2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar çin takvimine baktınız mı. Benim kız diyor. İlki de kız ve onda tutmuştu. Çoğunlukla doğru çıkıyor sanirim
Baktım bende çin takvimi rus takvimi bide bebekcinsiyeti.com da vardı sanırım hepsinde kız yazıyor :) :) hayırlı sağlıklı olsun tabi en önemlisi o bi oğlum var kızda olursa fena olmaz tabi

Bu arada belim çok ağrıyor fırsat buldukça yatıyorum kasik bölgesinde de arasira bisey saplaniyor sanki mide bulantim yok şuan olmasın diye de temkinli davraniyorum canımın istemediği bisey pişirmiyorum ve yemekli ortamlara girmiyorum Allahım inşallah başlamaz o bulantılardan çok çektim ilkinde

Kızlar merhaba . Heyecanımı stresimi ancak siz anlarsınız diye yazıyorum. Son adet tarihim 2 mart . 30 unda test yaptık hafif silik çıktı. Dayanamadım gecesi acile gidip betama baktırdım. 11,2 çıktı. Ayın 1indede 68,9 çıktı. O gün doktora gittim doktor rahim duvarında kalınlaşma var bu iyi bişey dedi. Ama hamilesin demedi. Şimdi pazartesi kan istedi yine bakacak. Sizce ne görecek nasıl olacak. Son adete göre bakıldığında 5+2 oluyorum. Gözükmesi lazım değilmi. Yoksa geriden mi geliyorum yardım edin lütfen

Kızlar merhaba . Heyecanımı stresimi ancak siz anlarsınız diye yazıyorum. Son adet tarihim 2 mart . 30 unda test yaptık hafif silik çıktı. Dayanamadım gecesi acile gidip betama baktırdım. 11,2 çıktı. Ayın 1indede 68,9 çıktı. O gün doktora gittim doktor rahim duvarında kalınlaşma var bu iyi bişey dedi. Ama hamilesin demedi. Şimdi pazartesi kan istedi yine bakacak. Sizce ne görecek nasıl olacak. Son adete göre bakıldığında 5+2 oluyorum. Gözükmesi lazım değilmi. Yoksa geriden mi geliyorum yardım edin lütfen

Benim 5+3de kese görünmüştü canım.Senin de gittiğin zaman görünür merak etme.Içini ferah tut .Hem kesenin görünebilmesi için beta hcg nin 1000 in üzerine çıkması lazım diye biliyorum.

30 unda yaptığın betaya göre sanki geç döllenme gibı. 2 kat nin üstünde katlanma var değerde iyi. Keseyi gec görenler oluyor birde ultrason cihazı ile ilgili olabilir malesef bekleyerek netleşecek bir durum ki hepimiz bekleyerek netlesmesini bekliyoruz canim.sakın kalarak beklemeye çalış.

30 unda yaptığın betaya göre sanki geç döllenme gibı. 2 kat nin üstünde katlanma var değerde iyi. Keseyi gec görenler oluyor birde ultrason cihazı ile ilgili olabilir malesef bekleyerek netleşecek bir durum ki hepimiz bekleyerek netlesmesini bekliyoruz canim.sakın kalarak beklemeye çalış.
Teşekkür ederim kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Nasıl duyguymuş bu böyle bilemiyorum

Back
X