2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kizlar ben 21 haftaligim bugun simdi
5 aylik hamile mi oluyorum
5 ay bitmis olmuyor dimi 5.ayin icindeyim
Benim hesabıma göre 21+3 haftada 5.ayı doldurmuş oluyosun canım. Yani 3gün snra 6.aya ayak basmış olucan :)) banada herkes 20 haftam dolunca 5 aylık oldu ozaman dediler ama bana görede 6gun snra 5 ayımi doldurmuş olucam inş.

Benim oğlumun kafası yukardaymiş hatta baya yukarda dedi doktor bile şaşırdı ayaklarında sol tarafına doğru göbek deliğinin az aşağısında ben hem üstten hem alttan hissediyorum

Benim oğlumun kafası yukardaymiş hatta baya yukarda dedi doktor bile şaşırdı ayaklarında sol tarafına doğru göbek deliğinin az aşağısında ben hem üstten hem alttan hissediyorum

Aynı benim de öyle kafası sagımda ayakları göbek altında sola dogru vurdukça içim titriyor ☺ yaklaşık 1 buçuk aydır böyle duruyor hatta o kadar netki göbegimde kafası eşim korkuyor niye orda duruyor diye ☺

bizimde öyle Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah

Çok iyi bence :)
Normaldede kilom olduğu için nekadar az alsam okadar iyi. 3.5kg ama ben sanki 5kilo almış gibi hissediyorum belki yorgunluktan ayakta çok kaldığım için şişlik oldu oyüzden öyle hissediyor olabilirim bilemiyorum artık, bakalım son 2-3 ayimda nolucak.

CAnım neden yasakların var düşük tehliken mi vardı
Bi düşük tehliken var demedi bugüne kadar. Ama benim öncesinde bir kaybım vardı ve hormon bozuklugu sorunum vardı yumurta rezerviyle ilgili. Klomenle hamile kaldım çok şkür clexane ve ecoprin kullanıyorum 3 ayda progestan kullandım ama düşük tehliken var demedi hiç genelde herşey yolunda gidiyodu. Sanırım bizim hamilr kalmamız zor hatta olmayan bile var. O yüzden bu bebek biraz kıymetli doktor içinde. Tüm önlemleri alıyor diye düşünüyorum o yüzdende risk oluşturabilcek herşey yasak :)

Evet aynı tedirginliği bende yaşıyorum ama sanırım rahat olmamız gerekiyo arkadaşlarda normal olduğunu söyliyorlar. Doktorlarımız bi sıkıntı olsa söylerdi illaki dimi bak yolculugada izin vermiş doktorun bence düşünmeyelim çok fazla yoksa bu kalan aylarda geçmicek :)))

Çok saol içimi rahatlattınız birAz:) umarım bende yukarı çıktıgını hissederim söylediğin gibi. İnsan düşünmeden yapamıyo işte kaynetme korkusu olunca :) neyse sizin haftalara gelmeyi beklemek en iyisi :)

Hepimizde olduğu gibi sendede kaybetme korkusu olması çok normal canım ama bak şükür hepimiz ilk ayları atlatıp buzamana kadar geldik artık birazda rahatlayıp keyfini çıkarma vakti yavrularımız Rabbime emanet inş.

Reactions: Otb
ben esime tasitcam
kisin da cikartirim da cok degil hastaneye saglik ocagina falan giderken ve kar yagarsa insallah kar yagdigi zaman cikartmayi cok istiyorum görsün diye gezmeye giderken de esim tasir

Anladım canım bende bi dusuk tehdıdı atlattımda çok şükür o yuzden sordum :) Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi hepimize

Reactions: Otb
evet cnm bende nette biraz baktim da 21+3 de 5 ay diyo
ama mesela soruyolar kac aylik diye ne dicem 6.aylik mi 5 aylikmi dicem
dogumumuz aralikta ve 4 ayimiz var bi de nasil o zmn 6 aylik oluyo cnm onu anlayamadim bi de

evet cnm bende nette biraz baktim da 21+3 de 5 ay diyo
ama mesela soruyolar kac aylik diye ne dicem 6.aylik mi 5 aylikmi dicem
dogumumuz aralikta ve 4 ayimiz var bi de nasil o zmn 6 aylik oluyo cnm onu anlayamadim bi de
Gebelik hesabına göre doldurduğun ayı söylüyorsun. Yani ben öyle söylüyorum. 21.haftada 5'i doldurdun 6 dan gün almaya başladın. 36 haftalık olunca 9 aylık olup bebeği doğurmuyorsun sonuçta bir ayın daha var. 9 a girdiğini gösteriyor, doldurduğunu değil. Bir de döllenmeden önceki 2 haftada hesap kolay olsun diye hamilelikten sayılıyor.

Ben de ilkinde gerek gormedim agustosta dogmustu zaten 3 aydan sonra kullaniliyo kisa denk geliyordu ama bu sefer dogum kisin olcak marta kadar toparlar kendini tam zamani kanguru rahat olur benim icin cunku oglum zaten 2 bucuk yasinda olacak bi de bebis olcak annemler yakin bana surekli gidip geliyorum o acidan rahat olur kisin indirime girerler belki

hmm simdi anladim cnm cok sagol
5 aylik hamileyim o zmn simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…