2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimde kasik gobek hatta bugun gogsumun altinda gezdi gece yatarken genelde kasik bolgesinde geziyor bir sorun yoktur bence su an alanlari bol.

Reactions: Otb
calisiyosan zor tabi cnm kutular cok guzel ama cok şık bence de almalisin

CAnım neden yasakların var düşük tehliken mi vardı

sağol canım iş başa düştümü mecbur yapıyorsun canım bende çok yoruldum şuan ev çok pis süpürmem lazım ama yapamıyorum yemeği ancak yaptım bide mutfağı topladım uzandım artık
ben hele şu sıcakta bazen kahvaltilik hazirliyorum oyle cesit cesit yemekler yapamiyorum zatem halen tiksintilerim bulantilarim devam ediyo artik esime diyorum 3 4 ay sabretcen mecbur
cnm ben supurge calistiramiyoeum bile ya gobegim acıyo esim de 2 haftada bir falan supuruyo ben siliyorum adama her gun her gun suputturemem de bunye alisik degil
ben de dik supurge istiyorum ama ona bi sıra gelmedi ya.
babalinbaby kangurularda indirim var 150 tlden 130 a inmis bayram indirimi instada bak bi incele derim benim cok hosuma gidiyo iste onu alicam bu ay.her ay bisey alicam bakalim.

iyi bari, antibiyotik fln kullanmıştım ondn mı yoks diye düşünüyordum

Ben de çoğu zaman kasıkta hissediyorum. Ya sağda ya tam ortada bazen de çok aşağılarda bikini bölgesi taraflarında dediğin gibi. İki farklı doktora gittim bişey demediler. Dün gittiğime yaklaşık bir hafta gezi yolculuk yapacağım sakıncası var mı dedim. Yok dedi molalarda yürüyüş yap dedi o kadar. Ben de endişeleniyorum sürekli aşağıda hissedince

Hareket tekme hisseden anneler siz ne taraflarda hissediyorsunuz? Göbek deliğinin yakınında bir iki sefer anca hissettim. Delik hizasının aşağısında genelde duruyorsağda veya ortada. Bazen çok aşağılarda hissediyorum normal mi acaba

Sağol canım kanguru düşünmüyorum bebek kışın doğacak soğukta çıkarmam dışarı zaten yazında kangurunun içinde ikimiz birbirimize yapışık pişeriz ben çok ihtiyaç duymadım oğlumda öyle bişeye

Emin ol alasi var canım senden şuan tam 14 kılo fazlam var yani 2 gebeliğimdede kilom vardı ama ikisinide 16.haftamda hissetmeye başladım. Evhamlanmanızı gayet iyi anlıyorum ama karın yapınız ve bebişin pozisyonuyla alakalı olabilir canım doktrlarınız daha iyi bilgilendirecektr.

Canim benimde gece sag bacak agrim var dr. Sut icimimi arttirmami soyledi hap vermedi seninde aklinda olsun.
Süt yoğurt çok çok nadir tüketiyorum heleki yoğurdu nerdeyse hiç yemiyorum gibi bişey sütüde haftada 1-2 kendime çok kızıyorum normal zamanki gibi devam ediyorum, cevizi bile şimdiye kadar anca bikaç kez yemişimdr, bundan sonra inş dikkat etmeye çalışıcam, sayende benimde kafama dank etti çok sağol canım

Canim gunluk 1 bardak sut ve 1 kase yogurt bana yetmedi dusun ona ragmen agrim var 2 ye cikardim ama artik 3 bardak icicem ilac yerine dogal kalsiyum almaliyiz aman ihmal etme gunluk mutlaka tuket yumurta ve peyniri de.

Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin sorunsuz kucaginiza alırsınız inş. Şuan kasıklarda hissetmen gayet normal canım ben bile daha 10 gündür falan yavaş yavaş yukarı çıktığını hissediyorum.çok ayakta kalırsam kasıklara vuruyo ama genelde ortalarda takılıyo:)) sende zamanla farkı anlayacaksındr zaten.

Reactions: Otb
Canim gunluk 1 bardak sut ve 1 kase yogurt bana yetmedi dusun ona ragmen agrim var 2 ye cikardim ama artik 3 bardak icicem ilac yerine dogal kalsiyum almaliyiz aman ihmal etme gunluk mutlaka tuket yumurta ve peyniri de.
Çok haklisin cnm.Valla çok sorumsuz olduğumu farkettim zaten benim kemikler sorunlu, sonradan vicdan azabı çekmektense bundan itibaren inş dikkat edicem.

Merhaba hanımlar çok giremiyorum topiğe 22+5 im kaç kilo aldınız merak ediyorum :) ben iki hafta önce tartıldığımla 5 kilo almıştım şuan 6 olmuştur. Sağlıklı gebelikler herkese
Dün yani 20+3 te tartıldım tam 3.5 kilo almışım. Başlama kilomdan 1.5 kilo fazlam var ama bulantim olduğundan ilk zamanlar -2 kilo vermiştim, bunu hesap edersek 3.5 kilo almışım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…