2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya asilarini saglik ocaginda yaptirdik zaten o ayri da gebeligi bildirme diye anladim ben o konuda aydinlatma istiyorum.
Doğru gebeliği bildirmemiz lazım kontrol altia alıyorlar eşime sormuşlar kizimi götürdüğünde sonrasında gebe kaldim kan tahlillerim yaptırmaya gittigimde öğrendiler temmuz için cagirdilar

Allah
Allah yardimciniz olsun canım Allahtan unut kesilme belki toparlar biraz bekle istersen yada bilmiyorum sana zararlı olur mu

Yazdiklarinin her kelimesine katiliyorum . Kesinlikle bizde durum cok abartiliyor.

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik :)
Ben sık sık giremiyorum malum 17 aylık bebiş ev işleri. Bebek bakımı maşallah işim gücüm bitmiyor hamilelik de öğleden sonra nerdeyse akşam vaktine kadar bulantım oluyor oysa ki ilk hamileliğimde hiç yaşamadım bu değişik Bu arada hepatit B alışı yaptırmam gerekiyormuş nerde yaptırılıyor biliyormusun canım? Veya bilen birileri var mı? Senin hamilelik nasıl gidiyor?

Kizlar kahverengi oldu lekeler bakalim tamamen gidecek mi buarada saglik ocagi beni 12.haftada cagirdi demir icin damla baslayacaklarmis.

Benim 3 cu gebeliğim düşün ne kadar yoğun :) insallah bu riskli donemi atlatıcaz az kaldı :) bulantılarım çok yoğundu bu günlerde bi tık azaldı sanki aşı konusunda bilmiyorum ama genelde sağlık ocağında yapılmıyor mu asi takibi .

Kizlar kahverengi oldu lekeler bakalim tamamen gidecek mi buarada saglik ocagi beni 12.haftada cagirdi demir icin damla baslayacaklarmis.
Cnm banada söyledi sağlık ocağı Demir ilacını ama kadın Doğum doktorum 4 cu aydan önce önermiyor Demir ilacını dinlen bol bol birde bol su tüket geçer insallah lekelerin benimki bitti çok şükür

Kızlar merhaba bugün 7+3. Günümdeyim geçen hafta 6+3 ken bebeğin boyu 3.8 mm di. Doktor 2 hafta sonra çağırdı ama ben tiksinmelerim kalmayınca ve göğüs hassasiyeti azalınca hemen evin yanındaki hastaneye gideyim bi kalp atışını duyayım dedim duydum da çok şükür hatta maşallah 160 atıyordu :) ama boyu 7 mm olmuş. Haftasına göre küçük değil mi? Tüp Bebek olduğu için geç döllenme filan pek mümkün değil kafam karıştı :/

MAşallah benim de hayalim 4 çocuk ama 2.doğurur doğurmaz kanamalı halimle sprial taktırcam inşallah ,çocuklarım okula başlayınca diğerlerini yapmayı düşünüyorum belki de hiç yapmam
Bulantı zormuş valla inşallah tez vakitte geçer.Sağlık ocağı doktorun yani ailem hekimim yaptır deri anan sağlık ocağında yapılmıyor sanırım yine bana hastane yolları göründü özele gidiyorum adım attığım yer para izmirde güzel bir yer bulamadım hepsi para tuzağı

merhaba canım hamileliğin hayırlı olsun benim de aynı ilk gebeliğim de bulantı kabızlık hiçbiri yoktu sadece yoğun kanamam vardı ve bu hamileliğim de bulantı kabızlık sorunlarım var =/ diyorlar ya her hamilelik aynı olmaz diye inanmamıştım ama demek ki öyleymiş hayırlısı olsun =) hepatit b için de erken canım kim dedi sana bunu merak ettim? sağlık ocağın da yaptır hastanede kesinlikle yaptırma çünkü sağlık ocağında taze oluyor ve benim hemşirem 20. haftada hapacağız dedi benimde şimdi yapmam gerekiyor du ama 20. haftadan önce aşı yapamayız dedi iyice sor araştır canım bebişe zarar gelmesin

Sizin dediginiz asi tetenoz olmasin hamilelikte sadece o yapiliyor ama mecburi degil ben ilkinde ysptirmadim

Sizin dediginiz asi tetenoz olmasin hamilelikte sadece o yapiliyor ama mecburi degil ben ilkinde ysptirmadim
Aaa mecburi degil mi? Ben 2016 yılında ki hamileligimde 2 defa tetenoz aşısı yaptılar ve bu aşılar seni 10 yıl koruycak 10 yıl içinde gebe kalınca aşı yaptırma demişlerdi yani bu gebeligimde yaptırmasam olur mu

bende almanyadayim sistem ayni ama emin ol istemezdin cok sacma anneye hic bir bilgi vermiyorlar iyi diyip geciyorlar dr bulamiyorsun kadin dogum rv dru bir yil sonraya verdi dusun yani bebegi alip giderim heralde kan tahlil sonuclarini bile soylemiyorlar acil bisey oldumu druna gidemiyorsun arayamiyorsun devlete gittim gecen cuma lekrlenme var diye hastanede yatiracaktu imza atip ciktim progestoron vermedi pazartesi druna git dedi ki 3 gun vardi dahaburdada ökuz gibi davrananlar var hamileyim mide bulantum cok duramiyorum dedik acildeki kayit yapana bizi dahiliyeye gonderiyo usutmustur ondandir diyor yani ulkem ulkem guzel ulkem

Tabi cnm 10 yil olmadiysa yaptirma zaten soylersin saglik ocagina

Sevindim ciddi birsey olmamasina bence gozukmemesi cok normal bende 6.haftada sadece kese gorunmustu bazen kullanilan cihazin kalitesine gore degisiyormus.Sıkınti yapma onumuzdeki hafta insallah gorunur.

Ellerine cocuk doguyor belki gunde kac defa biraz vicdan nasip olmuyor bazilarina.Allah gercekten iyilerle karsilastirsin yoksa isimiz zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…