- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #10.281
Doğru gebeliği bildirmemiz lazım kontrol altia alıyorlar eşime sormuşlar kizimi götürdüğünde sonrasında gebe kaldim kan tahlillerim yaptırmaya gittigimde öğrendiler temmuz için cagirdilarYa asilarini saglik ocaginda yaptirdik zaten o ayri da gebeligi bildirme diye anladim ben o konuda aydinlatma istiyorum.
Allah yardimciniz olsun canım Allahtan unut kesilme belki toparlar biraz bekle istersen yada bilmiyorum sana zararlı olur muÇok kötüyüm arkadaşlar bugün ki randevuda hiç gelişme yok dedi doktor aynı geçen hafta olduğu boyutta kesede bebekte dedi evdedogal yolla düşürmek için bekleyebilirsin dedi haftaya cumaya kadar bekleyelim dedim canım çok yanıyor çok üzgünüm inanmak istemiyorum kabul edemiyorum çok üzücü Allah'ım kimselere yasatmasin
Bir mucize olup tekrar büyümeye başlasa keşke böyle birşey olabilir mi olamaz biliyorum ama bebeğimizi kaybettiğinizi onu kucağıma alamayacağını düşünmek cok acı veriyor nasıl atlatiriz bunu nasıl geçer acısı Allah'ım yardım et Allahım nolursun yardım et
Eve geldiğinden beri uyuyup uyanıyorum keşke uyandığımda birşeyler değişse Allah'ım diye yalvarıyorum kabul edemiyorum arkadaşlar canım çok yanıyor benim bebeğim kucağıma almadan melek mi oldu şimdi kız mı erkek mi biz onu pamuklara saracaktik eşimin gözyaşlarını anlatamam her eve gelip girişinde ilk karnımı öperek canım yavrum 9 ay nasıl geçecek seni görmek sevmek için sabredemiyorum derdi tamamen mahvolduk Allah'ın gücüne gitmesin ama çok canım yanıyor geçmiyor geçmeyecek ben şimdi Aralık annesi olamayacakmiyim yavrum beni bıraktı gitti mi((((((((
Yazdiklarinin her kelimesine katiliyorum . Kesinlikle bizde durum cok abartiliyor.Kanada'da yasamak isterdim:)
Belki de olmasi gereken sizdeki gibidir biz fazla evham yapiyoruzdur. Bak bizde ne fena kese gorunmedi haftaya bir daha vit bu sefer bebek gorunmedi 10 gun sonra tekrar git. Kesin gorunmwsi gereken zamanda gidip problem varsa net olarak ogrenmek daha mantikli aslinda ama aceleciyiz
. İnşallah canım benimBende perşembe gidicem :)
Güzel haberlerle döneriz inşallah
Ben sık sık giremiyorum malum 17 aylık bebiş ev işleri. Bebek bakımı maşallah işim gücüm bitmiyorGünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik :)
Benim 3 cu gebeliğim düşün ne kadar yoğun :) insallah bu riskli donemi atlatıcaz az kaldı :) bulantılarım çok yoğundu bu günlerde bi tık azaldı sanki aşı konusunda bilmiyorum ama genelde sağlık ocağında yapılmıyor mu asi takibi .Ben sık sık giremiyorum malum 17 aylık bebiş ev işleri. Bebek bakımı maşallah işim gücüm bitmiyorhamilelik de öğleden sonra nerdeyse akşam vaktine kadar bulantım oluyor oysa ki ilk hamileliğimde hiç yaşamadım bu değişik Bu arada hepatit B alışı yaptırmam gerekiyormuş nerde yaptırılıyor biliyormusun canım? Veya bilen birileri var mı? Senin hamilelik nasıl gidiyor?
Cnm banada söyledi sağlık ocağı Demir ilacını ama kadın Doğum doktorum 4 cu aydan önce önermiyor Demir ilacını dinlen bol bol birde bol su tüket geçer insallah lekelerin benimki bitti çok şükürKizlar kahverengi oldu lekeler bakalim tamamen gidecek mibuarada saglik ocagi beni 12.haftada cagirdi demir icin damla baslayacaklarmis.
MAşallah benim de hayalim 4 çocuk ama 2.doğurur doğurmaz kanamalı halimle sprial taktırcam inşallah ,çocuklarım okula başlayınca diğerlerini yapmayı düşünüyorum belki de hiç yapmamBenim 3 cu gebeliğim düşün ne kadar yoğun :) insallah bu riskli donemi atlatıcaz az kaldı :) bulantılarım çok yoğundu bu günlerde bi tık azaldı sanki aşı konusunda bilmiyorum ama genelde sağlık ocağında yapılmıyor mu asi takibi .
merhaba canım hamileliğin hayırlı olsun benim de aynı ilk gebeliğim de bulantı kabızlık hiçbiri yoktu sadece yoğun kanamam vardı ve bu hamileliğim de bulantı kabızlık sorunlarım var =/ diyorlar ya her hamilelik aynı olmaz diye inanmamıştım ama demek ki öyleymiş hayırlısı olsun =) hepatit b için de erken canım kim dedi sana bunu merak ettim? sağlık ocağın da yaptır hastanede kesinlikle yaptırma çünkü sağlık ocağında taze oluyor ve benim hemşirem 20. haftada hapacağız dedi benimde şimdi yapmam gerekiyor du ama 20. haftadan önce aşı yapamayız dedi iyice sor araştır canım bebişe zarar gelmesinBen sık sık giremiyorum malum 17 aylık bebiş ev işleri. Bebek bakımı maşallah işim gücüm bitmiyorhamilelik de öğleden sonra nerdeyse akşam vaktine kadar bulantım oluyor oysa ki ilk hamileliğimde hiç yaşamadım bu değişik Bu arada hepatit B alışı yaptırmam gerekiyormuş nerde yaptırılıyor biliyormusun canım? Veya bilen birileri var mı? Senin hamilelik nasıl gidiyor?
Sizin dediginiz asi tetenoz olmasin hamilelikte sadece o yapiliyor ama mecburi degil ben ilkinde ysptirmadimmerhaba canım hamileliğin hayırlı olsun benim de aynı ilk gebeliğim de bulantı kabızlık hiçbiri yoktu sadece yoğun kanamam vardı ve bu hamileliğim de bulantı kabızlık sorunlarım var =/ diyorlar ya her hamilelik aynı olmaz diye inanmamıştım ama demek ki öyleymiş hayırlısı olsun =) hepatit b için de erken canım kim dedi sana bunu merak ettim? sağlık ocağın da yaptır hastanede kesinlikle yaptırma çünkü sağlık ocağında taze oluyor ve benim hemşirem 20. haftada hapacağız dedi benimde şimdi yapmam gerekiyor du ama 20. haftadan önce aşı yapamayız dedi iyice sor araştır canım bebişe zarar gelmesin
Aaa mecburi degil mi? Ben 2016 yılında ki hamileligimde 2 defa tetenoz aşısı yaptılar ve bu aşılar seni 10 yıl koruycak 10 yıl içinde gebe kalınca aşı yaptırma demişlerdi yani bu gebeligimde yaptırmasam olur muSizin dediginiz asi tetenoz olmasin hamilelikte sadece o yapiliyor ama mecburi degil ben ilkinde ysptirmadim
tamam canım evet tetanoz =)Sizin dediginiz asi tetenoz olmasin hamilelikte sadece o yapiliyor ama mecburi degil ben ilkinde ysptirmadim
Çok sevindim canım inşallah tamamen kesilir gider, benim de kesildi baya, 12 gündür progestan kullanıyorum baya etkili oldu Allah a çok şükür:)Kizlar kahverengi oldu lekeler bakalim tamamen gidecek mibuarada saglik ocagi beni 12.haftada cagirdi demir icin damla baslayacaklarmis.
bende almanyadayim sistem ayni ama emin ol istemezdin cok sacma anneye hic bir bilgi vermiyorlar iyi diyip geciyorlar dr bulamiyorsun kadin dogum rv dru bir yil sonraya verdi dusun yani bebegi alip giderim heralde kan tahlil sonuclarini bile soylemiyorlar acil bisey oldumu druna gidemiyorsun arayamiyorsun devlete gittim gecen cuma lekrlenme var diye hastanede yatiracaktu imza atip ciktim progestoron vermedi pazartesi druna git dedi ki 3 gun vardi dahaburdada ökuz gibi davrananlar var hamileyim mide bulantum cok duramiyorum dedik acildeki kayit yapana bizi dahiliyeye gonderiyo usutmustur ondandir diyor yani ulkem ulkem guzel ulkemKanada'da yasamak isterdim:)
Belki de olmasi gereken sizdeki gibidir biz fazla evham yapiyoruzdur. Bak bizde ne fena kese gorunmedi haftaya bir daha vit bu sefer bebek gorunmedi 10 gun sonra tekrar git. Kesin gorunmwsi gereken zamanda gidip problem varsa net olarak ogrenmek daha mantikli aslinda ama aceleciyiz
Tabi cnm 10 yil olmadiysa yaptirma zaten soylersin saglik ocaginaAaa mecburi degil mi? Ben 2016 yılında ki hamileligimde 2 defa tetenoz aşısı yaptılar ve bu aşılar seni 10 yıl koruycak 10 yıl içinde gebe kalınca aşı yaptırma demişlerdi yani bu gebeligimde yaptırmasam olur mu
Sevindim ciddi birsey olmamasina bence gozukmemesi cok normal bende 6.haftada sadece kese gorunmustu bazen kullanilan cihazin kalitesine gore degisiyormus.Sıkınti yapma onumuzdeki hafta insallah gorunur.Merak eden arkadaşlar çok teşekkür ederim
Acile gittim kasılmalarım vardı baş dönmem ve mide bulantılarım çok oldu karından ultrasonla baktı bebegi yine göremedi kese6+1 uyumlu dedi ama normalde sata göre6+6 olması lazım o yüzden karından bebişim görülmedi kesede rahimde kanama görülmüyo dedi ya bebegim dedim alttan baksam görürm ama vajina kasılman oldugu için alttan muayneye almıycam dedi..
Progestan baş dönmesi mide bulantısı yapmış vajinadan al dedi onu nasıl yapıcam
6+1 bebegin karından görünmemesi normal demi kızlar.
Kasılmalarda normal gebelikte olabiliyomuş ama çok sık olursa bu düşüge sebep olabilir bol bol su iç dinlen dedi.
Ellerine cocuk doguyor belki gunde kac defa biraz vicdan nasip olmuyor bazilarina.Allah gercekten iyilerle karsilastirsin yoksa isimiz zor.Aynen cok yasadim canim daha onceki dusuklerimden dolayi malesef iyi tecrubeler olmadi. Hele bi tanesi ayaga kaldirdi beni ne kadar kan gelmis ona bakacam diye indir donunu diyo dedim ne farkeder bunun azi da cogu da bi uyari sonucta dr gelene kadar sacmaladilar. Onlara gore dusecekse bebek zaten dusuyor belki tibben dogru ama anne olmak isteyen birini hic anlamiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?