2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kımseyı dusunme cnm herkesı kafandan at sadece bebegıne odaklan ama kotu sekılde odaklanma dusucek dıye dusunme bak benım bır haftadır leke gelıyordu hıc aklıma bıle getırmedım daha sımdıden onunla konusmaya basladım sen annenı uzmezsın dıyorum ona mutlu seyler dusunuyorum allaha sukur bugun de doktora gıttım herhangı bır sıkıntı yok gelısımı ıyı dedı o yuzden sende bebegınle olumlu konus dıgerlerını bos ver cnm

keşke boşverebilsem ya

Selamlar, herkese hayirli dogumlar :) bikac gun once gebelik testi pozitif cikti o zamandan beri takip ediyorum yazilanlari ama henuz doktora gitmedim ilk cocugumda geç döllenmeden dolayi doktor keseyi görememisti belki bunda da öyle olur diye erteledik gitmeyi ama merak da etmiyorum degil yani 5 yil once 2014 mart annelerini takip ediyordum simdi de kismetse burdayiz

inş sağlıcakla hep burd akalırız sonuna kadar...........
ben de 2018 ağustos annelerini bırakmak zorunda kalmıştım, aralık nasip oldu çok şükür

inş sağlıcakla hep burd akalırız sonuna kadar...........
ben de 2018 ağustos annelerini bırakmak zorunda kalmıştım, aralık nasip oldu çok şükür

İnsallah hayirlisiyla canim bende de iki ay onceydi sanirim test pozitif cikti ama kanda cikmadi maalesef diger gruptan ayrildim o yuzden kismet..

kanda çıkar artık aslında ben de dün öğrendm hcg 27,
ben de nedense hafızam gitmiş gibi sat ı asla hatırlkayamıyorum, ama 10-11-12 si gibiydi
Canm benmde bat 10 nisan sende yerleşme knaması oldu mu bende oldu bakalm cıkmaz diye kanı beklyrm idrarı yrn yapcm tebrk ederm hamileliğin inş iyi geçer cnm

Tebrik ederim canım, hoş geldin sefalar getirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…