2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Galiba öle canm benm arkadşm 5. Haftalkken başladı herkesn farklı bence cnm Allah yardmcn olsn zor bulantı

ben dayanamıyorum annesinin tuhaflıklarına,
çalışıyrum işim gücüm huyum suyum ailem gayet iyiyken beni dibe çekmelerine artık katlanamıyorum
Dediğim gibi takma bak daha önce bir kaybın olmuş ve buna sen den başka emin ol kimse okadar üzülmemiştir o nedenle takılma bırak duyma mesela gebelikle ilgili kitaplar al hatta Videolar var eve gelince onları seyret mutlu olmaya çalış çünkü önümüzde rabbim nasip ederse uzun bir süreç var

Aslında bende şaşırdım 30 martta 165 ti işte 10 gün sonra 9500 olmuş perşembe göreceğiz bakalım. Korkudan öte Bi halsizlik var bende oyüzden yatıyorum çok fena
Benmde 2 gün kala 146 cktı yarn gitcm bakalm kaçckcak 10 gün snra cktysa bu dger normal o zaman cnm

inş ben gergnken karnım çok kasılıyor diğer gebelklerden bildiğim bi kasıntı bu,kan verecem bakalım yükselmiş mi

Canm ben ilçedeyim dün ağrım olunca mecbur devlete gttm çokk kalabalıktı inşallah ben de özelde devam edeceğim daha ilgililer

inş ben gergnken karnım çok kasılıyor diğer gebelklerden bildiğim bi kasıntı bu,kan verecem bakalım yükselmiş mi
Annesi korkma sen nekadar gergin olsan bebiş in sağlıklıysa seninle olacaktır ben öyle düşünüyorum. Ama gebelik önemli bir süreç ve rahat olman senin için iyi.

Canm sen 7 haftaya girmişsin bile Bende 4,5 haftalgm ondan başlamadı galiba:) tabi cnm olursada yapck birley yok ama bazları çok kötü oluyrmş düşünsene evde bir tane daha çock oldgnu yanardk herlde ya :)
Ayy oda bende ac kalırdık herhaldeee:) aynen bugun 6+3 olduk canim. Baslayabilir hafif bulantı da normal artik bakalim hayirlisi olsun saglikla gelsinler insallah

Ayy oda bende ac kalırdık herhaldeee:) aynen bugun 6+3 olduk canim. Baslayabilir hafif bulantı da normal artik bakalim hayirlisi olsun saglikla gelsinler insallah
Bende konştktan sonra mideme birşey oldu psikolojik galiba aynrn sağlıklı geldnlerde kuzularmız:)

Insallah canim. Eminim sen daha iyi duyacaksin kalp atislarini❤
Hadi hayirlisi. Bakalim dogru cıkacak mi Saglikli olsunlar insallah.
Aynen canimm saglikla gelsinler surecimiz hep iyi gecsin insallahh. Ee kalp atisini da duydugumuza gore grup baskanligi işini devralma zamani gelmedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…