- 10 Şubat 2013
- 516
- 577
- 123
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #10.241
Oy canım ilkin ben bebeği görene kadar olmaz dedim. Gördük 1 hafa sonra da leke geldi doktor dedi yapmayın, dedim zaten yapmıyorduk güldü doktor :) ))Slm arkadaşlar .
Kanaması olanlar lütfen kendinizi yoracak bir sey yapmayın eşinizle yaklasmayin .
Devamlı ayaklarınızın altına yastık koyup yatın.
Allah im hepinizi korusun.
aile hekimimi istiyor pekiCanım gebe olduğunu ilk öğrenip doktora gittiğinde doktorun bir kısım tahlil ve tetkikler istemesi gerekiyor. Tam kan, B12, D, tsh, t3, t4, toksoplazma, rubella, anti cmv gibi. Bu değerler gebelikte hayati önem taşıyor.
Canım rabbim yardımcın olsun sen böle yazınca çok kötü oldum bugunde dua edin diye bana konu açmıştın dedim inş görür duyar bebegini nasip ama başka dr ada git cnm tek drla kalma inş ne olursa olsun hayrlısı olr hakknda inşÇok kötüyüm arkadaşlar bugün ki randevuda hiç gelişme yok dedi doktor aynı geçen hafta olduğu boyutta kesede bebekte dedi evdedogal yolla düşürmek için bekleyebilirsin dedi haftaya cumaya kadar bekleyelim dedim canım çok yanıyor çok üzgünüm inanmak istemiyorum kabul edemiyorum çok üzücü Allah'ım kimselere yasatmasin
Bir mucize olup tekrar büyümeye başlasa keşke böyle birşey olabilir mi olamaz biliyorum ama bebeğimizi kaybettiğinizi onu kucağıma alamayacağını düşünmek cok acı veriyor nasıl atlatiriz bunu nasıl geçer acısı Allah'ım yardım et Allahım nolursun yardım et
Eve geldiğinden beri uyuyup uyanıyorum keşke uyandığımda birşeyler değişse Allah'ım diye yalvarıyorum kabul edemiyorum arkadaşlar canım çok yanıyor benim bebeğim kucağıma almadan melek mi oldu şimdi kız mı erkek mi biz onu pamuklara saracaktik eşimin gözyaşlarını anlatamam her eve gelip girişinde ilk karnımı öperek canım yavrum 9 ay nasıl geçecek seni görmek sevmek için sabredemiyorum derdi tamamen mahvolduk Allah'ın gücüne gitmesin ama çok canım yanıyor geçmiyor geçmeyecek ben şimdi Aralık annesi olamayacakmiyim yavrum beni bıraktı gitti mi((((((((
ay yok ya doktor hic demedi erken diye mi acaba 6+4 uz ?Kan tahlili vermedin mi hic cnm kadin dogumcu istiyor eger yaptirmadiysan saglik ocaklari yapiyomus bi git istersen
guzrl haberler getir insallah cnmKasılmam çok var
aynen cnm bende gitcem vurulcam megerse hamileyken zaten dusuyomus b12Cevap için çok Sağol canım. bende günlük dozları bitirip haftaliga dönmüştümki öyle öğrendim sen gibi nolur nolmaz die doktoruma sormadan vurulmak istemedim ozaman yarın kaldığım yerden devam edip vurulayım.
Evet dun aksam ayni rezilligi bende yasadim ama elimiz mahkum iste.Birde inanilmaz olumsuz konusuyorlar abartiyorlar ben bunu farkettim.Ozellikle ebeler tabii hepsi degildir ama insana cok kotu davraniyor ben oylesine denk geldimSimdilik uzandim canim ayaga kalkarsam akip gidecekmis gibi hissettim. Insallah bi sorun yoktur sabah dr gorunecem.
Daha kahverengi lekeler vardi canim biraz uzaniyim tkrr bakacam devam ederse gidecem. Sabah erkenden mutlaka gidecem acilde rezil ediyolar insani ondan.l
cnm kesinlikle zarar vermiyo ilaclarini kullancaksin sonucta sana biraz once yazmistim cnm bi akrabamizin tiroiti cok yuksekti hatta sinir yapiyodu onda ve doktor ilac verdi dustu dusmicek diye bisey uok ilacla illaki dusuyo cnm canini hic sıkma buna emin olKızlar moralim bozuldu bebege zarar veriyor mu troid bende diyrm nye böle halsizim ondan galibaağlıcam
@Koalina @sherin @sirkencubincan09e ruhum_mavi tinyrose
Kızlar moralim bozuldu bebege zarar veriyor mu troid bende diyrm nye böle halsizim ondan galibaağlıcam
@Koalina @sherin @sirkencubincan09e ruhum_mavi tinyrose
çüş diyorum baska da bisey demiyorum cnm valla canimizi emanet ettiklerimiz oyle alalede bi kontrolle gonderiveriyo agizlarini acip bi aciklama yapmiyolar kese var bebek yok diye de kesin kesin konusuo ahkam kesebiliyolar yani burunlarindan kıl aldirmiyolarVay anasını yaaa allahım canımız kimlere emanet ben bile miyom ve keseyi ayırırım çok pardon ama mallığın dibine vurmuşlar.. Bende ilk kan aldırırken hamileliğim için kanıma alacak olan kıza diyorki tüpün üzerine beta hcg yaz gözümün önünde kız yazamadı gitti sordu kolumdaki iğneye tüpü geçiremedi çok yazık gerçekten
Kuzum kimisi 7.haftada görüyor sabırlı ol, inşallah görürsün, ben de alttan koyuyorum, hafifçe ittiriyorum ayaklarimi yukarı kaldırıyorum hafif. Yatmadan yapıyorum kalkmamış oluyorum hem.Merak eden arkadaşlar çok teşekkür ederim
Acile gittim kasılmalarım vardı baş dönmem ve mide bulantılarım çok oldu karından ultrasonla baktı bebegi yine göremedi kese6+1 uyumlu dedi ama normalde sata göre6+6 olması lazım o yüzden karından bebişim görülmedi kesede rahimde kanama görülmüyo dedi ya bebegim dedim alttan baksam görürm ama vajina kasılman oldugu için alttan muayneye almıycam dedi..
Progestan baş dönmesi mide bulantısı yapmış vajinadan al dedi onu nasıl yapıcam
6+1 bebegin karından görünmemesi normal demi kızlar.
Kasılmalarda normal gebelikte olabiliyomuş ama çok sık olursa bu düşüge sebep olabilir bol bol su iç dinlen dedi.
Gecmis olsun canim.bebegi gorsen baska seyler cikarirsin Allah bilir :)) hepinize iyi geceler Allaha emanet kizlarMerak eden arkadaşlar çok teşekkür ederim
Acile gittim kasılmalarım vardı baş dönmem ve mide bulantılarım çok oldu karından ultrasonla baktı bebegi yine göremedi kese6+1 uyumlu dedi ama normalde sata göre6+6 olması lazım o yüzden karından bebişim görülmedi kesede rahimde kanama görülmüyo dedi ya bebegim dedim alttan baksam görürm ama vajina kasılman oldugu için alttan muayneye almıycam dedi..
Progestan baş dönmesi mide bulantısı yapmış vajinadan al dedi onu nasıl yapıcam
6+1 bebegin karından görünmemesi normal demi kızlar.
Kasılmalarda normal gebelikte olabiliyomuş ama çok sık olursa bu düşüge sebep olabilir bol bol su iç dinlen dedi.
Tamam canım çok sagol bende yatmadan öyle yapıyım o zamanKuzum kimisi 7.haftada görüyor sabırlı ol, inşallah görürsün, ben de alttan koyuyorum, hafifçe ittiriyorum ayaklarimi yukarı kaldırıyorum hafif. Yatmadan yapıyorum kalkmamış oluyorum hem.
Geçmiş olsun canım bende bebeğimi görmedim daha seninle aynıyız korkma ben Çarşamba günü gidicemTamam canım çok sagol bende yatmadan öyle yapıyım o zaman
Canım böyle durumlarda fitil değil proluton iğne kesin çözüm bence riske atma git vurul o iğneyiKizlar kirmizi kanama geldi esim uyuyo. Progestan fitil koydum uzandim. Acile gitsem bisey yapmazlar diyem sabah dr gitmeyi dusunuyorum. Sizce ne yapmaliyiim yaa
Bende perşembe gidicem :)Geçmiş olsun canım bende bebeğimi görmedim daha seninle aynıyız korkma ben Çarşamba günü gidicem
Evet dun aksam ayni rezilligi bende yasadim ama elimiz mahkum iste.Birde inanilmaz olumsuz konusuyorlar abartiyorlar ben bunu farkettim.Ozellikle ebeler tabii hepsi degildir ama insana cok kotu davraniyor ben oylesine denk geldim
Ben aile hekime gitmedim kadın doğumcum istedi.aile hekimimi istiyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?