- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.181
Yarim saat once yesen daha iyi bence,2 saat cok gibi. Ben 3 saat sonra ara ogune ihtiyac duyuyorum mesela.Günaydın herkese, detaylı randevumu aldim. 15 ağustosta yaptiricam. 21+5 olmuş oluyor o gün. İnşallah herşey yolundadır. Bide asistan tok gelmemi söyledi ama hemen yiyip mi gitmeliyim yoksa 1-2 saat önceden mi yemeliyim?
Bende de henuz gobek cizgisi yok ama normalde cok hafig bir cizgi var zaten gobek altindqn kasiga kadar.Merhaba kızlar
Şu bahsettiğiniz kahverengi çizgi bende hiç olmadı. Arka sayfalarda biri gobeginiz nasıl görünüyor demiş. Benim gobus fazla cikmiyor.Koalina gibi top gibi karnı olan hamişlere bayılıyorum ama bende oyle olmuyor. Son aylar cikiyor. Bel cizgim cabuk kaybolmadığı icin karnim iki kat görünüyor. Insanlar biraz kilo aldım saniyorlar ay hiç karnın yok laflarından gına geliyor bana. Annem senin iç karnın geniş diyor. Bu aralar pek kilo almadım. Bir hafta önce evde tartildim 2.5 kg almış görünüyorum hala. Kilolu olduğum için fazla kilo artışı benim için iyi değil zaten.
Dudağımın kenarında uçuk çıktı bu sefer limon sürdüm ama fayda etmedi.ne iyi gelir sizce?
Günaydın canım, bende 16 ağustosta giricem 21+1 olmuş olucam inş . Ramdevuyu veren kız sadece gelmeden 1saat önce yemek yememi söyledi ama şunu ye bunu yeme falan gibi bişey demedi.Günaydın herkese, detaylı randevumu aldim. 15 ağustosta yaptiricam. 21+5 olmuş oluyor o gün. İnşallah herşey yolundadır. Bide asistan tok gelmemi söyledi ama hemen yiyip mi gitmeliyim yoksa 1-2 saat önceden mi yemeliyim?
Bir önceki hamileliğimde tetanoz aşısından sonra dudağımda çok kötü uçuk çıktı doktor krem verdi sakıncalı değil dedi bence doktoruna sor krem verirMerhaba kızlar
Şu bahsettiğiniz kahverengi çizgi bende hiç olmadı. Arka sayfalarda biri gobeginiz nasıl görünüyor demiş. Benim gobus fazla cikmiyor.Koalina gibi top gibi karnı olan hamişlere bayılıyorum ama bende oyle olmuyor. Son aylar cikiyor. Bel cizgim cabuk kaybolmadığı icin karnim iki kat görünüyor. Insanlar biraz kilo aldım saniyorlar ay hiç karnın yok laflarından gına geliyor bana. Annem senin iç karnın geniş diyor. Bu aralar pek kilo almadım. Bir hafta önce evde tartildim 2.5 kg almış görünüyorum hala. Kilolu olduğum için fazla kilo artışı benim için iyi değil zaten.
Dudağımın kenarında uçuk çıktı bu sefer limon sürdüm ama fayda etmedi.ne iyi gelir sizce?
Merhaba kızlar
Daha oönceki bebeğinde varmıydı? İkinci bebişti senin yanlış hatırlamıyorsamKızlar göbek altındaki kahverengi çizgiden bahsetmişiniz, azönce yine ışık altında kontrol edeyim dedim ama göbeğin aşağısıda yukarısıda bembeyaz bendemi bi cinslik var acep
Kızlar ben de 18 agustosa detaylı randevumu aldım. bence uygun fiyata buldum 275 tl
Bende aynada bakınca fark ettim ama arıyorum zaten nezaman çıkacak dieBilmiyorum ama sanırım yeni başladı. Göbeğim baya büyük olduğu için yukardan bakınca göremiyorum. Bugün aynada farkettim.
Benim de aşağıda canım. Aman yukarıya doğru gelmesin o zaman :)
Benimki kız :)Bende aynada bakınca fark ettim ama arıyorum zaten nezaman çıkacak die
Dün iki oğlu olan görümceme sordum onunda çıkmış göbek deliğinden aşağı doğru, bence göbek çizgisi cinsiyeti haber veriyor istisnaları karıştırmıyorum
Lütfen çevrede doğuran annelere bi sorun cvpları yazın buraya ben kesinlikle böyle olduğunu düşünüyorum
Seninki istisnaBenimki kız :)
Yok canım ilk gebeliğimdede olmadı bundada, cinsiyetler aynı ondanmı bilmiyorum artık. ama bazılarının göğüs uçlarıda etrafıda karariyo benim okadar olmadı çok çok az, bide enteresan gelebilir belki son aylarda boynumda yine hafif bi kahverengiyle yeşilin karışımı gibi bi kararma olmuştuDaha oönceki bebeğinde varmıydı? İkinci bebişti senin yanlış hatırlamıyorsam
Aynen cNm erken zamanlari var artk 20. Haftalarada girdiysek yaklsyrz 30. Haftaya ne kaldikiYa ben de öyleyim. Neye benziyor diye çok sabırsızlanıyorum. Ama bebişlerin gelmesi için daha çok çok erkn :)
Demekki her hamilelige gore degisiyor canm benimde kiz belli masallahKızıma hamileyken göbegimde ki çizgi çok net belliydi beyaz tenli oldugum için kötü görünüyodu :) ama şimdi ogluşum olucak çizgi falan yok
Yok canım ama dün gece karnımda bayağı bir hareket vardı ama sonrası çok gaz çıkarttım :))))))) bebekmi gazmı diye öyle onu düşünüyorum çok güzeldi karnım hep hareket etti sen naptın hissettinmiMinik bebis hissedebildinmi hareket falan
Ya bende de bişey yok daha. Çok çok aşağıda bişey olur gibi oluyor ama bebek de orda değildir sanirim. Doktor ultrasonla bakarken cihazı dokundurdugu yerlerde bişey hissetmiyorum henüz ya.Yok canım ama dün gece karnımda bayağı bir hareket vardı ama sonrası çok gaz çıkarttım :))))))) bebekmi gazmı diye öyle onu düşünüyorum çok güzeldi karnım hep hareket etti sen naptın hissettinmi
Ben oğlumu da geç hissettim göbek bölgem polikistik över olduğum için yağlıydı kilom çok yok ama göbekliyim ona bağlıyorum artıkYa bende de bişey yok daha. Çok çok aşağıda bişey olur gibi oluyor ama bebek de orda değildir sanirim. Doktor ultrasonla bakarken cihazı dokundurdugu yerlerde bişey hissetmiyorum henüz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?