- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.921
Amin inşallah güzelce sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımızaTeşekkür edeim ya en azından rahatladım aniden aklıma geldi ve yaklaşık 1 saattir korku içindeydim nedense:) Allah razı olsun valla :) hepimiz sağ salim doğurup rahatlasak artık :)
28 haftadan sonra hareketlerini takip etmek lazımmış günde en az 10 kez hissetmek gerek öyle biliyorum yanlış değilse.
Benimde kasik gobek hatta bugun gogsumun altinda gezdi gece yatarken genelde kasik bolgesinde geziyor bir sorun yoktur bence su an alanlari bol.Merhaba. Birşey sormak istiyorum yeniyim burda bende bir haftadır hissediyorum ilk gebeliğim ama hep kasık bölgemde hissediyorum bikini bölgesinde gibi. Doktor herhangi bi şey demedi herşey yolunda dedi bugün ama az önce aklıma bu takıldı sizinde öylemiydi acaba
calisiyosan zor tabi cnm kutular cok guzel ama cok şık bence de almalisinEve
evet evet onları da biliyorum daha sade oluyor onlar dolap ici daha uygun ama bunlar çok şeker geldi sade ama kumaşı fln , bende örgütü seviyorum canım ama çalıştığım için şuan hiçbişey yapamıyorum artık kasımdan sonra
CAnım neden yasakların var düşük tehliken mi vardıHım normaldir değilmi ya. Benm hep kasıkta. Gerçi daha kçk sizlere göre ama nebileyim işte korktum nedenseama dogru söylüyorsun birşey olsa söylerdi ama bana yolculuk ilişki fazla gareket yasak. Ama bebek aşağıda falan demedi bugüne kadar. Hep herşey yolunda dedi. Sanırım daha rahat olmam gerek :)
ben hele şu sıcakta bazen kahvaltilik hazirliyorum oyle cesit cesit yemekler yapamiyorum zatem halen tiksintilerim bulantilarim devam ediyo artik esime diyorum 3 4 ay sabretcen mecbursağol canım iş başa düştümü mecbur yapıyorsun canım bende çok yoruldum şuan ev çok pis süpürmem lazım ama yapamıyorum yemeği ancak yaptım bide mutfağı topladım uzandım artık
5 ay bitmiş oluyor. 6 ya başladın artık :)kizlar ben 21 haftaligim bugun simdi
5 aylik hamile mi oluyorum
5 ay bitmis olmuyor dimi 5.ayin icindeyim
iyi bari, antibiyotik fln kullanmıştım ondn mı yoks diye düşünüyordumAyrıntılıda doktorum yüz fotosu almAk için okadar uğraştıki çok hareketli şikayet ettim bukadarcıkken daha normalmi diye gayet normal üstelik çok da güzel maşallah bu bebeğinizin sağlıklı olduğunu gösterir dedi
Ben de çoğu zaman kasıkta hissediyorum. Ya sağda ya tam ortada bazen de çok aşağılarda bikini bölgesi taraflarında dediğin gibi. İki farklı doktora gittim bişey demediler. Dün gittiğime yaklaşık bir hafta gezi yolculuk yapacağım sakıncası var mı dedim. Yok dedi molalarda yürüyüş yap dedi o kadar. Ben de endişeleniyorum sürekli aşağıda hissedinceHım normaldir değilmi ya. Benm hep kasıkta. Gerçi daha kçk sizlere göre ama nebileyim işte korktum nedenseama dogru söylüyorsun birşey olsa söylerdi ama bana yolculuk ilişki fazla gareket yasak. Ama bebek aşağıda falan demedi bugüne kadar. Hep herşey yolunda dedi. Sanırım daha rahat olmam gerek :)
hadi ya oh oh aman iyi ben de daha 5.aya yeni girdim saniyodum5 ay bitmiş oluyor. 6 ya başladın artık :)
Sağol canım kanguru düşünmüyorum bebek kışın doğacak soğukta çıkarmam dışarı zaten yazında kangurunun içinde ikimiz birbirimize yapışık pişeriz ben çok ihtiyaç duymadım oğlumda öyle bişeyeben hele şu sıcakta bazen kahvaltilik hazirliyorum oyle cesit cesit yemekler yapamiyorum zatem halen tiksintilerim bulantilarim devam ediyo artik esime diyorum 3 4 ay sabretcen mecbur
cnm ben supurge calistiramiyoeum bile ya gobegim acıyo esim de 2 haftada bir falan supuruyo ben siliyorum adama her gun her gun suputturemem de bunye alisik degil
ben de dik supurge istiyorum ama ona bi sıra gelmedi ya.
babalinbaby kangurularda indirim var 150 tlden 130 a inmis bayram indirimi instada bak bi incele derim benim cok hosuma gidiyo iste onu alicam bu ay.her ay bisey alicam bakalim.
Emin ol alasi var canımBi türlü hissedemedik gitti :) ya bazen şöyle düşünüyorum benim göbek bölgemde biraz yağ vardı. Yani kilom 56 şuan ama göbeğim hep bir yağlıydı. Acaba ondan mı hissedemiyorum? Bazen saçma geliyor ama bazen de mantıklı geliyor :) hissedenlerin göbeğinde yağ yok mu acaba
Süt yoğurt çok çok nadir tüketiyorum heleki yoğurdu nerdeyse hiç yemiyorum gibi bişey sütüde haftada 1-2Canim benimde gece sag bacak agrim var dr. Sut icimimi arttirmami soyledi hap vermedi seninde aklinda olsun.
Canim gunluk 1 bardak sut ve 1 kase yogurt bana yetmedi dusun ona ragmen agrim var 2 ye cikardim ama artik 3 bardak icicem ilac yerine dogal kalsiyum almaliyiz aman ihmal etme gunluk mutlaka tuket yumurta ve peyniri de.Süt yoğurt çok çok nadir tüketiyorum heleki yoğurdu nerdeyse hiç yemiyorum gibi bişey sütüde haftada 1-2kendime çok kızıyorum normal zamanki gibi devam ediyorum, cevizi bile şimdiye kadar anca bikaç kez yemişimdr, bundan sonra inş dikkat etmeye çalışıcam, sayende benimde kafama dank etti çok sağol canım
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin sorunsuz kucaginiza alırsınız inş. Şuan kasıklarda hissetmen gayet normal canım ben bile daha 10 gündür falan yavaş yavaş yukarı çıktığını hissediyorum.çok ayakta kalırsam kasıklara vuruyo ama genelde ortalarda takılıyo:)) sende zamanla farkı anlayacaksındr zaten.Merhaba arkadaşlar. Bende Allah ın izniyle ocak annesi olucam. Gerçi aralıkta olabilir ama hayırlısı :) benim biraz sıkıntılı geçti diyebilirim birde kaybım var. Ama rabbim nasip etti çok bekletmeden. Ben birşey sormak istiyorum 19+1 im bugün. İlk gebeliğim ama 17. Haftada hissetmeye başladım şuan çok met hissediyorum hareketlerini fakat hep kasık bölgemde. Sağ sol orta değişiyor ama hep kasıkta yani sezaryen çizgisi olur ya onun oralarda falan. Doktoruma sormayoda unuttum ve kafama çok takıldı. Acaba sıkıntımı bu ya doktorum bugğn herşey yolunda dedi ama sormayı unuttumuzun oldu biraz ama cevaplarsanız çok sevinirim .. hepimizinki hayırlı sağlıklı evlatlar olur inşallah :)
Çok haklisin cnm.Valla çok sorumsuz olduğumu farkettim zaten benim kemikler sorunlu, sonradan vicdan azabı çekmektense bundan itibaren inş dikkat edicem.Canim gunluk 1 bardak sut ve 1 kase yogurt bana yetmedi dusun ona ragmen agrim var 2 ye cikardim ama artik 3 bardak icicem ilac yerine dogal kalsiyum almaliyiz aman ihmal etme gunluk mutlaka tuket yumurta ve peyniri de.
Dün yani 20+3 te tartıldım tam 3.5 kilo almışım. Başlama kilomdan 1.5 kilo fazlam var ama bulantim olduğundan ilk zamanlar -2 kilo vermiştim, bunu hesap edersek 3.5 kilo almışım canım.Merhaba hanımlar çok giremiyorum topiğe 22+5 im kaç kilo aldınız merak ediyorum :) ben iki hafta önce tartıldığımla 5 kilo almıştım şuan 6 olmuştur. Sağlıklı gebelikler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?