2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Her doktor o kadar farklı şeyler söylüyor ki canım hele benim sürekli gittiğim kadın kesenin şekli bozuk düşük olur falan dedi.BAşka iki doktora daha gittim ikisi de sıkıntı Yok dedi rahatladım.Ay inşallah sen de görürsün en kısa zamanda hatta az daha beklersen kalp atışını daha rahat duyarsın.ya o kadar tatlı ki ultrason kağıdından sevıyorum şimdiden

Hayirli olsun canim. Bu degerlerle kese çok rahat gorunur diye dusunuyorum.

Maşallah görünür artık arkadaşım

Aynen canım kalp atısını duyarız demişti doktor
en son gittiğimde keseyi görmüştük ve çok heyecanlıyım sağlıkla gelsin meleklerimiz inşallah canım

sorma kimbilir ne kadar uzulmussundur kac gundur.bende de kanda pihtilasma var iki kayip yasadim bu yuzden daha onceki gebeligimde dokuz ay igne vurdum kendime.bu doktorda tutmus bunun ispatlanmis bi bi kaniti yok.tedbir icin veriyorlar diyor.ispatlanmamissa nasil onca insan gebelik kayiplarindan sonra sulandirici kullaninca saglikla aliyor bebegini kucagina.bazi konularda tam bilgi sahibi degiller bazi doktorlar.kendini gelistirmis tiptaki yenilikleri takip eden bi doktor bulmak cok zor.onceki doktorum cok iyiydi oglumdaki fakat gittigi hastane bize cok uzak simdi yeni bir doktor bulmak zorundayim.insallah canim senin gibi bende kalp atislarini duyabilirim sabirsizlaniyorum

Inş cnm Benim de önünde 1 gün kaldı yarında hayırlısı ile bir gecse

Bende 3 gündür oluyor ama çok değil cnm günde 1 2 kere peceteye silin ce var yok gibi birşey sağlık ocağına sordum normal dedi yerleşme kanamasidir dedi

Bende 3 gündür oluyor ama çok değil cnm günde 1 2 kere peceteye silin ce var yok gibi birşey sağlık ocağına sordum normal dedi yerleşme kanamasidir dedi

İnşAllah öyledir canım.Benim akıntıyla birlikte baya geliyor açık kahve şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…