- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.041
21 Nisan inşallahAmin yani bir oğlum var oda tup bakalım hayırlısı. Valla o is değere pek bakmiyormus.ilk randevu ne zaman
Hadi hayırlısı allahım güzel haberlerle dolsun burasi21 Nisan inşallah
Aynıyız :)Bende 4+4
Evet canım ayniyizAynıyız :)
Her doktor o kadar farklı şeyler söylüyor ki canım hele benim sürekli gittiğim kadın kesenin şekli bozuk düşük olur falan dedi.BAşka iki doktora daha gittim ikisi de sıkıntı Yok dedi rahatladım.Ay inşallah sen de görürsün en kısa zamanda hatta az daha beklersen kalp atışını daha rahat duyarsın.ya o kadar tatlı ki ultrason kağıdından sevıyorum şimdidenay ilk bebeği goren sen oldun.cok sevindim canim.hayirli olsun.tarihlerimiz ayniymis.bende gitsem gorurum o zamanda doktor degisikligi yapicam.memnun degilim.o yuzden bu hafta doktor randevusuna gitmicem.kafam karma karisik.iyi doktor bulmak ne zor.
Hayirli olsun canim. Bu degerlerle kese çok rahat gorunur diye dusunuyorum.Doktor detayli kan tahlili istemisti,
Beta hcg 30 Mart 278
1 Nisan 552
4 nisan 2885 olmuş :) Bugun 5 +2,sanirim icerde isler yolunda gidiyor,cok şükür. Cuma sonuçları gostermek icin gidecegim 5+4 olacak kese görünür artik degil mi, insalllah yani.
Maşallah görünür artık arkadaşımDoktor detayli kan tahlili istemisti,
Beta hcg 30 Mart 278
1 Nisan 552
4 nisan 2885 olmuş :) Bugun 5 +2,sanirim icerde isler yolunda gidiyor,cok şükür. Cuma sonuçları gostermek icin gidecegim 5+4 olacak kese görünür artik degil mi, insalllah yani.
Aynen canım kalp atısını duyarız demişti doktorSon adet tarihim bilinmediği için tam hesaplayamıyoruz canım ama şubatın 26 sında negatifti kan tahlilim ordan da hesaplandığımda beş haftalık çıkıyor ultrasona göre de beş hAftalık gözüküyor.on günde inanılmz çok değişmiş ki herşey kese beş küsürken 17 m e çıkmış.sen bu gitdiğinde netleşir canım çoğu şey hatta bebişi görebilirsin inşallah
sorma kimbilir ne kadar uzulmussundur kac gundur.bende de kanda pihtilasma var iki kayip yasadim bu yuzden daha onceki gebeligimde dokuz ay igne vurdum kendime.bu doktorda tutmus bunun ispatlanmis bi bi kaniti yok.tedbir icin veriyorlar diyor.ispatlanmamissa nasil onca insan gebelik kayiplarindan sonra sulandirici kullaninca saglikla aliyor bebegini kucagina.bazi konularda tam bilgi sahibi degiller bazi doktorlar.kendini gelistirmis tiptaki yenilikleri takip eden bi doktor bulmak cok zor.onceki doktorum cok iyiydi oglumdaki fakat gittigi hastane bize cok uzak simdi yeni bir doktor bulmak zorundayim.insallah canim senin gibi bende kalp atislarini duyabilirim sabirsizlaniyorumHer doktor o kadar farklı şeyler söylüyor ki canım hele benim sürekli gittiğim kadın kesenin şekli bozuk düşük olur falan dedi.BAşka iki doktora daha gittim ikisi de sıkıntı Yok dedi rahatladım.Ay inşallah sen de görürsün en kısa zamanda hatta az daha beklersen kalp atışını daha rahat duyarsın.ya o kadar tatlı ki ultrason kağıdından sevıyorum şimdiden
Inş cnm Benim de önünde 1 gün kaldı yarında hayırlısı ile bir gecseCanım benim tahminime göre dört hafta yeni bitmişti doktor da aynısını söyledi beş haftalık dedi Doğum tarihi 1 aralıkmiş ınsallah .ya ben henüz görülmez sanıyordum ama kesede küçücük beyaz bir kısım var oymuş Bebiş iki milimmiş insallah sen de görürsün canım bu girdiğinde
Bende 3 gündür oluyor ama çok değil cnm günde 1 2 kere peceteye silin ce var yok gibi birşey sağlık ocağına sordum normal dedi yerleşme kanamasidir dediSelam kızlar bende aranıza yeni katıldım.sat 24 şubat,şu an 5+4 haftalık hamileyim.Dün keseyi görmeye gittim,kese tamamen sol kasığıma yakın yerleşmiş gördüm ama içim rahat değil.Birde açık kahve akıntım oluyor.Böyle bir durum yaşayan var mı?
Bende 3 gündür oluyor ama çok değil cnm günde 1 2 kere peceteye silin ce var yok gibi birşey sağlık ocağına sordum normal dedi yerleşme kanamasidir dedi
Benim o şekild e gelmiyor cnm sadece sildiğimde geliyor oda çok hafif belli belirsiz cuma günü doktora soyleyecegimİnşAllah öyledir canım.Benim akıntıyla birlikte baya geliyor açık kahve şeklinde.
Hayırlı haberler alırsın İnşAllAh canım.Benim o şekild e gelmiyor cnm sadece sildiğimde geliyor oda çok hafif belli belirsiz cuma günü doktora soyleyecegim
Hoşgeldin canımKaç haftalıksn? Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah .Selam kızlar bende yeni katıldım araniza 6 aylik bir Oğlum var ve bugün yeniden hamile oldugumu ogrendim :)
Kalp atislarini duyacaksin insallah sag salim gelecek bebislerimizKuzum benim ❤
Ben bi doktora gideyim de sonra olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?