2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Eski mesajlarimdaki yorumumdan buldum Betulhll canim senseninki bu dogruysa eger kiz oluyor sanirim
Bunda bende kiz diye tahmin ediyorum digeri erkekti ama fal baktirmistim kizin olucak falan diyo hayirlisi insallah saglikli olsun ust komsumda eger göğüs uclarin kararisa erkek hafif kahverengi ise kiz olur demisti bi onceki hamileliğimde baya koyu kahveydi bunda cok hafif bilmiyorum bakalim :)

İnsallah hayirli saglikli olsunda.Gonlunden geceni versin Rabbim.benimdr gonlum kiz diyor ama icimden hep oglum olacak gibi geciyor.bakalim hangisi cikacak.

İnsallah hayirli saglikli olsunda.Gonlunden geceni versin Rabbim.benimdr gonlum kiz diyor ama icimden hep oglum olacak gibi geciyor.bakalim hangisi cikacak.
Benim ilk kiz olsun erkek olsun eli yuzu duz olsun sag salim kucagimiza alalimda evlat evlattir :) gecen haftaki ultroson goruntusunde soldaydi simdi sagda bende anlamadim

Tebrik ederim
Ben 21,5la başladım canım, senin değerin yine daha yüksek çıkmış katlanarak yükselir inşallah
maşallah size de,
inş benim kide yükselir..
ocak ayında durdu kalbi,
şimdi yine nasip etti şükürler olsun ama yapı olarak öok gergin ve hassasım nasıl etkilenmem dışardaki olaylardan diyorum sürekli kendime

Hadi bakalim hayirlisi :) esimde simdiden oglum oglum diye seviniyor ama bakalim ilk haftalarda zaman gecmiyor bide son haftalarda heralde:)
Cinsiyet öğrendikten sonrası çok çabuk geçiyorr hayırlı sağlıklı evlat olsunlarda en önemlisi o tabi biz tahmin yürütüyoruz bakalım tutacak mı :)

hanımlar benm iki düşüğüm bi olumsuz tüp bebeğim var,
dün gebe olduğumu öğrendim şükürler olsun........
fakat önümdeki bi kaç hafta eşimn ailesi sebebi ile zor geçecek,
şimdiden inanılmaz gerginimmmmmm,
sizler gerginlklerinizi nasıl bertaraf ediyorsunuz?
bu bebeği korumam lazım, kendime çok kızıyorum ama yine de çok gerginim.......

hadi mahşallah canım Çarşamba da kalp atışını duydun mu tamam :) senden mutlusu olmaz.

Ben bu tarz durumları atlatmak için genelde bittiği zamanı düşünüyorum. atıyorum bu süreç 2 hafta mı sürecek, diyorum ki kendime 2 hafta sonra bugün bu sıkıntıyı çekmiyor olacağım veya herşey daha güzel olacak. Sevmediğim bir yerdeysem yarın bu saatlerde ormanda yürüyüş yapıyor olacağım diyorum mutlu mutlu. Sen de öyle düşün, mesela de ki şu an bu insanlarla sıkıntı yaşıyorum, beni üzüyor ama 2 hafta sonra bugün ben onlardan uzakta bebeğimin kalp atışlarını dinliyor olacağım. Hiç bir şey sonsuza kadar sürmüyor, her sıkıntı da elbet geçecek. Sınav de, bitmesini bekle.
Bir de bazı insan ve olayları olduğu gibi kabullenmen lazım. Belli bir yaşanmışlıktan veya yaştan sonra kişi/olayları değiştiremiyorsun. Eğer senin etki alanında bir şey değilse kendini neden paralıyasın?
Söylemesi kolay yapması zor diyorsan da evet haklısın, belki zor. Ama demek ki bebeğin biraz nazlanıyor, çaba harcamanı istiyor. Başkaları değil de bu sefer o yorsun aklını bu sefer, onu düşün arkadaşım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…