2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Doktorumla görüşmedim henüz ama aile hekimime danıştım. Kanama olursa pıhtılaşmanın uzun süreceğini gösteriyor ve kanama olma olasılığının olabilecegini gosteriyor dedi. Bu illa ki olacak demek değil tabi..

Adlinaa Canim seninki genetik test genlerinde varmis kan pihtilasmasi.

lillypot canim seninkilerde trompofoli paneli testleri onlarda cikmis kan pihtilasmasi.

Her ikisiside birbirleriyle dogru orantili ben butun testleri yaptirdim. Size tavsiyem eksik olani tamamlamaniz ona gore cleaxane ignenin hangi dozda oldugu belirlenir.

Eksik olanı tamamlamanız derken canım,anlamadım.Pazartesi hematoloji doktoruna göstericez o ne derse artık.İğne olarak clexane 4000 kullanıyorm.

canim bende de var.iki kez bu yuzden kayip yasadim.kayiplardan sonra testler yapildi faktor 5 heterezigot cikti.yani en cok kayiplarin yasandigi gen mutasyonuymus.seninkinde homozigot olan genin var bu daha agir muhakkak kullan.cok sukur igne kullandim ve oglumu saglikli dunyaya getirdim.hamile kalir kalmaz bundada hemen doktora gittim.simdi ignelere basladik.insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza alacagiz.hic korkmayin kizlar.tedbir bizden takdir Allahtan.

Bende var canim. Kan sulandirici igne kullaniyorum. Ayrica coraspin iciyorum. Ben tup bebek tedavisi oldugum icin trasferden itibaren kullanmaya basladim.
gecmis olsun canim sanada.insallah bebegini saglikla kucagina alirsin.doktor biseydenmi suphelendi de test yapti

Eksik olanı tamamlamanız derken canım,anlamadım.Pazartesi hematoloji doktoruna göstericez o ne derse artık.İğne olarak clexane 4000 kullanıyorm.

Soyle ki canim simdi bende genetik olarak kan pihtilasmasi var. Ama mesela trompofoli paneli de yaptirdim ve lupus degerim yuksek ciktigi icin cleaxane 0.6 kullaniyorum gibi. Hematolojiye gitmekle en iyisini yaparsin canim en dogrusunu o yonlendirir sen icini ferah tut :)

Tesekkur ederim canim. Daha once dusuk yaptim. Ondan sonra arastirildi. Insallah saglikli bir sekilde hepimiz yavrularimizi kucagimiza aliriz.

Canım sen iğneye başlamak için kese yi bekledin mi yoksa kan testinde çıkınca hemen mi başladın

Canım sen iğneye başlamak için kese yi bekledin mi yoksa kan testinde çıkınca hemen mi başladın
Ogrendikten 4-5 gun sonra gittim doktora canim.kese gorunmez diye dusunmustum ama minucik gorundu yinede.igneye ne kadar erken baslanirsa o kadar iyi.ben zaten hamile kalmadanda coraspin 100 mg kullanmya baslamistim.

Ogrendikten 4-5 gun sonra gittim doktora canim.kese gorunmez diye dusunmustum ama minucik gorundu yinede.igneye ne kadar erken baslanirsa o kadar iyi.ben zaten hamile kalmadanda coraspin 100 mg kullanmya baslamistim.
Benim hcg dün 27 çıktı , Dr haftaya başla iğneye , dün corasprin başladım , sen in hcg kaçtı canım iğneye başladığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…