- 8 Nisan 2018
- 27
- 18
- 3
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.861
Senin ilk düşük müydü ve ne kullanıyorsun?ay rabbim bir daha yaşatmasınBenimde aynı canım doktorum banada önermemişti. Bende kullanmıyorum ama çok korkuyorum
Ne güzel bi tevafuk :)gozun aydin canim darisi kalp atislarina insallah.bu arada bebeginin dogum tarihi benim dogum tarihimle ayni.
MaşallahDoktordan geliyoruz teyzeleri, kesenizi gördük çok şükür 
6mm miş kesemiz. 4+5 gibi duruyor dedi doktorum
Amin canımMaşallahKalp atışlarinida duyarsin insallah canim
aynıymışız ya,Bende seninle aynı zamanda kürtaj oldum rabbim ne bize ne de başka birilerine yaşatmasın çok zorben adet tarihimi tam bilmediğim için tahmini söylüyorum bat 4 kala 12 çıktı çok düşüntü ben de korkudan gitmedim 6 gün sonra baktırdım 145 çıktı dr normal artıyor bir daha yapmaya gerek yok dedi ayın 16 17 gibi kese görünür dedi onu bekliyorum
Benim son sat karışık senin de benim gibi mi oldu acaba hep leke geldi gün aşırı bşr hafta sonra kanama başladı şimdi lekenin başladığı gün adet günü diye hesaplanır normal şartlarda ama bizim kürtaj olduğu için döngü değişti hatta yumurtlama zamanı bile o nedenle senin de Benim gibi karışık:)hibor ne ?aynıymışız ya,
ben de sat ı hatırlamıyorum ya nasıl böyle oldum bu ay anlamadım ben hi.ç bişeklde hatılamıyorum,14 ü gibime geliyor artık napayım, ben de bugün ya da yarın kan versem diyorum,24 üne de dr dan randevu aldım bakalım neler olacak,
ben kendim hibor a başladım evde çok vardı benim
kan sulandırıcı ilaçBenim son sat karışık senin de benim gibi mi oldu acaba hep leke geldi gün aşırı bşr hafta sonra kanama başladı şimdi lekenin başladığı gün adet günü diye hesaplanır normal şartlarda ama bizim kürtaj olduğu için döngü değişti hatta yumurtlama zamanı bile o nedenle senin de Benim gibi karışık:)hibor ne ?
Ya ben kafama göre başlamakta istemiyorum ama bu şekilde de korkuyorum senin yine tüp mü yoksa normal yolla mı oldu ?kan sulandırıcı ilaç
ben tüp bebek tedavisi de olmuştum ekimde,
o zmanalr dr raporla vermişti elimde kaldılar,
ocak ayındaki gebeliğimde kullandım,
kısa sürdü zaten
şimdi yine başladım
normal çok şükür yaYa ben kafama göre başlamakta istemiyorum ama bu şekilde de korkuyorum senin yine tüp mü yoksa normal yolla mı oldu ?
Evet benim de bir düşüğüm var ikinciye hamileyim zorda hamile kaldım düşükten sonra. Hayırlısı olsun inşallah sağsalim kucağımıza alabilelmSenin ilk düşük müydü ve ne kullanıyorsun?ay rabbim bir daha yaşatmasın
Şunu unutma bu dünyada senin Canından daha önemli birşey yok eşinin ailesi ne şekilde geriyor seni bilmiyorum ama İnan bana herkeste bu sorunlar var yapacak tek şey umursamamak benim eşim aşırı anneci ve asla laf söylettirmez ben de bunu bilip ona göre davranmaya çalışıyorum iyi insanlar mı asla ama elden gelen birşey yok takma hamileliğin keyfini çıkar bebeğin sağlıkla büyüsün İnan hiç birşeyi dert etmezsinnormal çok şükür ya
ocakta ki de normaldi,
umudum olmadığı zamanlarda oluyor sanki
inş bu defa kavuşurum ama eşimn aileis yüzünden zor ve stresli günler geçriyorum karnım kasılıyor benm çok
En sağlıklısı olsun diliyorum hepimiz içinEvet benim de bir düşüğüm var ikinciye hamileyim zorda hamile kaldım düşükten sonra. Hayırlısı olsun inşallah sağsalim kucağımıza alabilelm
Hayırlı olsun canm bizim bebişlerimizin tahmini tarihi aynıDoktordan geliyoruz teyzeleri, kesenizi gördük çok şükür 
6mm miş kesemiz. 4+5 gibi duruyor dedi doktorum
Gözün aydın canım:) darısı tüm bekleyenlere inşallah. Canım alttan muayene mi göründü kese, yoksa karından ultrasonla mi?Amin canım
Bende ayni seyi soracaktim. Bende de yokKızlar mide bulantınız var mı başladmı ne zaman başlıyor bende yokta merk ettim bende mi sıkıntı var
Canim kusma yok aslinda iki gun oncesine kadar bende tuhaf oldum niye yok diye psikolojik midir nedir iki gundur hafif bulantim varKızlar mide bulantınız var mı başladmı ne zaman başlıyor bende yokta merk ettim bende mi sıkıntı var
Hiç yok canm umarm böyle de gider ama sanırım daha erken miki miğde bulantısı içinKızlar mide bulantınız var mı başladmı ne zaman başlıyor bende yokta merk ettim bende mi sıkıntı var
Goguslerim agrimasa acaba bebek uçup gitti mi diyecemBende ayni seyi soracaktim. Bende de yok
O zaman tek sorun bende değilmiş herlde mide bulantısız geçcek galiba hamileliğimiz:)Bende ayni seyi soracaktim. Bende de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?