- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.921
Esimde soruyor ne zaman buyucek. Dedim ohoo daha kahve cekirdegi kadarr :) o günlerimizi de goruruz insallah canimmBencede canm ayy şu karnlarmız bir şişsede dolaşsak ben cok sevyrm karnları şişmiş hamileleri:))
Ben onu tamamen unuttumAynen canimm saglikla gelsinler surecimiz hep iyi gecsin insallahh. Ee kalp atisini da duydugumuza gore grup baskanligi işini devralma zamani gelmedi mi
İnş cnm benmki gazı bebek danıyr karnn şiş diyor hep okşuyor bebeğimizi çok güzel duygu:) tabi o gaz biran önce bebege dönse iyi olcakEsimde soruyor ne zaman buyucek. Dedim ohoo daha kahve cekirdegi kadarr :) o günlerimizi de goruruz insallah canimm
Yaparsin canisi bisey yok ki istersen liste olusturma . zaten liste olsa da duzenleme yapmana da cok gerek kalmaz bat degil sonucta :)Ben onu tamamen unuttumYapabilir miyim bilmiyorum acikçasi. Bi gönullü çiksa keske.
İnş cnm benmki gazı bebek danıyr karnn şiş diyor hep okşuyor bebeğimizi çok güzel duygu:) tabi o gaz biran önce bebege dönse iyi olcaksennde çok gazn var mı benm çok var
Tekrar herkese soralim. Gönullü yoksa yaparız artikYaparsin canisi bisey yok ki istersen liste olusturma . zaten liste olsa da duzenleme yapmana da cok gerek kalmaz bat degil sonucta :)
Ölede cnm ne yemecm ne yiyecm daha blmyrm öle dym sana ben:)Yaparsin canisi bisey yok ki istersen liste olusturma . zaten liste olsa da duzenleme yapmana da cok gerek kalmaz bat degil sonucta :)
Canım beta değerin kaç ben de perşembe gidicem doktora şuan sat a göre ben de 4+5 imDoktordan geliyoruz teyzeleri, kesenizi gördük çok şükür 
6mm miş kesemiz. 4+5 gibi duruyor dedi doktorum
Kızlar mide bulantınız var mı başladmı ne zaman başlıyor bende yokta merk ettim bende mi sıkıntı var
ben gonullu degılımSevgili anneler
Konuyu açan arkadaşımızdan maalesef güzel haber alamadık. Konuyu devredecek. Gönüllüye ihtiyacımız var
Liste hazırlanır. Yaşımızı, nerde yaşadığımızı vs. yazarız. Böylece birbirimizi daha iyi tanımış oluruz.
Eveeettt var mı gönüllü ?
Herkesn farklı cnm senn 4 haftalkken başladı maşallah erken başlamş:)6. 7.haftadan itibaren başlıyormuş canım bulantılar.Senin için daha erken galiba.Gerçi benim 4.haftadan başlamıştı.Şuanda 6+3 üm benim birşeyler yedikten sonra oluyor bulantılarım.
Sen nye olmuyorsun. Canm :) ben istermde bilemedm tablo nasl oluşturuluyor ondan bilen varsa uapsn bence :)Sevgili anneler
Konuyu açan arkadaşımızdan maalesef güzel haber alamadık. Konuyu devredecek. Gönüllüye ihtiyacımız var
Liste hazırlanır. Yaşımızı, nerde yaşadığımızı vs. yazarız. Böylece birbirimizi daha iyi tanımış oluruz.
Ben degilimSevgili anneler
Herkesn farklı cnm senn 4 haftalkken başladı maşallah erken başlamş:)
Bi doktora gitsene kontroleÇok yorgunum kızlar bugün okulda sınıfta çocukların önünde ağladım. Çok kötü hissediyorum. Dayanamıyorum bazen. Bayılacak gibi oldum bi ara. Kendimi bile unuttum maalesef bulantı hiç hissetmiyorum, sadece kasıklarımda ağrı devam ediyor ve göğüslerim hassas, gaz problemi de var maalesef
Canim gaz yapan yiyecekleri az tüketmek gerekiyor sanirsammÖlede cnm ne yemecm ne yiyecm daha blmyrm öle dym sana ben:)
Gecmia olsun canım izin alsan bi ara iyi gelir diye dusunuyorumÇok yorgunum kızlar bugün okulda sınıfta çocukların önünde ağladım. Çok kötü hissediyorum. Dayanamıyorum bazen. Bayılacak gibi oldum bi ara. Kendimi bile unuttum maalesef bulantı hiç hissetmiyorum, sadece kasıklarımda ağrı devam ediyor ve göğüslerim hassas, gaz problemi de var maalesef
Tablo nasıl oluyor bilmiyorum amaBen degilimsen olsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?