2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende anlamadım gitti ya bu ne iş böyle herkesin karnı dışardan oynuyor ben daha içerden hissedemedim

Bebeğinin hareketini hissetmeyen en son 7 kişiydik varmı artık aranızda hisseden ben artık kendime yuh diyorum hala Yok 22. Haftaya geldim
Canim ben de seyirme seklinde hafif hissediyorum ama cok seyrek gunde 1-2 belki. Bazen de 1 gun icinde hic hissetmiyorum. Ben de siddetli hissetmeyi bekliyorum.

Bende anlamadım gitti ya bu ne iş böyle herkesin karnı dışardan oynuyor ben daha içerden hissedemedim
Bitek sen olsaydın dahada şaşıracaktım ama baksana kaç arkadaş bu durumda yada daha yeni seyirme tarzında biriki hissetmişler,herkesin yapisi farklı işte. Bence senin çok yakın sadece kızımız baya nazli ) bukadar sabrettin az daha sabır canım.

kaç çıktı canım demirin..doğalcı demekki doktorun benim ilk geneliyim daki doktorum öyleydi ne kadar az kimyasal o kadar iyi derdi çok iyi bir doktordu şimdi bulamıyorum öyle bir doktor malesef
29 çıkmış canm. Daha yükseklerdeydi.

İdrarda eritrosit çıkan var mı
Bendede çıkmış canım idrarda yada böbrekte yada mesanede enfeksiyon habercisiymiş,yada böbrekte taş, yada mesanede taş?
Benim 1 yıl önce böbrekte taş geçmişim var ağrı olunca ya enfeksiyondur yada taştır dedim enfeksiyonmuş, cuma günü tahlil yaptırdım tahlilde çıkmış ama Dr sadece bol su için demiş eşime tahlili almaya onu gondermiştim bizim bütün sıkıntımız su tüketememek
Şimdi 14 15 bardak içmeye çalışıyorum baş ucumda su şisesi oluyor artık, bir haftadır çok düzenliyim yani su konusunda ve daha iyiyim elhamdülillah

Benim Bi şikayetim yoktu ama belli de olmaz tabi. Kaç çıkmıştı peki senin cnm?

Yoo kendi doktorum hiç gerek görmedi daha. Haftaya bugün detaylı ultrasonum var.o zaman göstereyim sonucu. Hgb ye mi bakiyolar
Sanmiyorum feritin galiba benimde hgb dusuk feritinim normal ilaci 2 yemi cikariyim dedim yook gayet yeterli fazla bile dedigine gore baz alinan feritin

Bebeğinin hareketini hissetmeyen en son 7 kişiydik varmı artık aranızda hisseden ben artık kendime yuh diyorum hala Yok 22. Haftaya geldim
Benim de bir oglum var şuan 2.ye hamileyim kiz olcak ins. bu sefer Ben de ilk hamileligimde 21. Haftadan sonra hissetmistim suan 19. Haftadayim bazen minik hareketler hissediyorum ama cok minik ve az sayi da senin ilk hamileliginde nasildi kacinci hafta da hissetmistin

Dün aşı olmuştum internetten bayağı araştırdım ve aşıdan 4 saat sonra istediğin gibi banyo yapabilirsiniz diyor heryer benimde 8 saat geçmişti yıkandım bişey Yok şükür haberiniz olsun bu sıcaklarda birgün bile yıkanmamak öldürüyor

Bende oğlumu 22 den sonra hissetmiştim canım yani en çok şaşırdığım ikinci hamilelik daha erken hissedilirmiş bende öyle bişey Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…