- 4 Nisan 2018
- 432
- 261
- 53
- 44
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #1.521
Kızlar benden başka ikiz yok heralde daha yandaş arıyorum artık ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canimKızlar benden başka ikiz yok heralde daha yandaş arıyorum artık ama
Kızlar merhaba . Heyecanımı stresimi ancak siz anlarsınız diye yazıyorum. Son adet tarihim 2 mart . 30 unda test yaptık hafif silik çıktı. Dayanamadım gecesi acile gidip betama baktırdım. 11,2 çıktı. Ayın 1indede 68,9 çıktı. O gün doktora gittim doktor rahim duvarında kalınlaşma var bu iyi bişey dedi. Ama hamilesin demedi. Şimdi pazartesi kan istedi yine bakacak. Sizce ne görecek nasıl olacak. Son adete göre bakıldığında 5+2 oluyorum. Gözükmesi lazım değilmi. Yoksa geriden mi geliyorum yardım edin lütfen
Iyi geceler kizlar birsey sormak istiyorum. Ben 5+0 da doktora gittim degerin 1788 cikti doktor guzel dedi ama karindan kese goremedi agrim oldgunu soyledigimde alttan bakti cok cok kucuk bir kese gordu cok kucuk dedi dusuk olabilir dedi cok uzuldum dinlen geri gel dedi pazartesi gidicem 6 haftalik olucaz ama hic kanama filan yok sadece rahimin ustune arada giren keskin bir agri var progestron aliyorum sizin fikriniz nedir bu konuda ???
Endişelenme cnm bende adet gününde yaptim 83 cikti 3 gün sonra doktora gittim şuan birşey gözükmez ama bakalim desi ve sana dediği gibi rahim duvarın güzel kalınlaşmış dedi ve tekrar kan ver değerin artışına bakalim dedi 18 mart 83 çıkan bthcg 21 martta 466 cikti doktor degerin çok güzel artmış bir hafta sonra gel keseyi görürüz dedi 28 martta keseyi gordum 6 nisan da da kesenin içind e bebek gördük kısmet olursa 11 nisan da kalp atışı icin gidcegimKızlar merhaba . Heyecanımı stresimi ancak siz anlarsınız diye yazıyorum. Son adet tarihim 2 mart . 30 unda test yaptık hafif silik çıktı. Dayanamadım gecesi acile gidip betama baktırdım. 11,2 çıktı. Ayın 1indede 68,9 çıktı. O gün doktora gittim doktor rahim duvarında kalınlaşma var bu iyi bişey dedi. Ama hamilesin demedi. Şimdi pazartesi kan istedi yine bakacak. Sizce ne görecek nasıl olacak. Son adete göre bakıldığında 5+2 oluyorum. Gözükmesi lazım değilmi. Yoksa geriden mi geliyorum yardım edin lütfen
Valla olsun çok isterdim hep hayalımdı sülalede de var ama bana denk gelmediKızlar benden başka ikiz yok heralde daha yandaş arıyorum artık ama
İnşallah ben de görürürüm en kısa zamandaEndişelenme cnm bende adet gününde yaptim 83 cikti 3 gün sonra doktora gittim şuan birşey gözükmez ama bakalim desi ve sana dediği gibi rahim duvarın güzel kalınlaşmış dedi ve tekrar kan ver değerin artışına bakalim dedi 18 mart 83 çıkan bthcg 21 martta 466 cikti doktor degerin çok güzel artmış bir hafta sonra gel keseyi görürüz dedi 28 martta keseyi gordum 6 nisan da da kesenin içind e bebek gördük kısmet olursa 11 nisan da kalp atışı icin gidcegim
Kızlar merhaba . Heyecanımı stresimi ancak siz anlarsınız diye yazıyorum. Son adet tarihim 2 mart . 30 unda test yaptık hafif silik çıktı. Dayanamadım gecesi acile gidip betama baktırdım. 11,2 çıktı. Ayın 1indede 68,9 çıktı. O gün doktora gittim doktor rahim duvarında kalınlaşma var bu iyi bişey dedi. Ama hamilesin demedi. Şimdi pazartesi kan istedi yine bakacak. Sizce ne görecek nasıl olacak. Son adete göre bakıldığında 5+2 oluyorum. Gözükmesi lazım değilmi. Yoksa geriden mi geliyorum yardım edin lütfen
Bende oyle dusunmustum ama sanirim doktor korkuttu beni yarin insallah guzel haber alirsam hamile olduguma sevincem canim sendede agri oluyormu hic kasiklarinda bu arafa cok tesekkur ederim cevabin icin sen en heycanli safaya gexmissin kalp atisina xok gzel bir duygu.Canım bazısı ağırdan alıyor yavaş yavaş büyüyor. Değerin çok güzel çıkmış ve kanama olmaması iyi bir haber. Ben 6+3 te gördüm keseyi, kalp atışı bir dahaki kontrole kaldı. Yarın inşallah güzel haberler alırsın :)
Canım ne kadarlikken belli oldu değerin yüksek miydiKızlar benden başka ikiz yok heralde daha yandaş arıyorum artık ama
EvetMaşallah canimsende 2 kese mi göründü merak ettim :)
Canim tup bebek 10 gün beta 286 idi.4+5de falan gozuktuCanım ne kadarlikken belli oldu değerin yüksek miydi
Kızlar bende de çok heyacan var Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Yarın doktora randevu alacağım, rahim duvarının kalınlaşmasına elle alttan muayene ile mi bakıyor doktor, benim ilk hamilelik olacak Rabbim nasip ederse
Kızlar bende de çok heyacan var Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Yarın doktora randevu alacağım, rahim duvarının kalınlaşmasına elle alttan muayene ile mi bakıyor doktor, benim ilk hamilelik olacak Rabbim nasip ederse inşallah.
Iyi geceler kizlar birsey sormak istiyorum. Ben 5+0 da doktora gittim degerin 1788 cikti doktor guzel dedi ama karindan kese goremedi agrim oldgunu soyledigimde alttan bakti cok cok kucuk bir kese gordu cok kucuk dedi dusuk olabilir dedi cok uzuldum dinlen geri gel dedi pazartesi gidicem 6 haftalik olucaz ama hic kanama filan yok sadece rahimin ustune arada giren keskin bir agri var progestron aliyorum sizin fikriniz nedir bu konuda ???
Kızlar bende de çok heyacan var Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Yarın doktora randevu alacağım, rahim duvarının kalınlaşmasına elle alttan muayene ile mi bakıyor doktor, benim ilk hamilelik olacak Rabbim nasip ederse inşallah.