2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
aynıymışız ya,
ben de sat ı hatırlamıyorum ya nasıl böyle oldum bu ay anlamadım ben hi.ç bişeklde hatılamıyorum,14 ü gibime geliyor artık napayım, ben de bugün ya da yarın kan versem diyorum,24 üne de dr dan randevu aldım bakalım neler olacak,
ben kendim hibor a başladım evde çok vardı benim

Benim son sat karışık senin de benim gibi mi oldu acaba hep leke geldi gün aşırı bşr hafta sonra kanama başladı şimdi lekenin başladığı gün adet günü diye hesaplanır normal şartlarda ama bizim kürtaj olduğu için döngü değişti hatta yumurtlama zamanı bile o nedenle senin de Benim gibi karışık:)hibor ne ?

kan sulandırıcı ilaç
ben tüp bebek tedavisi de olmuştum ekimde,
o zmanalr dr raporla vermişti elimde kaldılar,
ocak ayındaki gebeliğimde kullandım,
kısa sürdü zaten
şimdi yine başladım

kan sulandırıcı ilaç
ben tüp bebek tedavisi de olmuştum ekimde,
o zmanalr dr raporla vermişti elimde kaldılar,
ocak ayındaki gebeliğimde kullandım,
kısa sürdü zaten
şimdi yine başladım
Ya ben kafama göre başlamakta istemiyorum ama bu şekilde de korkuyorum senin yine tüp mü yoksa normal yolla mı oldu ?

Ya ben kafama göre başlamakta istemiyorum ama bu şekilde de korkuyorum senin yine tüp mü yoksa normal yolla mı oldu ?
normal çok şükür ya
ocakta ki de normaldi,
umudum olmadığı zamanlarda oluyor sanki
inş bu defa kavuşurum ama eşimn aileis yüzünden zor ve stresli günler geçriyorum karnım kasılıyor benm çok

normal çok şükür ya
ocakta ki de normaldi,
umudum olmadığı zamanlarda oluyor sanki
inş bu defa kavuşurum ama eşimn aileis yüzünden zor ve stresli günler geçriyorum karnım kasılıyor benm çok
Şunu unutma bu dünyada senin Canından daha önemli birşey yok eşinin ailesi ne şekilde geriyor seni bilmiyorum ama İnan bana herkeste bu sorunlar var yapacak tek şey umursamamak benim eşim aşırı anneci ve asla laf söylettirmez ben de bunu bilip ona göre davranmaya çalışıyorum iyi insanlar mı asla ama elden gelen birşey yok takma hamileliğin keyfini çıkar bebeğin sağlıkla büyüsün İnan hiç birşeyi dert etmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…