2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
anladım evet.bakalim bana ne dicek gösterince sonucu.
Canım demir ilaçları ile okuduğum yazılar izlediğim doktor videolarında hep şöyle diyor doktorlar kan ve Demirde eksiklik olmasada 12. Hafta demir ilacına başlamak ve Doğumdan sonrada 6 ay daha devam etmek gereklidir bebeğin anneden alacağı kan ve demir miktarı son 3 ay çok hızlı oluyormuş ve annenin depolarının dolu olması içinmiş doğumdada kaybedebilen 1 litre kadar kan mış annenin depoları nekadar dolu ise okadar iyi yani benimde demir kan eksikliği Yok ama içiyorum kaç aydır araştırma yaptım içmesem diye çünkü mide bulantılarım vardı istemedim böyle okuyup görünce hemen devam ettim

doktorumuz cuma günü bakacak canım o yüzden bilemedim.
buarada iş yerinden ayda bir gün kullanılan hamile izni alıp gittim huysuz patron yıllık izinden sayma derdinde.
dünden beri didişiyoruz elinde olsa çıkaracak beni işten
çekmek zorunda beni 2 ay daha.bebeğime kavuşunca dönmem zaten.

bende dün aşı oldum canım 2. aşımı.

valla canım doktorum henüz uygun görmedi bilmem ki.bende çok baktim genelde 20. haftadan sonra hızla düşermiş.bende bugün 21.haftaya girdim.haftaya çarşamba detaylı ultrasonum var inşallah.sanırım o zaman gittiğimde artık verir demir ilacını diye düşünüyorum.

Bende oğlumu 22 den sonra hissetmiştim canım yani en çok şaşırdığım ikinci hamilelik daha erken hissedilirmiş bende öyle bişey Yok
Cocugun pozisyonuyla ilgisi olabilir.Brnim suan bir oglum var oncesinde bi hamilelik daha yasamistim ama malesef kalbi durmustu 13. Haftada o yuzden tekrar hamile olunca ayda bir gidiliyosa randevuye ben 2 haftada gidiyordum hem ozele hem devlete muayne oluyordun 21. Haftadan sonra kipirdamalari hissettim 1 2 hafta sonra fln durdu hic hareket yok ben ilk hamileligimden dolayi biraz daha pimpirikliydim hemen randevu alip gittim meger bizimki arkasini donmus o yuzden hissetmiyormusum demisti dr o yuzden hersey yolundaysa hareketleri en kisa zamanda hissedersin ins

aaaa evet canım doğru dedin çünkü son iki kontrolümde arkası dönüktü renkli ultrasonda yüzünü bile görmedik ikidir ayakları kolları içerde dışarda değil valla rahatladım çok sağol ya

Pronata artik alisti sanirim artik fayda etmiyo ve asiri migde yanmam basladi ne yesem agzima geliyo cok rahatsiz edici hap kullanmak benim icin iskence napicam bilmiyorum

Bende bugün aşı oldum. 1 ay sonra tekrar gel yine var dediler. Yalnız bana direk kan sonuçlarım çıkmadan decavit ve devit-3 verdiler normal mi sizce?

Ya bende 20. Haftalarda bariz hissediyordum hareketlerini. Son 1 haftadır daha az hissediyorim. Elimi karnima koyunca hissediyorum resmen içerden değil

Bu sabah ayrintiliya girdim sandigim gibi renkli degildi sadece resmini cekicegi zaman renklendirdi bide kalbine bakarken renklendirdi ve icimi rahatlatti herseyi detayli anlatti.
devlette 3lu test yaptirmistim doktor tam bilgilendirmedi,sadece riskli dedi ve 1200 cikmis dedi. bende endiselendim ama sukur ki risk bile degilmis bugun gidip devletten test sonuclarini cikarttirip ayrintiliya bakan doktora gosterdik sizi korkutmuslar riskli boyutta degil dedi ve bebek gayet saglikli gorunuyo dedi cok sukur.yaramaz bi kizim daha olucak zorla resmini alabildik kucuk hanimefendinin bagdas kurmus kafayida geriye yatirmisti hareketliydi eliyle yuzunu kapatiyodu parmak emiyodu cok guzel bi duygu burnunu agzini net gorduk hep

Maşallah gözünüz aydın

Kizlar hediyelik olarak ucakta karar kildim, farkli renklerde orup anahtarlik takip seffaf posete koyarim. Esim de etiket tasarlayip bastirir, bir de cikolata yetmez mi sizce baska bir sey dusunmuyorum simdilik.

Kizlar hediyelik olarak ucakta karar kildim, farkli renklerde orup anahtarlik takip seffaf posete koyarim. Esim de etiket tasarlayip bastirir, bir de cikolata yetmez mi sizce baska bir sey dusunmuyorum simdilik.Eki Görüntüle 2177302
Cok guzel dogumda mi mevluttemi dagitacaksiniz?benim 3.ama hic boyle seyler yapmadim gerci onceden pek boyle syler yoktu simdi daha cok var

Bebeğinin hareketini hissetmeyen en son 7 kişiydik varmı artık aranızda hisseden ben artık kendime yuh diyorum hala Yok 22. Haftaya geldim

Bende hala hissetmedim doktor 1 hafta 10 güne hissedersin dedi ama bakalım.

Benimde tahlillerim normal çıktı ama 20.haftada baslatti demir hapina. Demir hapı icinler sizdede buyuk tuvalette renk ve koku değişikliği oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…