- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.461
cnm zaten ayrintilida hersey cikiyo en onemlisi oSen iyi yapmssn gitmekle bende haftaya gitcem dr muayenesine 1 ay dedi ama dayanmyrm gidiym en iyi si birde ayrintli ultrasonuda yaptrym dyrm herkes diyr yaptr onu yaptrip ondan sonra gidcm dr muayenesine
amin amin insallah uygulamaya gecebilirim canım hic bisey yapmak istemiyo sıcaklardan ve midemden dolayiEvet olabilir tabi güzel şeyler düşünmüşsün. İnşallah o günlere ereriz hayırlısıyla hepimiz.
Sorma bu sene yandık sıcaktan bütün İstanbul:))amin amin insallah uygulamaya gecebilirim canım hic bisey yapmak istemiyo sıcaklardan ve midemden dolayi
canım illaki renkli ultrason yaptırmaya gerek yok siyah beyazda da tüm ayrıntılar görünüyor endişe etmecnm zaten ayrintilida hersey cikiyo en onemlisi o
benim de renkli ve 4 boyutlu falan olmadi ayrintilim ozele gittigim halde zaten extra bi ucret almamislardi demekki devletteki gibiydi ben bilememisim
bende bi daha gitsem mi napsam bilemedim ya haftaya sorucam doktora
yani Allah korusun bebegin kemiklerinde beyninde kalbinde falan bisey olmus olsa sadece renkli ve 4 boyutluda mi belli olur siyah beyazda cok net olmazmi ki yani doktoe daha iyi biliyodur da sanki kafamda oyle bisey oluatu ki siyah beyaz iyi gostermez renkli daha iyi gosterir gibi..benim kuruntumdur insallah
baktin 1 ay sonra gel diyosa sen git yine de merak ettim bebisi de zaten ozele gidiyosan bic bisey demiyolar ee para veroyoruz sonucta derler miama devlete gidiyosan azarlarlar ...
Cnm bende bilmyrm anlamadm nasl detayli oluyor normalde gitmcktm herkes git dedi detayli bilgi deger dedo cocgn icin sirf o yuzdn gtcem iste hep detayli bakar olcumleeni solercnm zaten ayrintilida hersey cikiyo en onemlisi o
benim de renkli ve 4 boyutlu falan olmadi ayrintilim ozele gittigim halde zaten extra bi ucret almamislardi demekki devletteki gibiydi ben bilememisim
yani Allah korusun bebegin kemiklerinde beyninde kalbinde falan bisey olmus olsa sadece renkli ve 4 boyutluda mi belli olur siyah beyazda cok net olmazmi ki yani doktoe daha iyi biliyodur da sanki kafamda oyle bisey oluatu ki siyah beyaz iyi gostermez renkli daha iyi gosterir gibi..benim kuruntumdur insallah
baktin 1 ay sonra gel diyosa sen git yine de merak ettim bebisi de zaten ozele gidiyosan bic bisey demiyolar ee para veroyoruz sonucta derler miama devlete gidiyosan azarlarlar ...
kansızlık olmadığı için hap vermemiştir çünkü hap verse kanindaki demir oranı çok artar bu da bir rahatsızlıktır..bir tanıdigimin demiri yüksekti baya rahatsızlıkları vardı demiri yükselmesin diye diyeti vardı o da zarar yaniBenim dünkü tahlilimde hala kansızlık yok. Değerlerim iyi. Doktorumda hala kansızlık için hap vermedi.
Yani aslında artık düşmeye başlamış da sayılır. Çok normal Bi değerde değil ama biraz da azalmasını bekliyor heralde:)kansızlık olmadığı için hap vermemiştir çünkü hap verse kanindaki demir oranı çok artar bu da bir rahatsızlıktır..bir tanıdigimin demiri yüksekti baya rahatsızlıkları vardı demiri yükselmesin diye diyeti vardı o da zarar yani
Canim detayli dedigimiz sey bebegin beynindeki sividan tut bobregine damarina her organina bakmasi olcumunu yapmasi anomoli olup olmadigini tespit etmesi hatta senin bebege kan akisina kadar bakmasi. Iste bu yuzden cok onemli bir sey.Cnm bende bilmyrm anlamadm nasl detayli oluyor normalde gitmcktm herkes git dedi detayli bilgi deger dedo cocgn icin sirf o yuzdn gtcem iste hep detayli bakar olcumleeni soler
Canm ayrıntılı ultrason 4 boyutlu renkli falan olmuyor ki. Bu bahsettiklerin başka bişey. Bana her muayenede doktorum renkli ve 4 boyutlu bakıyor ama detaylı için bir radyoloğa yönlendirdi. Ankaranın en iyilerin biri adam ve 450 lira para ödedim ama siyah beyaz baktı. Ayrıntılı ultrasona öyle bakılmıyor yani demek istediğim o.cnm zaten ayrintilida hersey cikiyo en onemlisi o
kaç çıktı canım demirin..doğalcı demekki doktorun benim ilk geneliyim daki doktorum öyleydi ne kadar az kimyasal o kadar iyi derdi çok iyi bir doktordu şimdi bulamıyorum öyle bir doktor malesefYani aslında artık düşmeye başlamış da sayılır. Çok normal Bi değerde değil ama biraz da azalmasını bekliyor heralde:)
senin ufaklık da amma nazli çıktı canım kızdı değil mi..yakındır artık hissetmen de acaba gece hareket ediyor olabilir miBebeğinin hareketini hissetmeyen en son 7 kişiydik varmı artık aranızda hisseden ben artık kendime yuh diyorum hala Yok 22. Haftaya geldim
Yok canım gece oğlumun terine bakıp çiş yapmaktan rahat uykum yok eğer olsa hissederim yani gün boyu dinliyorum kendimi ama yoksenin ufaklık da amma nazli çıktı canım kızdı değil mi..yakındır artık hissetmen de acaba gece hareket ediyor olabilir mi
Evet kız canımsenin ufaklık da amma nazli çıktı canım kızdı değil mi..yakındır artık hissetmen de acaba gece hareket ediyor olabilir mi
Valla canım bikaç saat önce mutfakta uğraşırken bianda aklıma sen geldin, soracaktım acaba hâlâ daha hissetmiyomusun yoksa ufak ufak başladımı die ama zaten sen yazmışınBebeğinin hareketini hissetmeyen en son 7 kişiydik varmı artık aranızda hisseden ben artık kendime yuh diyorum hala Yok 22. Haftaya geldim
En iyisi yaptrmak o zaman yaptrym kacinci haftaya kadr yaplyr ins kacrmamsmdrCanim detayli dedigimiz sey bebegin beynindeki sividan tut bobregine damarina her organina bakmasi olcumunu yapmasi anomoli olup olmadigini tespit etmesi hatta senin bebege kan akisina kadar bakmasi. Iste bu yuzden cok onemli bir sey.
kızlar geç hareket eder derler canım sağlığı yerinde çok şükür az kaldı hissetmeneEvet kız canım
çok bir zamanın kalmamış canım bildiğim kadarıyla 24. haftaya kadar yapılıyor ama en ideali 22.haftaEn iyisi yaptrmak o zaman yaptrym kacinci haftaya kadr yaplyr ins kacrmamsmdr
Anladm cnm haftaya kadr gidedmçok bir zamanın kalmamış canım bildiğim kadarıyla 24. haftaya kadar yapılıyor ama en ideali 22.hafta
Aynen canım sağlıklı olsunlarda bebişlerkızlar geç hareket eder derler canım sağlığı yerinde çok şükür az kaldı hissetmene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?