2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yarim saat once yesen daha iyi bence,2 saat cok gibi. Ben 3 saat sonra ara ogune ihtiyac duyuyorum mesela.
Benimki de acken hareketli

Bende de henuz gobek cizgisi yok ama normalde cok hafig bir cizgi var zaten gobek altindqn kasiga kadar.
Sansli kesimdensin ne guzel. Simdi kiyafetlerim de olmaz oldu ise baslayinca ne giyerim diye dusunuyorum hadi evde elbiseyle idare ediyoruz da
Ucuk hakkinda tek bildigim vazelinle uzerini kapatiyordu arkadaslar cok gecmis olsun.

Günaydın canım, bende 16 ağustosta giricem 21+1 olmuş olucam inş . Ramdevuyu veren kız sadece gelmeden 1saat önce yemek yememi söyledi ama şunu ye bunu yeme falan gibi bişey demedi.

Bir önceki hamileliğimde tetanoz aşısından sonra dudağımda çok kötü uçuk çıktı doktor krem verdi sakıncalı değil dedi bence doktoruna sor krem verir

Aynen beni anlatmissin benimde karnım hic çıkmadı daha hic kilo almadım.midemde aşırı şişkinlik var midem baya büyüdü. Benimde kilo aldigimi sanıyorlar bu yüzden kimse hamile olduğumu anlamiyor. Bende sisman olduğum aslında iyi birsey ama insan yinede karni çıksın fark edilsin bebeği istiyor buarada kahverengi çizgi bendede çıkmadı daha

Kızlar göbek altındaki kahverengi çizgiden bahsetmişiniz, azönce yine ışık altında kontrol edeyim dedim ama göbeğin aşağısıda yukarısıda bembeyaz bendemi bi cinslik var acep
Daha oönceki bebeğinde varmıydı? İkinci bebişti senin yanlış hatırlamıyorsam

Bilmiyorum ama sanırım yeni başladı. Göbeğim baya büyük olduğu için yukardan bakınca göremiyorum. Bugün aynada farkettim.

Benim de aşağıda canım. Aman yukarıya doğru gelmesin o zaman :)
Bende aynada bakınca fark ettim ama arıyorum zaten nezaman çıkacak die
Dün iki oğlu olan görümceme sordum onunda çıkmış göbek deliğinden aşağı doğru, bence göbek çizgisi cinsiyeti haber veriyor istisnaları karıştırmıyorum
Lütfen çevrede doğuran annelere bi sorun cvpları yazın buraya ben kesinlikle böyle olduğunu düşünüyorum

Benimki kız :)

Daha oönceki bebeğinde varmıydı? İkinci bebişti senin yanlış hatırlamıyorsam
Yok canım ilk gebeliğimdede olmadı bundada, cinsiyetler aynı ondanmı bilmiyorum artık. ama bazılarının göğüs uçlarıda etrafıda karariyo benim okadar olmadı çok çok az, bide enteresan gelebilir belki son aylarda boynumda yine hafif bi kahverengiyle yeşilin karışımı gibi bi kararma olmuştu

İşte meselâ seninde tahmin etmiş olmam lazım herşeyi aynı olunca
Üçüncü kız olursa %80 tahmin edersin seninki çok başka belirtiler

Ya bende de bişey yok daha. Çok çok aşağıda bişey olur gibi oluyor ama bebek de orda değildir sanirim. Doktor ultrasonla bakarken cihazı dokundurdugu yerlerde bişey hissetmiyorum henüz ya.

Oğlumda çizgim vardı kaçıncı haftalarda oluştu falan bilmiyorum ama şuan kızıma hamileyim karnım bembeyaz çizgi falan hiç Yok

Ya bende de bişey yok daha. Çok çok aşağıda bişey olur gibi oluyor ama bebek de orda değildir sanirim. Doktor ultrasonla bakarken cihazı dokundurdugu yerlerde bişey hissetmiyorum henüz ya.
Ben oğlumu da geç hissettim göbek bölgem polikistik över olduğum için yağlıydı kilom çok yok ama göbekliyim ona bağlıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…