2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Slm arkadaşlar .
Kanaması olanlar lütfen kendinizi yoracak bir sey yapmayın eşinizle yaklasmayin .
Devamlı ayaklarınızın altına yastık koyup yatın.

Allah im hepinizi korusun.
Oy canım ilkin ben bebeği görene kadar olmaz dedim. Gördük 1 hafa sonra da leke geldi doktor dedi yapmayın, dedim zaten yapmıyorduk güldü doktor :) ))

Canım rabbim yardımcın olsun sen böle yazınca çok kötü oldum bugunde dua edin diye bana konu açmıştın dedim inş görür duyar bebegini nasip ama başka dr ada git cnm tek drla kalma inş ne olursa olsun hayrlısı olr hakknda inş

Kan tahlili vermedin mi hic cnm kadin dogumcu istiyor eger yaptirmadiysan saglik ocaklari yapiyomus bi git istersen
ay yok ya doktor hic demedi erken diye mi acaba 6+4 uz ?
aile hekimine kayit actircakmisiz ondan sonra isticek dimi cnm
ya gitcem de midem bulaniyo

aynen cnm bende gitcem vurulcam megerse hamileyken zaten dusuyomus b12

Evet dun aksam ayni rezilligi bende yasadim ama elimiz mahkum iste.Birde inanilmaz olumsuz konusuyorlar abartiyorlar ben bunu farkettim.Ozellikle ebeler tabii hepsi degildir ama insana cok kotu davraniyor ben oylesine denk geldim

Kızlar moralim bozuldu bebege zarar veriyor mu troid bende diyrm nye böle halsizim ondan galiba ağlıcam
@Koalina @sherin @sirkencubin can09e ruhum_mavi tinyrose
cnm kesinlikle zarar vermiyo ilaclarini kullancaksin sonucta sana biraz once yazmistim cnm bi akrabamizin tiroiti cok yuksekti hatta sinir yapiyodu onda ve doktor ilac verdi dustu dusmicek diye bisey uok ilacla illaki dusuyo cnm canini hic sıkma buna emin ol
sem sadece cay iciyosan cok acik iç o akrabamiz diyodu tiroti olunca acik cay icilmesi gerekiyomus aklimda o kalmis sadece

çüş diyorum baska da bisey demiyorum cnm valla canimizi emanet ettiklerimiz oyle alalede bi kontrolle gonderiveriyo agizlarini acip bi aciklama yapmiyolar kese var bebek yok diye de kesin kesin konusuo ahkam kesebiliyolar yani burunlarindan kıl aldirmiyolar
Allah karsimiza iyi insanlar ii doktorlar cikarsin
sirf doktorlara guvenim olmadigi icin sezeryam istiyorum hayirkisi bakalim

Merak eden arkadaşlar çok teşekkür ederim
Acile gittim kasılmalarım vardı baş dönmem ve mide bulantılarım çok oldu karından ultrasonla baktı bebegi yine göremedi kese6+1 uyumlu dedi ama normalde sata göre6+6 olması lazım o yüzden karından bebişim görülmedi kesede rahimde kanama görülmüyo dedi ya bebegim dedim alttan baksam görürm ama vajina kasılman oldugu için alttan muayneye almıycam dedi..
Progestan baş dönmesi mide bulantısı yapmış vajinadan al dedi onu nasıl yapıcam
6+1 bebegin karından görünmemesi normal demi kızlar.
Kasılmalarda normal gebelikte olabiliyomuş ama çok sık olursa bu düşüge sebep olabilir bol bol su iç dinlen dedi.

Kuzum kimisi 7.haftada görüyor sabırlı ol, inşallah görürsün, ben de alttan koyuyorum, hafifçe ittiriyorum ayaklarimi yukarı kaldırıyorum hafif. Yatmadan yapıyorum kalkmamış oluyorum hem.

Gecmis olsun canim.bebegi gorsen baska seyler cikarirsin Allah bilir :)) hepinize iyi geceler Allaha emanet kizlar

Kuzum kimisi 7.haftada görüyor sabırlı ol, inşallah görürsün, ben de alttan koyuyorum, hafifçe ittiriyorum ayaklarimi yukarı kaldırıyorum hafif. Yatmadan yapıyorum kalkmamış oluyorum hem.
Tamam canım çok sagol bende yatmadan öyle yapıyım o zaman

Evet dun aksam ayni rezilligi bende yasadim ama elimiz mahkum iste.Birde inanilmaz olumsuz konusuyorlar abartiyorlar ben bunu farkettim.Ozellikle ebeler tabii hepsi degildir ama insana cok kotu davraniyor ben oylesine denk geldim

Aynen cok yasadim canim daha onceki dusuklerimden dolayi malesef iyi tecrubeler olmadi. Hele bi tanesi ayaga kaldirdi beni ne kadar kan gelmis ona bakacam diye indir donunu diyo dedim ne farkeder bunun azi da cogu da bi uyari sonucta dr gelene kadar sacmaladilar. Onlara gore dusecekse bebek zaten dusuyor belki tibben dogru ama anne olmak isteyen birini hic anlamiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…