- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.301
aynen cnm carsambayıda hayırlısı ıle atlatırsak artık hamılelegımın tadını cıkartırım ıns ondan sonra rahatlarım darısı sızlere ınshadi mahşallah canım Çarşamba da kalp atışını duydun mu tamam :) senden mutlusu olmaz.
kımseyı dusunme cnm herkesı kafandan at sadece bebegıne odaklan ama kotu sekılde odaklanma dusucek dıye dusunme bak benım bır haftadır leke gelıyordu hıc aklıma bıle getırmedım daha sımdıden onunla konusmaya basladım sen annenı uzmezsın dıyorum ona mutlu seyler dusunuyorum allaha sukur bugun de doktora gıttım herhangı bır sıkıntı yok gelısımı ıyı dedı o yuzden sende bebegınle olumlu konus dıgerlerını bos ver cnmhanımlar benm iki düşüğüm bi olumsuz tüp bebeğim var,
dün gebe olduğumu öğrendim şükürler olsun........
fakat önümdeki bi kaç hafta eşimn ailesi sebebi ile zor geçecek,
şimdiden inanılmaz gerginimmmmmm,
sizler gerginlklerinizi nasıl bertaraf ediyorsunuz?
bu bebeği korumam lazım, kendime çok kızıyorum ama yine de çok gerginim.......
masallah darısı bebegı ve kalp atısını gormeye cnmArkadaşlar merhaba bende 5 haftalik hamileyim bugun doktora.gittim ve keseyi gördük:)
ben duydum bugün çok şükür yaa. artık 21 Nisanda tekrar gidicem.aynen cnm carsambayıda hayırlısı ıle atlatırsak artık hamılelegımın tadını cıkartırım ıns ondan sonra rahatlarım darısı sızlere ıns
Ben oğlumun cinsiyetini 13 haftada öğrenmiştim cnm ama 15-16 diyorlar genelde tam öğrenebilmek içinAcaba cinsiyet kacinci haftada belli oluyor safak bari sayalim :)
keşke boşverebilsem yakımseyı dusunme cnm herkesı kafandan at sadece bebegıne odaklan ama kotu sekılde odaklanma dusucek dıye dusunme bak benım bır haftadır leke gelıyordu hıc aklıma bıle getırmedım daha sımdıden onunla konusmaya basladım sen annenı uzmezsın dıyorum ona mutlu seyler dusunuyorum allaha sukur bugun de doktora gıttım herhangı bır sıkıntı yok gelısımı ıyı dedı o yuzden sende bebegınle olumlu konus dıgerlerını bos ver cnm
inş sağlıcakla hep burd akalırız sonuna kadar...........Selamlar, herkese hayirli dogumlar :) bikac gun once gebelik testi pozitif cikti o zamandan beri takip ediyorum yazilanlari ama henuz doktora gitmedim ilk cocugumda geç döllenmeden dolayi doktor keseyi görememisti belki bunda da öyle olur diye erteledik gitmeyi ama merak da etmiyorum degil yani5 yil once 2014 mart annelerini takip ediyordum simdi de kismetse burdayiz
inş sağlıcakla hep burd akalırız sonuna kadar...........
ben de 2018 ağustos annelerini bırakmak zorunda kalmıştım, aralık nasip oldu çok şükür
kanda çıkar artık aslında ben de dün öğrendm hcg 27,Canm beklym diyrm adet gününe kadr kan testi içün:)
Canm benmde bat 10 nisan sende yerleşme knaması oldu mu bende oldu bakalm cıkmaz diye kanı beklyrm idrarı yrn yapcm tebrk ederm hamileliğin inş iyi geçer cnmkanda çıkar artık aslında ben de dün öğrendm hcg 27,
ben de nedense hafızam gitmiş gibi sat ı asla hatırlkayamıyorum, ama 10-11-12 si gibiydi
Inşallah bakalim 2 hafta sonra onun için gidicem :)masallah darısı bebegı ve kalp atısını gormeye cnm
1 mart son adet benimhanımlar son adet tarihleriniz nedir
Tebrik ederim canım, hoş geldin sefalar getirdinSelamlar, herkese hayirli dogumlar :) bikac gun once gebelik testi pozitif cikti o zamandan beri takip ediyorum yazilanlari ama henuz doktora gitmedim ilk cocugumda geç döllenmeden dolayi doktor keseyi görememisti belki bunda da öyle olur diye erteledik gitmeyi ama merak da etmiyorum degil yani5 yil once 2014 mart annelerini takip ediyordum simdi de kismetse burdayiz
oyy masallah ya rabbım hepımıze guzel hamılelıkler yasamak nasıp etsınben duydum bugün çok şükür yaa. artık 21 Nisanda tekrar gidicem.
16 subat benım1 mart son adet benim
24 şubat canım,senin?hanımlar son adet tarihleriniz nedir
ben net hatırlayamıyorum maalesef ya....24 şubat canım,senin?
Bebek görüldükten sonra doktorlar net söylüyorlar kaç haftalık olduğunu canım,sıkıntı yapma.ben net hatırlayamıyorum maalesef ya....
çok garip her zmana bilrim ama bu defa hatrlayamıyorum,
onu gibi tahmnmce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?