2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
56 çıktığında adete kaç gün vardı

Bana da normalde herkes kızın olacak gibi hissediyoruz diyor. Sağlıklı olsun, bizimle olsunlar da cinsiyet de pastanın üstündeki kreması :)

Mesela geçen şey oldu, küçük yeğenim var, hamile olduğumu bilmiyor daha ama kendiliğinden teyzem hamile dedi. Annem sordu kız mı erkek mi peki diye, o da kız dedi

iki günde bir iki katı artış olmuyormuydu ben mi yanlış biliyorum
degısıyor cnm kısısden kısıye hamılelıgın durumuna gore degısıyor benım 83 cıktı 2 kat artsa 3 gun sonunda benım 300 lerde cıkması lazım dı ama benım 466 cıktı cnm en dusuk 100 de 40 artması gerekıyormus ondan sonra 2 kat 3 kat hatta 4 kat artanlar bıle var

ben de ocakta kürtaj oldum genetiğe gitti parça,
kız çıktı sonuçta,
çok istiyordum kız,
ama sağlıklı olsun inş. ya

benim kaç çıkmalı acaba bu durumda:)

normal 2 kat artıs olur sa 150 falan cıkar gıbıme gelıyor cnm ama daha da fazla cıkabılır
teşekkür ederim canım ben çok erken öğrenmiş oldum sanırım,
sonu sağlıklı olsun da, çok da üstüne düşmek istemiyorum aslında ama işte elinde olmuyor insanın,
iki düşkten sonra....
ben kendiliğimden hemen hibor a başladım

adet gunune kac gun var cnm benım adet gunum 83 cıkmıstı

Benim 9 10 gunde 24 kat olmuştu

56 çıktığında adete kaç gün vardı
Canım ben erken öğrendim 4 mart sat tı. 16 martta yumurta çatladı . 26 de gebelik testi silik çıktı 27 de beta 56 çıktı. Normalde 30 günde bir adet oluyordum eğer ovilasyonla takip etmeseydim bilmeyecektim adetime 9-10 gün vardı çünkü :) anlatabildim mi bilmiyorum ama ..

Bende seninle aynı zamanda kürtaj oldum rabbim ne bize ne de başka birilerine yaşatmasın çok zor ben adet tarihimi tam bilmediğim için tahmini söylüyorum bat 4 kala 12 çıktı çok düşüntü ben de korkudan gitmedim 6 gün sonra baktırdım 145 çıktı dr normal artıyor bir daha yapmaya gerek yok dedi ayın 16 17 gibi kese görünür dedi onu bekliyorum

İçine doğmuş olabilir ben teori üretmişler ona göre dedim ta bi :) benim oğlumda kız kardeşim olacak diyip duruyor ama bakalım kısmet

Aranızda daha önce düşük olup genetik be kan pıhtılaşması testini yapmamış ama doktoru kan sulandırıcı veren var mı ben dr sordum coraspin başlayalım mı diye kanama yapabilir gibi birşey dedi ve hiç birşey vermedi korkuyorum buna da aynısı olursa diye

Benimde aynı canım doktorum banada önermemişti. Bende kullanmıyorum ama çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…