- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.441
Amin canm sağol konştk ve çıktı erken öğrendm şükür 3 gün kala :)Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah :)
Amin canm sağol şükür oldu bende katıldım aranıza. İnş sağlıklı gebeliğimiz olur sağ salim kucaklarmıza alırız inşya canim cok sevindim.bak gordunmu hala aralik annesi olma sansin var demistim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Gozun aydin canim :) Saglikla kucagina almani diliyorum. Kan testinde de guzel sonuclar cikar insallah.Kızlar bende varım idrar testinde baya net çıktı kanı yarn yada pzartesi günü verebilirim hepimize hayrlısı olsun kapanışı biz yapcaz
Amin canm inş :) cok heyecanlym eşime daha sölemdm yarn giderm kan testine inş değerim güzel cıkar amin:)Gozun aydin canim :) Saglikla kucagina almani diliyorum. Kan testinde de guzel sonuclar cikar insallah.
Ay soyle o da sevinsin. Yazik bu babalaraAmin canm inş :) cok heyecanlym eşime daha sölemdm yarn giderm kan testine inş değerim güzel cıkar amin:)
Masallah. Hayirli olsun canim.4+4'üm :) Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Canm beklesn akşm süpriz yapıcam:))Ay soyle o da sevinsin. Yazik bu babalara
Doktorum bana follibol verdi canim bi sıkıntı olacagini dusunmuyorunya kızlar folic olmayınca eczanede ben de folbiol almak zorunda kalmıştım, folic 30 tabletlik 30 tl idi, folbiol ise tablet sayısı aklımda değil ama 14 tl idi. Ablama dedim kullan ama çok kaliteli değil dedi, şimdi kafam karıştı yaa, Ben folbiol u düzenli kullanmıyordum şimdi testte öğrenince dün bugün folic alayım demiştim eczaneden. Şimdi folbiol iyi mi zararlı mı kafam karıştı. Bir de folbiol u doktorunuz mu önermişti?
Banada geçen aydan o folbiolu verdi canm o ilaçtan memnunmsn internette çok şey yazıye aslnda ben dr dicm bnu içmiyim dyeDoktorum bana follibol verdi canim bi sıkıntı olacagini dusunmuyorun
Hadi bakalimCanm beklesn akşm süpriz yapıcam:))
Follibol yazmisim yanlış olmuş senin söylediğin ilaçtan vermişti doktor ben kotu bisey duymadım hakkında bilgim yok canim ama aile hekimine sordum o da folbiol veriyoruz dediBanada geçen aydan o folbiolu verdi canm o ilaçtan memnunmsn internette çok şey yazıye aslnda ben dr dicm bnu içmiyim dye
İçini ferah tut canım ya bir arkaşdaşım hamileliği boyunca hep lekesi geliyordu ama bebek sapasağlam doğdu aklına kötü şeyler getirme hayırlısı neyse o olsun de.Ben bugün çok kötüyüm kızlar ha için sıkılıyor durup dururken aglamya başladım bu lekeleri görmek sanirim mahfetti beni içind e hep bir korku artik allaha sığındım elimden başka birşey gelmiyor
Sakin olun dün de ben öyleydim vücut dengeleri değişiyor aşırı duygusallık başladı ama yalnız değilsiniz bakın bizler varız aynı durumdayız karamsarlık mutlaka oluyor Allah'ın izniyle sağlıkla doğuracağız iyi dusunelimBen bugün çok kötüyüm kızlar ha için sıkılıyor durup dururken aglamya başladım bu lekeleri görmek sanirim mahfetti beni içind e hep bir korku artik allaha sığındım elimden başka birşey gelmiyor
Canm internette iyi şeyler duymadım Onla ilgili ondan 10 gün snra giderm dr heralde o zaman dicem dr hem keseyide görmüş olurunFollibol yazmisim yanlış olmuş senin söylediğin ilaçtan vermişti doktor ben kotu bisey duymadım hakkında bilgim yok canim ama aile hekimine sordum o da folbiol veriyoruz dedi
Canım bende onu kullanıyorum doktor güçlü bu yarim yarim at dedi sen nasıl kullaniyorsun
Artık öyle diyorum cnm rabbime bıraktım o bizden daha iyi biliyor hakkında hayırlı olanı nasip etsinİçini ferah tut canım ya bir arkaşdaşım hamileliği boyunca hep lekesi geliyordu ama bebek sapasağlam doğdu aklına kötü şeyler getirme hayırlısı neyse o olsun de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?