- 4 Nisan 2018
- 432
- 261
- 53
- 44
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.141
Ah sorma özellikle tup bebekle herşeyi öğrendik. Keşke bilmesek öyle bilmeden anlamadan herşeye normal doyip gecebilenlerden olsak ki eskiler şakir şakir kanamaya bile normal diyormuş ki buda mutluluk oluyorinşallah canım ne güzel yoktu bu sabahtan beri pede gelen doğru dürüst birşey yok ama wcde silinirken damla damla görüyorum bakalım nasıl gelişecek süreç oğlumda olmuştu ama önceki kayıpta da oldu dış gebelikti o
bundan dolayı ürktüm ama olumlu düşünüyorum
biliyormusun bilgisizlik cahillik bu durumlarda en büyük mutlulukmuş
bugun ilk kez midem bulantisiyla uyandim.lavaboya kendimi zor attim.sabahtan beri bu haldeyim.insallah devam etmez.diger iki hamileligimde hic hicle bisey olmamisti.insallah devam etmezKızlar bulantılarınız başladı mı?Birde günlük ne kadar su içiyorsunuz?Kansızlık için size tavsiyem keçiboynuzu pekmezi benim de düşüktü ama pekmezi içmeye başladığımdan beri düzeldi.Doktor bana geçen hamileliğim de kan hapı vermemşti iyice bulantılarımı artırır diye.Günlük iki üç tane köfte ye,3aydan sonra başlarız demişti.
Kızlar değerim 4663 çıktı doktor bi de 3 hafta demişti çok fazla değil mı
Seninle günlerimiz aynı canım.Bende de arada hafif oluyor.Genelde 6 7 haftadan sonra başlıyormuş.Allah kolaylık versin canım .bugun ilk kez midem bulantisiyla uyandim.lavaboya kendimi zor attim.sabahtan beri bu haldeyim.insallah devam etmez.diger iki hamileligimde hic hicle bisey olmamisti.insallah devam etmez
Buna göre değerlerdir canım.5 haftalık gibi sanki bu değerlere göre .Kızlar değerim 4663 çıktı doktor bi de 3 hafta demişti çok fazla değil mı
Bende bakıyorum canım da doktor hala 3 4 hafta diyo bu değer içinBuna göre değerlerdir canım.5 haftalık gibi sanki bu değerlere göre .
Doktorun öyle diyorsa doğrudur canım.İçini ferah tutYa bend
Bende bakıyorum canım da doktor hala 3 4 hafta diyo bu değer için10 gün sonra gel dedi bakalım hayırlısı
belkı ıkızdır cnm doktorunu arayıp sorsaydınKızlar değerim 4663 çıktı doktor bi de 3 hafta demişti çok fazla değil mı
Canım keseden anlar zaten az çokYa bend
Bende bakıyorum canım da doktor hala 3 4 hafta diyo bu değer için10 gün sonra gel dedi bakalım hayırlısı
aslında bu degerle kese gozukur dıye bılıyorum bakmadımı doktorun cnmYa bend
Bende onu merak ettim kese baktımi kiaslında bu degerle kese gozukur dıye bılıyorum bakmadımı doktorun cnm
Kızlar bulantılarınız başladı mı?Birde günlük ne kadar su içiyorsunuz?Kansızlık için size tavsiyem keçiboynuzu pekmezi benim de düşüktü ama pekmezi içmeye başladığımdan beri düzeldi.Doktor bana geçen hamileliğim de kan hapı vermemşti iyice bulantılarımı artırır diye.Günlük iki üç tane köfte ye,3aydan sonra başlarız demişti.
Ay ikiz olsa annemde ikiz belki bana geçmiştirbelkı ıkızdır cnm doktorunu arayıp sorsaydın
bellımı olur belkı gecmıstır cnmAy ikiz olsa annemde ikiz belki bana geçmiştir
Yakın olunca hemen gittim de 10 gün sonra bakalım dedi tam mesai bitimiydi :)aslında bu degerle kese gozukur dıye bılıyorum bakmadımı doktorun cnm
Ay ikiz olsa annemde ikiz belki bana geçmiştir
Yani bu değer bunun habercisi olabilir yoksa normal mı canımbellımı olur belkı gecmıstır cnm
Bende öyle okumuştum canım ya hayırlısı artık :)ayy ben çok eskiden böyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum. ikiz geni anneden geliyormuş ve birer kuşak atlayarak oluyormuş :) hadi hayırlısı canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?