2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ah sorma özellikle tup bebekle herşeyi öğrendik. Keşke bilmesek öyle bilmeden anlamadan herşeye normal doyip gecebilenlerden olsak ki eskiler şakir şakir kanamaya bile normal diyormuş ki buda mutluluk oluyor

bugun ilk kez midem bulantisiyla uyandim.lavaboya kendimi zor attim.sabahtan beri bu haldeyim.insallah devam etmez.diger iki hamileligimde hic hicle bisey olmamisti.insallah devam etmez

bugun ilk kez midem bulantisiyla uyandim.lavaboya kendimi zor attim.sabahtan beri bu haldeyim.insallah devam etmez.diger iki hamileligimde hic hicle bisey olmamisti.insallah devam etmez
Seninle günlerimiz aynı canım.Bende de arada hafif oluyor.Genelde 6 7 haftadan sonra başlıyormuş.Allah kolaylık versin canım .

Benim şimdilik bulantım yok canım ama genel bir isteksizliğim var. Yine de sofraya oturunca bi anda yemeye başlıyorum, birazcık kaçırsam ölçüyü aşırı rahatsız ediyor, hazmedemiyorum gibi hissediyorum.
Ben bu ara karbonhidrattan uzak duruyorum, şeker ve un/ekmek yok hayatımda, protein ve kuruyemişe ağırlık verdim. Acilen keçiboynuzunu ekleyeceğim ben de çünkü benim de normalde kan değerlerim hep düşüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…