guzel olacak. Ileride bugunlere baktigimizda ne pimpirikliymisiz diyip gulecegiz insallah.
Sezerbusra21 canim sadece ilac kullanilmasi gereken bir durum bir zarari yok. Zaten doktora gidecekmissin o ayarlar tsh sebebiyle ilac kullanan cok hamile var.

Benim ki aile doktoru ve maalesef bu durumlarla o ilgilendi. Daha yeni bir Doğum doktoruyla görüşmeye başladım umarım bununla herşey yolunda gider de aile doktorumu görmek zorunda kalmam uzun bir süre.
Sana kotusu denk gelmis demek ki. Saglik ocagi da onemli 4. ayda asi olcaz gidip. Belli basli seyler icin kullanip digerleri icin devlete veya ozele de gidebilirsin. Ben simdi 2li ve 3lu taramada ve cinsiyet icin devlete gitmeyi dusunuyorum.

Sana kotusu denk gelmis demek ki. Saglik ocagi da onemli 4. ayda asi olcaz gidip. Belli basli seyler icin kullanip digerleri icin devlete veya ozele de gidebilirsin. Ben simdi 2li ve 3lu taramada ve cinsiyet icin devlete gitmeyi dusunuyorum.
Canim ben Türkiye de yaşamıyorum. Kanada'da yasıyorum ve burda belirli bir sistem var sağlık tamamen ücretsiz olduğu için kurallara uyuyorum mecbur mesela hala kalp atışını duymadım Doğum doktorum 11. Haftada duyabilirsin dedi, ama 12. Haftamda randevum var. Cinsiyeti 20.hafta da ancak söylüyorlar

Kanada'da yasamak isterdim:)
Belki de olmasi gereken sizdeki gibidir biz fazla evham yapiyoruzdur. Bak bizde ne fena kese gorunmedi haftaya bir daha vit bu sefer bebek gorunmedi 10 gun sonra tekrar git. Kesin gorunmwsi gereken zamanda gidip problem varsa net olarak ogrenmek daha mantikli aslinda ama aceleciyiz

:) bakarsın gelirsin bir gün buralara. Evet canim burdaki doktorlar çok cool ve rahatlar herşeyi ağırdan alıyorlar bebeği de pek rahatsız etmek istemiyorlar :)

Canm yeterli değil. Mesela toksoplazmana falan mutlaka bakılmalı ki pozitif çıkarsa et yemek ve etlere dokunmak konusunda dikkatli davranmalısın. Diğer değerler de yine hamilelikte çok önemli. Bebeği ciddi anlamda etkileyen değerler. Tiroidin varsa mutlaka ilaç kullanman lazım. Hastaneye gitme durumun yoksa aile hekimine git yaptır mutlaka.

Bilgiler icin çok teşekkür ederim ilk gebeliğin bir çok şeyi bilmiyorum. Bunları doktoruma sorucam ve testleri isteyecem.

Insallaah canim bebeklerimiz bizden gucluler sanirim.

Toksoplazma d ve b12 bana bakilmadi bisey demedi dr. Bulundugum yerde gerci toksoplazma bakilmiyomus onun icin sehir disina gitmem gerek carsamba tsh imin kontrolu icin gidicem vitaminleri bi sorayim. Drlar atlayabiliyo yada onemsemiyo demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…