- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.121
sagol cnm sen de gormustun dımı kesenıOy maşallah
Amin insallah canim.ben durumumu anlatmistim bir suru test istediler kandan idrardan ama simdi hatirlamiyorum.neden oldugunun arastirilmasini istiyorum dersin.birde iki kez dusuk yasadim doktorum pihtilasma degerlerine bakilmasi lazim demisti dersin.insallah guzel sonuclarla gelirsin canim.bebegin icin biraz sikinti cekeceksin ama sonu guzel olacak insallah bu kez.sanırım bende üniversiteye gideceğim. kan testimi alıyorlar sadece onun dışında başka yaptıkları birşey varmı? yani dediğin doğru 2.ye olması bişeylerin sıkıntıda olduğunun ihtimalini yükseltiyor. insan korkuyor gerçekten kan aldırmaktan kollarım bile morardı Allah kimselere yaşatmasın bu şekilde sonuçları.
Hayır canım, ben dün kan verdim, beta hcg 217 çıktı, iki gün önce 69dusagol cnm sen de gormustun dımı kesenı
Haklisin evet canım çok sağol gerçekten sağlıcakla kucagimiza alalım inşallah bebeklerimizisımdı ıcın rahatlamıstır canım cunku daha cok ufaklar benım kı o fotoda daha 8mm dusun 1 cm bıle degıl
gorursun ıns cnm ben son baktırdıgımda 466 dı ondan 1 hafta sonra keseyı gorudmHayır canım, ben dün kan verdim, beta hcg 217 çıktı, iki gün önce 69du
Yumurtalardan biri kiste dönüşmüş, dün onu görünce biraz moralim bozulmuştu ama burada sorun olmayacağını okuyunca kendime geldim, bugün çok daha iyiyim
İnşallah ben de haftaya ya da sonraki hafta görebilirim keseyi. Çok heyecanlıyım, geçmiyor günler
Yarın gittiğimde ben de 400leri görürsem bir haftam kalmış olur o zamangorursun ıns cnm ben son baktırdıgımda 466 dı ondan 1 hafta sonra keseyı gorudm
gorursun ıns cnmYarın gittiğimde ben de 400leri görürsem bir haftam kalmış olur o zaman
Çok teşekkür ederim canım
İnşallah canımbende yarın gıttım de ıns bebeısımı ve kalp atısını gorurum o zaman sıze yenı resmını atarım bebısımın
Canım o hep geliyor niyeyse anca iyice yerleşiyor rahmin derinlerine.bir daha görmezsin inşallah. Benimde rahim içinde kanama alanları var bende kestim aaspirini doktor korkma dedi emer.seninki emmemiş dışarı vermiş sadece korkmaMerhaba taze hamişler
benim sabah hafif kahverengi lekelenme oldu oğlumdan alışık olmama rağmen canım sıkıldı
dr yazdım dr coraspirini kes dedi ilaçlara devam dedi şükür bir daha gelmedi bu saate kadar
inşallah gelmez bir daha allaha emanetiz hep diyorum rabbim sağlıklı ve hayırlı evlad/evladlar nasip et
Bende saraçoğlu nun soğuk pres keçiboynuzu pekmezini kullanıyorum ,çok memnunum.Adlinaa aynen canım keçiboynuzu pekmezini ben bizzat biliyorum bende önceden vardı awecemrenin keçiboynuzu pekmezine başladım ve değerim sadece iki haftada baya bi yükselmişti, ilk hamileliğimde de hiç demir hapı vs kullanmadım çok güzel dengeledi hem de enerji verdi bana,
üşenmeyim link de paylaşayım faydasını çok gördüm çünkü :
https://www.awecemre.com/arama/keçiboynuzu
ben bu markanın başka bi çok ürününü de kullandım hemoroid için coupon kremlerini kullandım o da çok güzel sonuç verdi
sizlere de taviye ederim her sabah 1 tatlı kaşığı keçiboynuzunu da ihmal etmeyin derim tadı da çok güzel
Ay hadi inşallah haberci ruyadirıns cnm rabbıme emanetız o ne derse o olur ben canımı cok sıkmamaya calısıyorum yıyecek ekmegı alıcak nefesı varsa dunya ya gelıcek ama yoksa kendımızı mafetsekte gelmıcek dun gece gene ruya gordum ruyamda kızım dıyordum
Yani benim 4 mm di :) o kadar minnaksımdı ıcın rahatlamıstır canım cunku daha cok ufaklar benım kı o fotoda daha 8mm dusun 1 cm bıle degıl
onu denemedim canım, genelde awecemre nivalis inki dışındakiler bunun kadar yogun kıvamlı olmuyoBende saraçoğlu nun soğuk pres keçiboynuzu pekmezini kullanıyorum ,çok memnunum.
sagol cnm ıns oledırAy hadi inşallah haberci ruyadir
inşallah canım ne güzel yoktu bu sabahtan beri pede gelen doğru dürüst birşey yok ama wcde silinirken damla damla görüyorum bakalım nasıl gelişecek süreç oğlumda olmuştu ama önceki kayıpta da oldu dış gebelikti oCanım o hep geliyor niyeyse anca iyice yerleşiyor rahmin derinlerine.bir daha görmezsin inşallah. Benimde rahim içinde kanama alanları var bende kestim aaspirini doktor korkma dedi emer.seninki emmemiş dışarı vermiş sadece korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?