2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Esimde soruyor ne zaman buyucek. Dedim ohoo daha kahve cekirdegi kadarr :) o günlerimizi de goruruz insallah canimm
İnş cnm benmki gazı bebek danıyr karnn şiş diyor hep okşuyor bebeğimizi çok güzel duygu:) tabi o gaz biran önce bebege dönse iyi olcak sennde çok gazn var mı benm çok var

İnş cnm benmki gazı bebek danıyr karnn şiş diyor hep okşuyor bebeğimizi çok güzel duygu:) tabi o gaz biran önce bebege dönse iyi olcak sennde çok gazn var mı benm çok var
canim yaa alemsinn . bende de var canim Arada fena sanci yapiyor .

Sevgili anneler
Konuyu açan arkadaşımızdan maalesef güzel haber alamadık. Konuyu devredecek. Gönüllüye ihtiyacımız var
Liste hazırlanır. Yaşımızı, nerde yaşadığımızı vs. yazarız. Böylece birbirimizi daha iyi tanımış oluruz.

Eveeettt var mı gönüllü ?

Kızlar mide bulantınız var mı başladmı ne zaman başlıyor bende yokta merk ettim bende mi sıkıntı var

6. 7.haftadan itibaren başlıyormuş canım bulantılar.Senin için daha erken galiba.Gerçi benim 4.haftadan başlamıştı.Şuanda 6+3 üm benim birşeyler yedikten sonra oluyor bulantılarım.

ben gonullu degılım

6. 7.haftadan itibaren başlıyormuş canım bulantılar.Senin için daha erken galiba.Gerçi benim 4.haftadan başlamıştı.Şuanda 6+3 üm benim birşeyler yedikten sonra oluyor bulantılarım.
Herkesn farklı cnm senn 4 haftalkken başladı maşallah erken başlamş:)

Sen nye olmuyorsun. Canm :) ben istermde bilemedm tablo nasl oluşturuluyor ondan bilen varsa uapsn bence :)

Ben degilim sen olsana

Çok yorgunum kızlar bugün okulda sınıfta çocukların önünde ağladım. Çok kötü hissediyorum. Dayanamıyorum bazen. Bayılacak gibi oldum bi ara. Kendimi bile unuttum maalesef bulantı hiç hissetmiyorum, sadece kasıklarımda ağrı devam ediyor ve göğüslerim hassas, gaz problemi de var maalesef

Bi doktora gitsene kontrole

Gecmia olsun canım izin alsan bi ara iyi gelir diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…