2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kızlar ilk haftalarda eşinizle birlikteliğiniz ne durumda
asker arkadaşı gibi mi yoksa normal devam mı ediyosunuz :)
ben bi karar veremedim de size danışayım istedim

bana ilk kontrolde doktor 2 hafta ilişki yok dedi. Bekliyoruz şimdilik :)
cumartesi kontrolüm var, 10 gün olmuş olacak kontrolümden beri ama sormayı düşünüyorum doktora.

Benim bulantım, tiksinme bir haftadır var canım... Mutfağa girerken zorlanıyorum.

Su içmek için de kendimi çok zorluyorum ama bir buçuk litreye bile çıkabiliyor muyum bilmiyorum. 750lik cam matara alıp öyle takip edeceğim inşallah.

Sen ne durumdasın?

Bende de ara ara öğürme oluyor ama kusma yok şükür. Suyu da günlük 2litre içmeye çalışıyorum.Benim de bir şişem var yarım litrelik ona göre içiyorum.

Bende de ara ara öğürme oluyor ama kusma yok şükür. Suyu da günlük 2litre içmeye çalışıyorum.Benim de bir şişem var yarım litrelik ona göre içiyorum.
Takip etmek lazım, su çok çok önemli...

Bende kusma da oldu canım. İnşallah sende olmaz. Hepimiz rahatça, güzelce geçiririz hamilelik sürecimizi

Kızlar değerim 4663 çıktı doktor bi de 3 hafta demişti çok fazla değil mı
Değer çok güzel artmış 3 haftalık dediyse ikiz olma ihtimali var keşke ultrasonla baksaymış iyi olurmuş

kızlar ilk haftalarda eşinizle birlikteliğiniz ne durumda
asker arkadaşı gibi mi yoksa normal devam mı ediyosunuz :)
ben bi karar veremedim de size danışayım istedim

Ben ilk bebeğimi kaybettim dr bu yüzden ilk haftalar dikkatli olun demişti şuan zaten aramızda oğlum yatıyor :) bi süre daha böyle geçer bakalım

Kızlar suyu eksik etmeyin. Ben bilgisayar başı çalışıyorum, önüme koyuyorum koca bi sürahi ve bardak, çok işe yarıyor. Sadece iş yerinde 2 litreyi geçiyorum bu şekilde. Sizler de hep gözünüzün önünde bulundurun şişelerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…