- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.401
Insallah canim. Kaç haftaliksin ve kan testi yaptirdin mi?Çok teşekkür ederim amin hepimiz sağlıkla alalm kucagımıza inşallah doktora ne zaman gitmeliyim kese henüz görünmezz dediler ama napsam bilemedim
Evet canım yaaa tedirginlik hissediyor insan arada kasık ağrısı özellikle olunca hep biran önce doktora gitme günüm gelsin diye bakıyorum heyecanlanıyorumAminn canım inşallahhher an bişe olacakmış hissi var mı sizdede bi kprku bi sevinç
Canım benim 4 haftalık kan testi yaptırdm bugün hcg 586 çıktı. Yok kullanmıyorum ama kendim alıp mı kullanmalıyım bilemedimInsallah canim. Kaç haftaliksin ve kan testi yaptirdin mi?
Beta hcg degeri 1500 ü gecinde kese gorunur diye biliyorum. Folik asit kullanmiyorsan bu surede ona baslayabilirsin.
Ne kadar erken kullanmaya başlarsan o kadar iyi canım.Eczane den gidip direk alablrsn.Canım benim 4 haftalık kan testi yaptırdm bugün hcg 586 çıktı. Yok kullanmıyorum ama kendim alıp mı kullanmalıyım bilemedim
Yani danısmadan direk almam sıkınto olmaz dimiNe kadar erken kullanmaya başlarsan o kadar iyi canım.Eczane den gidip direk alablrsn.
Kizlar aranizda doktoru progestan veren var mi?[/QUOTE
6haftalık hamileyim canım.1hftadr kahverengi akıntılarım var.Bende vajinal yoldan sabah akşam progestan kullanıyorum.Vajinadan çok daha etkili oluyor dedi doktorum.
Kizlar aranizda doktoru progestan veren var mi?
Yani danısmadan direk almam sıkınto olmaz dimi
Benim bugün verdi cnm 200 mg benin ağızdan değil fitilBana 200 mg tablet verdi, günde bir kere dedi. Forumdan bakindim fitil gibi kullananlar olmus, ama prospektuste agizdan alinir diyor, kafam karisti
Kızlar size birşey soracağım özelikle protestan fitil olarak kullananlar ilacı aldıktan bir 2 saat sonra ilk idrarınızı yaptığınızda beyazlıklar geliyormu
Kızlar size birşey soracağım özelikle protestan fitil olarak kullananlar ilacı aldıktan bir 2 saat sonra ilk idrarınızı yaptığınızda beyazlıklar geliyormu
Daha ilacı bugün kullanmaya başladım cnm şuan için leken yok bi kaç gün daha bekliyem doktor leke kesilince 3 günde gece 1 kere kullan sonra bırak dediSenin kahverengi akıntıların devam ediyor mu canım?
Daha ilacı bugün kullanmaya başladım cnm şuan için leken yok bi kaç gün daha bekliyem doktor leke kesilince 3 günde gece 1 kere kullan sonra bırak dedi
Canım bende onu kullanıyorum doktor güçlü bu yarim yarim at dedi sen nasıl kullaniyorsunKesinlikle olmaz canım.Ben hamilelikten 1ay önce kullanmaya başladım hala kullanıyorum.İlacımın adı Folbiol.
ya kızlar folic olmayınca eczanede ben de folbiol almak zorunda kalmıştım, folic 30 tabletlik 30 tl idi, folbiol ise tablet sayısı aklımda değil ama 14 tl idi. Ablama dedim kullan ama çok kaliteli değil dedi, şimdi kafam karıştı yaa, Ben folbiol u düzenli kullanmıyordum şimdi testte öğrenince dün bugün folic alayım demiştim eczaneden. Şimdi folbiol iyi mi zararlı mı kafam karıştı. Bir de folbiol u doktorunuz mu önermişti?Canım bende onu kullanıyorum doktor güçlü bu yarim yarim at dedi sen nasıl kullaniyorsun
Inş cnm Benim zaten çok yoktu var yok gibiydi ama ilacı alınca sanki hep bir akinti var gibi hissediyorum sende de öyle oluyormuSevindim canım.Benimki de kesilir İnşAllah en kısa zamanda.
Amin cnm gerçekten çok stresli oluyor insan hamileliğin tadına varamıyorBenim iki düşik bi olumsuz tüp var , gebeliği öğrendiğim günden beri inanılmaz gerginim , yine aynısı olacak diye aklıma geliyo , daha çok küçük öğrendim ben , hcg 27 diydi dünden önce. Kalktım şimdi idrar testi yaptım tekrar sanki koyulaşma Yok ikindin öncesine kadar. Gece gündüz hep aklım da ya , üç ayı atlatsaydım hiç üç ayı atlatamadım benrsbbşm kucaklarımıza almayı nasıl etsin , kalbimize ferahlık versin inş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?