2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Geçmiş olsun canım, kabızlık hele ilk dönem hamilelikte istenilmeyen bi durum. Benim de oldu kabızlığım doktorum duphalac isimli şurup verdi ilk kullanımda fayda etti. Dr una söyle bu durumu bence.
Sağol cnm, Oğlumdayken hiç bukadar olmamıştı ama bunda çok fena oldum 1 haftadr bekle bekle sistim heryerime sancı yapıyo olmazsa kontrol sürem geçmeden tekrar gideyim.

Rabbim korktuğumuzu yasatmasın sağlıklı bebekler sağlıklı anne olmayi nasip etsin.günümuz kutlu olsun.hergun degisik bir sorunla basliyorum güne saglik ocaginda yapilan test sonucunda tsh biraz düşük dedi aile hekimi yarin doktoruma gostericem sonuclari bakalım o ne dicek.referans araligi 0.35 benimki 0.21 araştırdım biraz beta yuksek olunca ilk aylarda düzensizlik olurmus 3aydan sonra normale inermis tecrube edinen arkadaslar varsa bilgi verebilirmi

kızlar midem hep kaziniyor ve de bulaniyor bi tuhaf oldum hiç biseyden zevk alamiyorm ilk gebeligimde bu kadar değildi şimdi hiç bisey yemekte canım istemiyor gece filan bulantiyla kazinmaıyla uyanıyorum uyuamıyorum bir türlü

Yok canım benim vajinada kasılma var idrarını tutarsın ya kasılır öyle bir kasılma kemikler iç içe giriyo sanki inşallah anlatabilmişimdir rahatsız ediyo baya
benim de bazen vajinada ağrı oluyo ama çok ender ben normal karsilamistim cok rahatsiz etmedi 1 2 dk sonra gecti
insallah tez zmnda sıkıntından kurtulursun cnm
ben de sağa sola yatarken ağrı oluyo beni de rahatsiz ediyo bende tirsmiyo degilim

Al benden de o kadar icimde fırtınalar oluyor sanki.duygularımda öyle

Maalesef benim se öyle oluyor bulantı olunca ne yiyeceğimi şaşırıyorum kuzum. Ama meyveler iyi oluyor, muz havuç elma falan.

benim de öyle malesef özellikle akşamları çok bulan tim oluyor hem çok acıkıyorum midem kazınıyor hem de iştahın yok..su bulantılar geçse de artik hamileliğin tadına varsak ya

Anneler gunumuz kutlu olsun Benim yine kaygılarım tavan kızlar. Daha doktora gitmeme de 2 hafta var. Zaten hiç belirtim yok diye yazıyordum. Bu hafta kendimi hiç hamile hissetmiyorum.kizima hamileyken goguslerim şişti ve damarları görünüyordu. Bunda hiç öyle bir şey yok. Umarım sorun yoktur.

kaygılanma illa her seferinde aynı olacak diye bisey yok kanamam filan yoksa tadını çıkar bizler bulantı kusmaktan bi hal olduk

kaygılanma illa her seferinde aynı olacak diye bisey yok kanamam filan yoksa tadını çıkar bizler bulantı kusmaktan bi hal olduk
İlk hamilelikte bulantı kusma gibi yaşamadım ama midemi usutmus gibi hissediyordum çok kötü bir duyguydu
Onun için Allah kolaylık versiyaşayanlara. Ben de bir kez düşük yasadigim için yine yaşamaktan korkuyorum. Şimdiye kadar hiç kanamam olmadı ama yine de kaygilaniyorum zaman zaman

Amin canım allah razı olsun seninde hepimizinde sıkıntıları geçer inşallah sag saglim kucagımıza almayıda nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…