- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.261
Maşallah minige Hayırlıca gelişip büyüsün inşallahMasallahiniz alırız teyzeleri gittik bebiş oluşmaya baslamis ama kalp atışını göremedim onu çarşamba görürüz desi gelen lekeleri sordum baktı kese gayet düzgün bir problem yok desi herhangi bir kana ma da gözükmüyor desi onlar yerleşme lekesidir desi ben her ihtimale karşı protestan verim dedi çarşamba tekrar gidicez bu arafa 5 buçuk haftamınmışız
MaşallahhhhMasallahiniz alırız teyzeleri gittik bebiş oluşmaya baslamis ama kalp atışını göremedim onu çarşamba görürüz desi gelen lekeleri sordum baktı kese gayet düzgün bir problem yok desi herhangi bir kana ma da gözükmüyor desi onlar yerleşme lekesidir desi ben her ihtimale karşı protestan verim dedi çarşamba tekrar gidicez bu arafa 5 buçuk haftamınmışız
Boyut büyüktür kırp fotoğrafı öyle yükle cnmHata verip duruyor ya
Gözün aydın canım çok sevindim :)Merhabalar bende gittim bugün doktora kalp atışlarını duydum çok şükür.Dakikada 140 atıyormuş minnoşumun kalbi 21 Nisanda kontrole tekrar gidicem bakalım. herşey yolunda devam eder umarım. 5+6 olduğunu söyledi doktor. Tam haftasındaymış. İnşallah herkesin bebişleri sağlıkla büyür. Çok heycanlı çok güzel bir duyguymuş bu ya
Benimde 48 di canım başta olabilir bencebenim adete bir kaç gün
dün kan verdim hcg 27 çıktı,
böyle düşük değerle başlayan var mı?
Hayırlısı olsun cnm birlikt e öğreniriz artikEvet bebiş görünüyor gözün aydın bu arada içimden erkek gibi geçti cinsiyet zmnını merakla bekliyorum :)
Maşallah canım darısı bizim başımıza insallah. Bundan sonra da sağlıcakla büyüsünMerhabalar bende gittim bugün doktora kalp atışlarını duydum çok şükür.Dakikada 140 atıyormuş minnoşumun kalbi 21 Nisanda kontrole tekrar gidicem bakalım. herşey yolunda devam eder umarım. 5+6 olduğunu söyledi doktor. Tam haftasındaymış. İnşallah herkesin bebişleri sağlıkla büyür. Çok heycanlı çok güzel bir duyguymuş bu ya
Amin cnm sagolMaşallah minige Hayırlıca gelişip büyüsün inşallah
Aminn inşallah en kısa zamanda sanada nasip olur.Maşallah canım darısı bizim başımıza insallah. Bundan sonra da sağlıcakla büyüsün
Darısı senin başına en kısa zamandaGözün aydın canım çok sevindim :)
Tebrik ederimbenim adete bir kaç gün
dün kan verdim hcg 27 çıktı,
böyle düşük değerle başlayan var mı?
Masallahiniz alırız teyzeleri gittik bebiş oluşmaya baslamis ama kalp atışını göremedim onu çarşamba görürüz desi gelen lekeleri sordum baktı kese gayet düzgün bir problem yok desi herhangi bir kana ma da gözükmüyor desi onlar yerleşme lekesidir desi ben her ihtimale karşı protestan verim dedi çarşamba tekrar gidicez bu arafa 5 buçuk haftamınmışız
ay masallah kizlar kizlar bebislerinizi gormussunuz bile mubarek gununde.insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz.darisi bize hayirlisiyla.Merhabalar bende gittim bugün doktora kalp atışlarını duydum çok şükür.Dakikada 140 atıyormuş minnoşumun kalbi 21 Nisanda kontrole tekrar gidicem bakalım. herşey yolunda devam eder umarım. 5+6 olduğunu söyledi doktor. Tam haftasındaymış. İnşallah herkesin bebişleri sağlıkla büyür. Çok heycanlı çok güzel bir duyguymuş bu ya
Kizlar Kim paylasmisti hani ultrason goruntusunde kesenin altinda yada ustte olursa bebek cinsiyetini anliyorduk.
Baya geride kaldi o mesaji bende hatirliyorumKizlar Kim paylasmisti hani ultrason goruntusunde kesenin altinda yada ustte olursa bebek cinsiyetini anliyorduk.
Eski mesajlarimdaki yorumumdan buldumBakın ne buldum kızlar doğruluğu tartışılır tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?