- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.841
56 çıktığında adete kaç gün vardıBenimde karından görünmüştü 4+4 haftalıkken :) sağlıklı olsun tabi ama kız olsun çok istiyoruz
Çok güzel görünüyor keseye bakınca bana oğlun olacak gibi geldi :)
Benim ilk 56 çıktı değer 2 gün sonra 405 çıktı cnm %60 artış olmuş
Bana da normalde herkes kızın olacak gibi hissediyoruz diyor. Sağlıklı olsun, bizimle olsunlar da cinsiyet de pastanın üstündeki kreması :)Benimde karından görünmüştü 4+4 haftalıkken :) sağlıklı olsun tabi ama kız olsun çok istiyoruz
Çok güzel görünüyor keseye bakınca bana oğlun olacak gibi geldi :)
Benim ilk 56 çıktı değer 2 gün sonra 405 çıktı cnm %60 artış olmuş
degısıyor cnm kısısden kısıye hamılelıgın durumuna gore degısıyor benım 83 cıktı 2 kat artsa 3 gun sonunda benım 300 lerde cıkması lazım dı ama benım 466 cıktı cnm en dusuk 100 de 40 artması gerekıyormus ondan sonra 2 kat 3 kat hatta 4 kat artanlar bıle variki günde bir iki katı artış olmuyormuydu ben mi yanlış biliyorum
ben de ocakta kürtaj oldum genetiğe gitti parça,Bana da normalde herkes kızın olacak gibi hissediyoruz diyor.
Mesela geçen şey oldu, küçük yeğenim var, hamile olduğumu bilmiyor daha ama kendiliğinden teyzem hamile dedi. Annem sordu kız mı erkek mi peki diye, o da kız dedi
benim kaç çıkmalı acaba bu durumda:)degısıyor cnm kısısden kısıye hamılelıgın durumuna gore degısıyor benım 83 cıktı 2 kat artsa 3 gun sonunda benım 300 lerde cıkması lazım dı ama benım 466 cıktı cnm en dusuk 100 de 40 artması gerekıyormus ondan sonra 2 kat 3 kat hatta 4 kat artanlar bıle var
normal 2 kat artıs olur sa 150 falan cıkar gıbıme gelıyor cnm ama daha da fazla cıkabılırbenim kaç çıkmalı acaba bu durumda:)
teşekkür ederim canım ben çok erken öğrenmiş oldum sanırım,normal 2 kat artıs olur sa 150 falan cıkar gıbıme gelıyor cnm ama daha da fazla cıkabılır
adet gunune kac gun var cnm benım adet gunum 83 cıkmıstıteşekkür ederim canım ben çok erken öğrenmiş oldum sanırım,
sonu sağlıklı olsun da, çok da üstüne düşmek istemiyorum aslında ama işte elinde olmuyor insanın,
iki düşkten sonra....
ben kendiliğimden hemen hibor a başladım
Maşallah bizde pazartesi gideceğiz inşallah :) mide bulantiniz var mı sizin benim ki ayni hafta daDoktordan geliyoruz teyzeleri, kesenizi gördük çok şükür 
6mm miş kesemiz. 4+5 gibi duruyor dedi doktorum
Benim 9 10 gunde 24 kat olmuştudegısıyor cnm kısısden kısıye hamılelıgın durumuna gore degısıyor benım 83 cıktı 2 kat artsa 3 gun sonunda benım 300 lerde cıkması lazım dı ama benım 466 cıktı cnm en dusuk 100 de 40 artması gerekıyormus ondan sonra 2 kat 3 kat hatta 4 kat artanlar bıle var
Aa maşallah canım, hayırlı olsunMaşallah bizde pazartesi gideceğiz inşallah :) mide bulantiniz var mı sizin benim ki ayni hafta da
Hadi ya Allah yardim cin olsun zor bi durum benim hiç midem bulanmıyor herşeyi de rahatlıkla yiyorumAa maşallah canım, hayırlı olsun
Çok bulantım var canım. Her şeyden midem kalkıyor, istifra ediyorum çok etkilenince yiyceklerden.. Sen ne durumdasın?
Canım ben erken öğrendim 4 mart sat tı. 16 martta yumurta çatladı . 26 de gebelik testi silik çıktı 27 de beta 56 çıktı. Normalde 30 günde bir adet oluyordum eğer ovilasyonla takip etmeseydim bilmeyecektim adetime 9-10 gün vardı çünkü :) anlatabildim mi bilmiyorum ama ..56 çıktığında adete kaç gün vardı
Çok şükür canım ya aman nazar olmasın maşallah :) şifa olsun, can olsun kuzuna :))Hadi ya Allah yardim cin olsun zor bi durum benim hiç midem bulanmıyor herşeyi de rahatlıkla yiyorum
Bende seninle aynı zamanda kürtaj oldum rabbim ne bize ne de başka birilerine yaşatmasın çok zorhanımlar:
düşük hcg ile başlayan hanımlar:
hcg lerniz kaç kaç yükseldi yazabilir misinz?
ben geçen perşembe yaptrdım,27 çıkmıştı bugün yaptrsam 200 e yakın çıkması gerekiyor değil mi?
Bana da normalde herkes kızın olacak gibi hissediyoruz diyor. Sağlıklı olsun, bizimle olsunlar da cinsiyet de pastanın üstündeki kreması :)
Mesela geçen şey oldu, küçük yeğenim var, hamile olduğumu bilmiyor daha ama kendiliğinden teyzem hamile dedi. Annem sordu kız mı erkek mi peki diye, o da kız dedi
Allah razı olsun amin teyzesi hepsi sağlıcakla gelsinler inşallahÇok şükür canım ya aman nazar olmasın maşallah :) şifa olsun, can olsun kuzuna :))
Benimde aynı canım doktorum banada önermemişti. Bende kullanmıyorum ama çok korkuyorumAranızda daha önce düşük olup genetik be kan pıhtılaşması testini yapmamış ama doktoru kan sulandırıcı veren var mı ben dr sordum coraspin başlayalım mı diye kanama yapabilir gibi birşey dedi ve hiç birşey vermedi korkuyorum buna da aynısı olursa diye
gozun aydin canim darisi kalp atislarina insallah.bu arada bebeginin dogum tarihi benim dogum tarihimle ayni.Doktordan geliyoruz teyzeleri, kesenizi gördük çok şükür 
6mm miş kesemiz. 4+5 gibi duruyor dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?