2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Duyarsın canım merak etme hep iyi şeyler düşün.kalp atışını duyduktan sonra baya rahatlıyorsun çok şükür diyorsun

Merhaba taze hamişler

benim sabah hafif kahverengi lekelenme oldu oğlumdan alışık olmama rağmen canım sıkıldı
dr yazdım dr coraspirini kes dedi ilaçlara devam dedi şükür bir daha gelmedi bu saate kadar
inşallah gelmez bir daha allaha emanetiz hep diyorum rabbim sağlıklı ve hayırlı evlad/evladlar nasip et

Gecmis olsun canim. Bir daha olmaz insallah. Allah yavrularimiza saglik versin.

sanırım bende üniversiteye gideceğim. kan testimi alıyorlar sadece onun dışında başka yaptıkları birşey varmı? yani dediğin doğru 2.ye olması bişeylerin sıkıntıda olduğunun ihtimalini yükseltiyor. insan korkuyor gerçekten kan aldırmaktan kollarım bile morardı Allah kimselere yaşatmasın bu şekilde sonuçları.

Cok gecmis olsun insallah sorunsuz atlatiriz bu surecleri

benım pazartesıden berı gelıyor cnm az az gelıyor bende yarın gıdınce soylıcem bakalım ne dıcek doktor ama asırı olmadı hıc peceteye sıldımde geldı

merhaba canım,

bende de dün ve önceki gün oldu kahverengi leke, doktora koştum ilkü düşük oldugu için,
o yerleşmedir muhtemelen ama progestan başlayalım dedi
düşükte de kalbi duralı bi hafta olmasına rağmen en ufak bi lekelenme bile olmamıştı
o işler çok fazla lekeye kana gelmiyo sanırım, sağlıklıysa şakır şakır kanasan da tutunur dedi doktor
:)

Kızlar demir eksikliğini ilaçlarla halledersiniz inşallah. Gerektiğinde serumla da toparlanıyor. Ben de kronik demir düşüşü var, iki sene önce 1e düşmüştü demirim, 10 tane serum kullandım. Geçen Ocak ayında da 9 çıktı demirim. Öncekinin 30tanesine bedel 3 tane serum kullandım bu sefer. Çok şükür demir depolarım dolu başlamış oldum gebeliğe

ılk zaman lar baktırdık cnm keseyı gorduk ten sonra baktırmadık benım ılk 83 cıktı 3 gun sonra 466 cıkmıstı ondan sonra 1 hafta gectı kese gorduk
Benimde ilk 48 3 gün sonra 194 çıktı canım bir hafta sonra doktora gittim ulturasyonda baktı hatta görüntüsünde verdi ama keseyle ilgili bisey demedi geç dollenme olabilir dedi çünkü 5 haftayken 3 hafta falan dedi kan istedi bi de bu değerlerim adetim den önceydi şimdi daha da yükselmiş olması lazım bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum biraz zaman geçsin diye

Sanada geçmiş olsun arkadaşım sabah wcde gördüm sonra kesildi şimdi ise koya sarı ama iyi koyu sarı kahveye yakın gördüm ben zaten progestan 100 mg iğne oluyorum her gün dr coraspirin vermişti benimki tüp bebek onu kes dedi bakalım hayırlısı canım banim oğlumda da oldu geçen seneki dış gebelikte de bilemiyorum allaha emanetiz sen keseyi gördü mü

Simdi degerlerinin duzelmis olmasina sevindim canim. Insallah bizlerinde duzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…