2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Inşallah umduğun gibi olmaz canım Allah yardımcın olsun

Canim Allah korusun. Niye karamsar oldun. Lekelenmeler normal deniyor hep. Iyi dusun lutfen. Kan sonucun ne zaman belli olacak ?

İnşallah yükselmiş olarak çıkar değerin kötü düşünme sakın

Masallahiniz alırız teyzeleri gittik bebiş oluşmaya baslamis ama kalp atışını göremedim onu çarşamba görürüz desi gelen lekeleri sordum baktı kese gayet düzgün bir problem yok desi herhangi bir kana ma da gözükmüyor desi onlar yerleşme lekesidir desi ben her ihtimale karşı protestan verim dedi çarşamba tekrar gidicez bu arafa 5 buçuk haftamınmışız

Canım bak bende de oluyor du 1 haftadır doktor herhangi bir sıkıntı yok dedi kese gayet iyi dedi kanama alanida yok dedi onlar yerleşme lekesidir dedi

Maşallah canim iyi bari kanama alanı olmaması süper

Ne kadar kötü düşünme deseler insanın aklına hep olumsuz deneyimler geliyor ama bir şeyi 40 lere söylersen olur deyimi bilim VE astro alanda kanıtlanmış bişi.vücudunla bebeğine sık sık tersini konuş canim hem daha üzülmeye sebep delil yok elimizde allah gücünü artirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…