- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.161
keşke yormasaydın kendini benim evi görmek bile istemiyorum dün oğluşa oturma odasını süpürttüm azcıkCok yoruldum kızlar ev temizliği yaptım şimdi ayaklarımı uzattım dinleniyorum.
kızlar ilk haftalarda eşinizle birlikteliğiniz ne durumda
asker arkadaşı gibi mi yoksa normal devam mı ediyosunuz :)
ben bi karar veremedim de size danışayım istedim
biz 3 marttan beri kardeş gibiyiz dahada devam eder bukızlar ilk haftalarda eşinizle birlikteliğiniz ne durumda
Benim bulantım, tiksinme bir haftadır var canım... Mutfağa girerken zorlanıyorum.Kızlar bulantılarınız başladı mı?Birde günlük ne kadar su içiyorsunuz?Kansızlık için size tavsiyem keçiboynuzu pekmezi benim de düşüktü ama pekmezi içmeye başladığımdan beri düzeldi.Doktor bana geçen hamileliğim de kan hapı vermemşti iyice bulantılarımı artırır diye.Günlük iki üç tane köfte ye,3aydan sonra başlarız demişti.
Genelde iikizlerde değer yüksek olurmusYani bu değer bunun habercisi olabilir yoksa normal mı canım
Bende de ara ara öğürme oluyor ama kusma yok şükür. Suyu da günlük 2litre içmeye çalışıyorum.Benim de bir şişem var yarım litrelik ona göre içiyorum.Benim bulantım, tiksinme bir haftadır var canım... Mutfağa girerken zorlanıyorum.
Su içmek için de kendimi çok zorluyorum ama bir buçuk litreye bile çıkabiliyor muyum bilmiyorum. 750lik cam matara alıp öyle takip edeceğim inşallah.
Sen ne durumdasın?
Hayırlısı inşallah canımGenelde iikizlerde değer yüksek olurmus
Ben de dün camlar çok kötü dedim eşime sanırım haftasonu camları silecek
Canım sen de gebelik takvimi yapsanaHayırlısı inşallah canım
Takip etmek lazım, su çok çok önemli...Bende de ara ara öğürme oluyor ama kusma yok şükür. Suyu da günlük 2litre içmeye çalışıyorum.Benim de bir şişem var yarım litrelik ona göre içiyorum.
Amin, inşAllah canımTakip etmek lazım, su çok çok önemli...
Bende kusma da oldu canım. İnşallah sende olmaz. Hepimiz rahatça, güzelce geçiririz hamilelik sürecimizi
Değer çok güzel artmış 3 haftalık dediyse ikiz olma ihtimali var keşke ultrasonla baksaymış iyi olurmuşKızlar değerim 4663 çıktı doktor bi de 3 hafta demişti çok fazla değil mı
Benim bulantım, tiksinme bir haftadır var canım... Mutfağa girerken zorlanıyorum.
Su içmek için de kendimi çok zorluyorum ama bir buçuk litreye bile çıkabiliyor muyum bilmiyorum. 750lik cam matara alıp öyle takip edeceğim inşallah.
Sen ne durumdasın?
Bende de ara ara öğürme oluyor ama kusma yok şükür. Suyu da günlük 2litre içmeye çalışıyorum.Benim de bir şişem var yarım litrelik ona göre içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?