2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok teşekkür ederim amin hepimiz sağlıkla alalm kucagımıza inşallah doktora ne zaman gitmeliyim kese henüz görünmezz dediler ama napsam bilemedim
Insallah canim. Kaç haftaliksin ve kan testi yaptirdin mi?
Beta hcg degeri 1500 ü gecinde kese gorunur diye biliyorum. Folik asit kullanmiyorsan bu surede ona baslayabilirsin.

Aminn canım inşallahh her an bişe olacakmış hissi var mı sizdede bi kprku bi sevinç
Evet canım yaaa tedirginlik hissediyor insan arada kasık ağrısı özellikle olunca hep biran önce doktora gitme günüm gelsin diye bakıyorum heyecanlanıyorum

Kızlar yarın ben de Dr a gidiyorum.29 Mart'ta HCG 476 çıkmıştı.bir daha hiç yaptırmadim. Son adet tarihinin de hatırlamıyorum.23-26 arası olabilir. Hiçbir belirti de yaşamıyorum. Goguslerim hafif dolgunlasir gibi oldu ama o da yok şimdi. Hemen yarın olsa. Benim ikinci olacak ama 10 günde kendimi çık alıştırdı mı hamile olduğuma. Umarım sorun çıkmaz .

Insallah canim. Kaç haftaliksin ve kan testi yaptirdin mi?
Beta hcg degeri 1500 ü gecinde kese gorunur diye biliyorum. Folik asit kullanmiyorsan bu surede ona baslayabilirsin.
Canım benim 4 haftalık kan testi yaptırdm bugün hcg 586 çıktı. Yok kullanmıyorum ama kendim alıp mı kullanmalıyım bilemedim

Kızlar size birşey soracağım özelikle protestan fitil olarak kullananlar ilacı aldıktan bir 2 saat sonra ilk idrarınızı yaptığınızda beyazlıklar geliyormu

Kızlar size birşey soracağım özelikle protestan fitil olarak kullananlar ilacı aldıktan bir 2 saat sonra ilk idrarınızı yaptığınızda beyazlıklar geliyormu

Geliyor canım.Doktoruma sordum,giden gidiyodur faydası oluyodr mutlaka dedi.Birde olabildğnce ileriye itmeye çalış canım.Sanki öyle yapınca idrarımızı yaptığımız da daha az beyazlık geliyor gibi.Birde en son gece yatarken yap daha az geri çıkıyor.

Canım bende onu kullanıyorum doktor güçlü bu yarim yarim at dedi sen nasıl kullaniyorsun
ya kızlar folic olmayınca eczanede ben de folbiol almak zorunda kalmıştım, folic 30 tabletlik 30 tl idi, folbiol ise tablet sayısı aklımda değil ama 14 tl idi. Ablama dedim kullan ama çok kaliteli değil dedi, şimdi kafam karıştı yaa, Ben folbiol u düzenli kullanmıyordum şimdi testte öğrenince dün bugün folic alayım demiştim eczaneden. Şimdi folbiol iyi mi zararlı mı kafam karıştı. Bir de folbiol u doktorunuz mu önermişti?

Benim iki düşik bi olumsuz tüp var , gebeliği öğrendiğim günden beri inanılmaz gerginim , yine aynısı olacak diye aklıma geliyo , daha çok küçük öğrendim ben , hcg 27 diydi dünden önce. Kalktım şimdi idrar testi yaptım tekrar sanki koyulaşma Yok iki gün öncesine kadar. Gece gündüz hep aklım da ya , üç ayı atlatsaydım hiç üç ayı atlatamadım ben rsbbşm kucaklarımıza almayı nasıl etsin , kalbimize ferahlık versin inş ya

Amin cnm gerçekten çok stresli oluyor insan hamileliğin tadına varamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…