- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.901
Galiba öle canm benm arkadşm 5. Haftalkken başladı herkesn farklı bence cnm Allah yardmcn olsn zor bulantıYavaş yavaş betahcg değeriniz yükseldikçe bulantılarınız artacak 12 haftada en düs düzeye ulaşıyor sonra da bulantılarınız azalıyor. Benim iğrenç Bi bulantım var ama gebelikten mi rota virüsündenmi bilmiyorum. Kusma yok ama
Dediğim gibi takma bak daha önce bir kaybın olmuş ve buna sen den başka emin ol kimse okadar üzülmemiştir o nedenle takılma bırak duyma mesela gebelikle ilgili kitaplar al hatta Videolar var eve gelince onları seyret mutlu olmaya çalış çünkü önümüzde rabbim nasip ederse uzun bir süreç varben dayanamıyorum annesinin tuhaflıklarına,
çalışıyrum işim gücüm huyum suyum ailem gayet iyiyken beni dibe çekmelerine artık katlanamıyorum
Benmde 2 gün kala 146 cktı yarn gitcm bakalm kaçckcak 10 gün snra cktysa bu dger normal o zaman cnmAslında bende şaşırdım 30 martta 165 ti işte 10 gün sonra 9500 olmuş perşembe göreceğiz bakalım. Korkudan öte Bi halsizlik var bende oyüzden yatıyorum çok fena
inş ben gergnken karnım çok kasılıyor diğer gebelklerden bildiğim bi kasıntı bu,kan verecem bakalım yükselmiş miDediğim gibi takma bak daha önce bir kaybın olmuş ve buna sen den başka emin ol kimse okadar üzülmemiştir o nedenle takılma bırak duyma mesela gebelikle ilgili kitaplar al hatta Videolar var eve gelince onları seyret mutlu olmaya çalış çünkü önümüzde rabbim nasip ederse uzun bir süreç var
Canm ben ilçedeyim dün ağrım olunca mecbur devlete gttm çokk kalabalıktı inşallah ben de özelde devam edeceğim daha ilgililerAynı sende benim gibisin bende korkuyorum canm bu ara herkes düşük yapıyor geçen ay arkadaşmda yaptı evdeyim ya hep uzanyrm korkyorum dr ilgisiz mi niyr öle demiş anlamadm iyi dr bulmakta zor ben özele gidicm gaziosmanpaşadaki duygu hastanesi ona gidcm orda zahide hanm varmş çok iyimiş galiba ona gdym dyrm. Canm ben adetten 2 gün önce 146 cktı bugun versem benmde herlde senn gibi çıkar bakalm yarn kaç ckcak bende beklyrm ver cnm kan olmadı başka dr gt bence :)
benim kaç çıkmalı acaba bu durumda:)
Hadi inş yükselmiştir güzel haberlerle gel:)inş ben gergnken karnım çok kasılıyor diğer gebelklerden bildiğim bi kasıntı bu,kan verecem bakalım yükselmiş mi
Belkide olmaz umarım olmaz berbat bişeyGaliba öle canm benm arkadşm 5. Haftalkken başladı herkesn farklı bence cnm Allah yardmcn olsn zor bulantı
bende varKızlar mide bulantınız var mı başladmı ne zaman başlıyor bende yokta merk ettim bende mi sıkıntı var
Aynen özel pahalı ama içimz rahat olur ilgililer devlet öle değil umursamyrlar sonçta can taşyrz iyi kişilere emanet etmelyzCanm ben ilçedeyim dün ağrım olunca mecbur devlete gttm çokk kalabalıktı inşallah ben de özelde devam edeceğim daha ilgililer
Nedense konştktan snra böle mideme birşey oldu psikoljk mi anlamadm:)Belkide olmaz umarım olmaz berbat bişey
Annesi korkma sen nekadar gergin olsan bebiş in sağlıklıysa seninle olacaktır ben öyle düşünüyorum. Ama gebelik önemli bir süreç ve rahat olman senin için iyi.inş ben gergnken karnım çok kasılıyor diğer gebelklerden bildiğim bi kasıntı bu,kan verecem bakalım yükselmiş mi
Ayy oda bende ac kalırdık herhaldeee:) aynen bugun 6+3 olduk canim. Baslayabilir hafif bulantı da normal artik bakalim hayirlisi olsun saglikla gelsinler insallahCanm sen 7 haftaya girmişsin bile Bende 4,5 haftalgm ondan başlamadı galiba:) tabi cnm olursada yapck birley yok ama bazları çok kötü oluyrmş düşünsene evde bir tane daha çock oldgnu yanardk herlde ya :)
Bende konştktan sonra mideme birşey oldu psikolojik galibaAyy oda bende ac kalırdık herhaldeee:) aynen bugun 6+3 olduk canim. Baslayabilir hafif bulantı da normal artik bakalim hayirlisi olsun saglikla gelsinler insallah
Aynen canimm saglikla gelsinler surecimiz hep iyi gecsin insallahh. Ee kalp atisini da duydugumuza gore grup baskanligi işini devralma zamani gelmedi miInsallah canim. Eminim sen daha iyi duyacaksin kalp atislarini❤
Hadi hayirlisi. Bakalim dogru cıkacak miSaglikli olsunlar insallah.
AhahhaaBende konştktan sonra mideme birşey oldu psikolojik galibaaynrn sağlıklı geldnlerde kuzularmız:)
Bencede canm ayy şu karnlarmız bir şişsede dolaşsak ben cok sevyrm karnları şişmiş hamileleri:))Ahahhaakiz bizimki psikolojik tabi
İnan oda kolay değil. Benim ikinci gebeliğin ve gebeliğin de zorlukları var bayağıBencede canm ayy şu karnlarmız bir şişsede dolaşsak ben cok sevyrm karnları şişmiş hamileleri:))
Hem evde çock hem karnnda cok zordur cnm hep okuyrm bazları hayattan bkmş gibi birde kocalrıda ilgisiz oldgu için Zor yaniİnan oda kolay değil. Benim ikinci gebeliğin ve gebeliğin de zorlukları var bayağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?