- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.881
AynenGoguslerim agrimasa acaba bebek uçup gitti mi diyecem
Aynen benimde öle canm gögüslerm şişti ağrıdı öle anlyrm kask agrılarından hamile oldgmu:)Goguslerim agrimasa acaba bebek uçup gitti mi diyecem
Senn başlamş yavaştan bende o da yok vnm tek kask ağrısı gögüs benm böle gitcek galibaCanim kusma yok aslinda iki gun oncesine kadar bende tuhaf oldum niye yok diye psikolojik midir nedir iki gundur hafif bulantim var
Benim annemde olmamis. Kardesim de hamileligini sorunsuz gecirdi. Insallah rahat geciririz :)O zaman tek sorun bende değilmiş herlde mide bulantısız geçcek galiba hamileliğimiz:)
Canim ilcedeyim burda ozel hastane yok . merkeze de persembe gidecegiz. O gun gitmeyi istiyorum. Devlette de doguran dogurana sira bulmak cok zorAynenGece uyandigimda inanilmaz agrimis oluyorlar. Dün wc ye girince birden midem bulandi. Sonra gecti. O an bile cok kotu oldum. Surekli yasayanlara Allah yardim etsin.
Sen ne zaman gideceksin doktora?
Benimde yeni yeni bulanmaya başladı ..Aa maşallah canım, hayırlı olsun
Çok bulantım var canım. Her şeyden midem kalkıyor, istifra ediyorum çok etkilenince yiyceklerden.. Sen ne durumdasın?
Sennle aynı galiba canm haftamız bende anlamadm galiba daha küçükler ondan galiba sağlıklı olsun ben herşeye razym. Sen kan verdn mi cnm ben yarn vercm artşa bakmak için senn kaç kan değerin yada keseyi gördün mü?Hiç yok canm umarm böyle de gider ama sanırım daha erken miki miğde bulantısı için
ben dayanamıyorum annesinin tuhaflıklarına,Şunu unutma bu dünyada senin Canından daha önemli birşey yok eşinin ailesi ne şekilde geriyor seni bilmiyorum ama İnan bana herkeste bu sorunlar var yapacak tek şey umursamamak benim eşim aşırı anneci ve asla laf söylettirmez ben de bunu bilip ona göre davranmaya çalışıyorum iyi insanlar mı asla ama elden gelen birşey yok takma hamileliğin keyfini çıkar bebeğin sağlıkla büyüsün İnan hiç birşeyi dert etmezsin
İnş canm bakalm daha başndayız:)Benim annemde olmamis. Kardesim de hamileligini sorunsuz gecirdi. Insallah rahat geciririz :)
Gun içerisinde iyiyim aslinda sabah oldu biraz . mide bulantisi cok fen diyorlar. Insallah böyle devam eder. Tabi raziyiz ama olmasa da seviniriz :)Aynen benimde öle canm gögüslerm şişti ağrıdı öle anlyrm kask agrılarından hamile oldgmu:)
Senn başlamş yavaştan bende o da yok vnm tek kask ağrısı gögüs benm böle gitcek galiba
Git valla ben teyzesi olarak merak ediyorumCanim ilcedeyim burda ozel hastane yok . merkeze de persembe gidecegiz. O gun gitmeyi istiyorum. Devlette de doguran dogurana sira bulmak cok zor
Senin ministen guzel haberi aldik darısı bize insallah . buarada cin takvimi ve bu teoriye gore benimde erkek görunuyor. :)Git valla ben teyzesi olarak merak ediyorum
Devlette gercekten beklemek cok zor.
Canm sen 7 haftaya girmişsin bile Bende 4,5 haftalgm ondan başlamadı galiba:) tabi cnm olursada yapck birley yok ama bazları çok kötü oluyrmş düşünsene evde bir tane daha çock oldgnu yanardk herlde ya :)Gun içerisinde iyiyim aslinda sabah oldu biraz . mide bulantisi cok fen diyorlar. Insallah böyle devam eder. Tabi raziyiz ama olmasa da seviniriz :)
Aynen canm ben de razıyım yeterki keseyi göreyim kalp atısını duyayım bi an önce etrafımda düşük çok ben de etkileniyorum galba burdada hep okuyorum çok korkuyorum suan doktorada gitsem yapacak bişe yok o yüzden bekliyorum canm haftaya pazartesi gideyim diyorum. Dün ağrım vardı gttim ama normal dedi keseyide belki su olabilir ama net değil braz daha bekleyelim dedi. Kan vereyimmi artsa bakalım mı diyince gerek yok kanaman yokya dedi ama ynede ben yarın vericem cuma adet günümdü değer 568diSennle aynı galiba canm haftamız bende anlamadm galiba daha küçükler ondan galiba sağlıklı olsun ben herşeye razym. Sen kan verdn mi cnm ben yarn vercm artşa bakmak için senn kaç kan değerin yada keseyi gördün mü?
Aynı sende benim gibisin bende korkuyorum canm bu ara herkes düşük yapıyor geçen ay arkadaşmda yaptı evdeyim ya hep uzanyrm korkyorum dr ilgisiz mi niyr öle demiş anlamadm iyi dr bulmakta zor ben özele gidicm gaziosmanpaşadaki duygu hastanesi ona gidcm orda zahide hanm varmş çok iyimiş galiba ona gdym dyrm. Canm ben adetten 2 gün önce 146 cktı bugun versem benmde herlde senn gibi çıkar bakalm yarn kaç ckcak bende beklyrm ver cnm kan olmadı başka dr gt bence :)Aynen canm ben de razıyım yeterki keseyi göreyim kalp atısını duyayım bi an önce etrafımda düşük çok ben de etkileniyorum galba burdada hep okuyorum çok korkuyorum suan doktorada gitsem yapacak bişe yok o yüzden bekliyorum canm haftaya pazartesi gideyim diyorum. Dün ağrım vardı gttim ama normal dedi keseyide belki su olabilir ama net değil braz daha bekleyelim dedi. Kan vereyimmi artsa bakalım mı diyince gerek yok kanaman yokya dedi ama ynede ben yarın vericem cuma adet günümdü değer 568di
Sende benm gibi yatysn korkudan bende yatyrm iyi değerin canm darısı bana benmde böle yüksek ckar inş:)Bende perşembe gideceğim doktora cumartesi beta 9500 dünya bakalım kese görünse de kalp atışı için erken daha. Bende geçirdiğim rota ve iye den korktum aslında. Ama sağlıklıysa tutunur zaten. Düşen tüm bebekler sağlıksız bebekler RABBIM herşeyi mükemmel bir düzen içinde yapıyor çok şükür oyüzden korkmayın. Buharda raporluyum çalışmıyorum. Yatıp duruyorum
Yavaş yavaş betahcg değeriniz yükseldikçe bulantılarınız artacak 12 haftada en düs düzeye ulaşıyor sonra da bulantılarınız azalıyor. Benim iğrenç Bi bulantım var ama gebelikten mi rota virüsündenmi bilmiyorum. Kusma yok amaKızlar mide bulantınız var mı başladmı ne zaman başlıyor bende yokta merk ettim bende mi sıkıntı var
Insallah canim. Eminim sen daha iyi duyacaksin kalp atislarini❤Senin ministen guzel haberi aldik darısı bize insallah . buarada cin takvimi ve bu teoriye gore benimde erkek görunuyor. :)
Aslında bende şaşırdım 30 martta 165 ti işte 10 gün sonra 9500 olmuş perşembe göreceğiz bakalım. Korkudan öte Bi halsizlik var bende oyüzden yatıyorum çok fenaSende benm gibi yatysn korkudan bende yatyrm iyi değerin canm darısı bana benmde böle yüksek ckar inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?