2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Anlamını canım , bitanem olarak biliyorum. Doğru mu canım başka anlamlarıda var mı
Bende miraça yakın isim aradığım için milayı da bulmuştum ama ruslar yabancılarda çok var o ismi taşıyan hatta birçok ünlü de var hep yabancı yabancı isim koymayı düşünsem zaten dünya kadar bulurum dedim içime sinmedi yoksada mila dile kulağa hoş

Anlamını canım , bitanem olarak biliyorum. Doğru mu canım başka anlamlarıda var mı
"Bitanem" ve "canim" demek anlami benim cok icime sindi kulaga da cok hos geliyor
Internette bir Peygamber ismi de yaziyor ama bilemiyorum:)
Bir de Lina cok guzel, kiz kardesi olursa da Lina koyariz belki :)

Ayrıntılıda doktorum yüz fotosu almAk için okadar uğraştıki çok hareketli şikayet ettim bukadarcıkken daha normalmi diye gayet normal üstelik çok da güzel maşallah bu bebeğinizin sağlıklı olduğunu gösterir dedi

Merhaba arkadaşlar. Bende Allah ın izniyle ocak annesi olucam. Gerçi aralıkta olabilir ama hayırlısı :) benim biraz sıkıntılı geçti diyebilirim birde kaybım var. Ama rabbim nasip etti çok bekletmeden. Ben birşey sormak istiyorum 19+1 im bugün. İlk gebeliğim ama 17. Haftada hissetmeye başladım şuan çok met hissediyorum hareketlerini fakat hep kasık bölgemde. Sağ sol orta değişiyor ama hep kasıkta yani sezaryen çizgisi olur ya onun oralarda falan. Doktoruma sormayoda unuttum ve kafama çok takıldı. Acaba sıkıntımı bu ya doktorum bugğn herşey yolunda dedi ama sormayı unuttum uzun oldu biraz ama cevaplarsanız çok sevinirim .. hepimizinki hayırlı sağlıklı evlatlar olur inşallah :)

Merhaba hanımlar çok giremiyorum topiğe 22+5 im kaç kilo aldınız merak ediyorum :) ben iki hafta önce tartıldığımla 5 kilo almıştım şuan 6 olmuştur. Sağlıklı gebelikler herkese

Endişelenme herşey yolunda dediyse sıkıntı yoktur. Bende bazen kasıkta ama çoğunlukla sağda hep hareketleri solda hiç olmadı şuana kadar mesela.

Reactions: Otb
Benim ortalama 6 haftadir hareket etmedigi gun olmadi.Ilk baslar pit pit sonra daha kuvvetli simdi ise yer degistirirken bile disaridan gorunuyor.Ozellikle ceviz findik yeyip oturduktan sonra daha da hareketli cikolataya hic tepki vermiyor.
Merhaba. Birşey sormak istiyorum yeniyim burda bende bir haftadır hissediyorum ilk gebeliğim ama hep kasık bölgemde hissediyorum bikini bölgesinde gibi. Doktor herhangi bi şey demedi herşey yolunda dedi bugün ama az önce aklıma bu takıldı sizinde öylemiydi acaba

Endişelenme herşey yolunda dediyse sıkıntı yoktur. Bende bazen kasıkta ama çoğunlukla sağda hep hareketleri solda hiç olmadı şuana kadar mesela.
Hım normaldir değilmi ya. Benm hep kasıkta. Gerçi daha kçk sizlere göre ama nebileyim işte korktum nedense ama dogru söylüyorsun birşey olsa söylerdi ama bana yolculuk ilişki fazla gareket yasak. Ama bebek aşağıda falan demedi bugüne kadar. Hep herşey yolunda dedi. Sanırım daha rahat olmam gerek :)

Evet rahat ol doktor bi tehlike olsa muhakkak söylerdi. Böyle endişe korkuyla beneğinide etkilersin rahat ve huzurlu hissetmeye çalış

Reactions: Otb
Evet rahat ol doktor bi tehlike olsa muhakkak söylerdi. Böyle endişe korkuyla beneğinide etkilersin rahat ve huzurlu hissetmeye çalış
Teşekkür edeim ya en azından rahatladım aniden aklıma geldi ve yaklaşık 1 saattir korku içindeydim nedense:) Allah razı olsun valla :) hepimiz sağ salim doğurup rahatlasak artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…