- 4 Nisan 2018
- 1.921
- 4.300
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #1.361
Sonucunu gönder bakayım canımBu daha ayrintili bir test sanirim benimkinde pt degeri yaziyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunu gönder bakayım canımBu daha ayrintili bir test sanirim benimkinde pt degeri yaziyordu
Allah'a emanet canim insallah saglikla yavrularimiza kavusacagiz. Icin rahat olsun. Sebebini ogrenmissin. Onlemini de aldin mi hicbir sey olmaz.İnşAllah ben kullanmak için geç kalmamışımdır.Sağ salim kucağımıza alırız İnşAllah.
iste buSonucunu gönder bakayım canım
hanımlar son adet tarihleriniz nedir
Tebrik ederim canım, hoş geldin sefalar getirdin![]()
iste bu[/QUOTE 1 değer dışında diğerleri olması gereken referans aralığında değil gibi canım.Benim test gibi detaylı değil.O yüzden bşy söyleyemicem.En kısa zaman da doktora gönder.Hamileysen ilaç yazablir.
Ben de de var pıhtılaşma , dün başladım coraspirine. Haftaya hibor başla dedi Dr , tüp bebekten kalma hibor var elimde baya biİnşAllah ben kullanmak için geç kalmamışımdır.Sağ salim kucağımıza alırız İnşAllah.
Eksik olanı tamamlamanız derken canım,anlamadım.Pazartesi hematoloji doktoruna göstericez o ne derse artık.İğne olarak clexane 4000 kullanıyorm.Adlinaa Canim seninki genetik test genlerinde varmis kan pihtilasmasi.
lillypot canim seninkilerde trompofoli paneli testleri onlarda cikmis kan pihtilasmasi.
Her ikisiside birbirleriyle dogru orantili ben butun testleri yaptirdim. Size tavsiyem eksik olani tamamlamaniz ona gore cleaxane ignenin hangi dozda oldugu belirlenir.
canim bende de var.iki kez bu yuzden kayip yasadim.kayiplardan sonra testler yapildi faktor 5 heterezigot cikti.yani en cok kayiplarin yasandigi gen mutasyonuymus.seninkinde homozigot olan genin var bu daha agir muhakkak kullan.cok sukur igne kullandim ve oglumu saglikli dunyaya getirdim.hamile kalir kalmaz bundada hemen doktora gittim.simdi ignelere basladik.insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza alacagiz.hic korkmayin kizlar.tedbir bizden takdir Allahtan.Kızlar bende kan pıhtılaşması çıktı.4 ay önce bebeğimin kalp atışını duymama rağmen kaybetmiştim.Test sonuçları yeni çıktı ama doktorum tedbir olsun diye keseyi gördüğü andan itibaren iğne ve aspirin vermşti,kullanıyorm .Benim gibi pıhtılaşması olan var mı?
gecmis olsun canim sanada.insallah bebegini saglikla kucagina alirsin.doktor biseydenmi suphelendi de test yaptiBende var canim. Kan sulandirici igne kullaniyorum. Ayrica coraspin iciyorum. Ben tup bebek tedavisi oldugum icin trasferden itibaren kullanmaya basladim.
Eksik olanı tamamlamanız derken canım,anlamadım.Pazartesi hematoloji doktoruna göstericez o ne derse artık.İğne olarak clexane 4000 kullanıyorm.
Tesekkur ederim canim. Daha once dusuk yaptim. Ondan sonra arastirildi. Insallah saglikli bir sekilde hepimiz yavrularimizi kucagimiza aliriz.canim bende de var.iki kez bu yuzden kayip yasadim.kayiplardan sonra testler yapildi faktor 5 heterezigot cikti.yani en cok kayiplarin yasandigi gen mutasyonuymus.seninkinde homozigot olan genin var bu daha agir muhakkak kullan.cok sukur igne kullandim ve oglumu saglikli dunyaya getirdim.hamile kalir kalmaz bundada hemen doktora gittim.simdi ignelere basladik.insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza alacagiz.hic korkmayin kizlar.tedbir bizden takdir Allahtan.
gecmis olsun canim sanada.insallah bebegini saglikla kucagina alirsin.doktor biseydenmi suphelendi de test yapti
Hadi maşallah size devamı da gelsin inşallah :)Arkadaşlar merhaba bende 5 haftalik hamileyim bugun doktora.gittim ve keseyi gördük:)
25 Şubathanımlar son adet tarihleriniz nedir
Canım sen iğneye başlamak için kese yi bekledin mi yoksa kan testinde çıkınca hemen mi başladıncanim bende de var.iki kez bu yuzden kayip yasadim.kayiplardan sonra testler yapildi faktor 5 heterezigot cikti.yani en cok kayiplarin yasandigi gen mutasyonuymus.seninkinde homozigot olan genin var bu daha agir muhakkak kullan.cok sukur igne kullandim ve oglumu saglikli dunyaya getirdim.hamile kalir kalmaz bundada hemen doktora gittim.simdi ignelere basladik.insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza alacagiz.hic korkmayin kizlar.tedbir bizden takdir Allahtan.
gecmis olsun canim sanada.insallah bebegini saglikla kucagina alirsin.doktor biseydenmi suphelendi de test yapti
Ogrendikten 4-5 gun sonra gittim doktora canim.kese gorunmez diye dusunmustum ama minucik gorundu yinede.igneye ne kadar erken baslanirsa o kadar iyi.ben zaten hamile kalmadanda coraspin 100 mg kullanmya baslamistim.Canım sen iğneye başlamak için kese yi bekledin mi yoksa kan testinde çıkınca hemen mi başladın
Benim hcg dün 27 çıktı , Dr haftaya başla iğneye , dün corasprin başladım , sen in hcg kaçtı canım iğneye başladığındaOgrendikten 4-5 gun sonra gittim doktora canim.kese gorunmez diye dusunmustum ama minucik gorundu yinede.igneye ne kadar erken baslanirsa o kadar iyi.ben zaten hamile kalmadanda coraspin 100 mg kullanmya baslamistim.
Maşallaj rabbim Esirgesinmerhaba ikinci kez araklık annesi oluyorum inşallah
kızım 2016 aralık
son adet tarihim 06.mart
bugün beta hcg 402 çıktı