2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Günaydın kızlar ben folik asit olarak ocean mummy kullanıyorum geçen hafta doktorum verdi gebelik planlamadigim için öncesinde içmiyordum ama içeriğinde multivitamin ve balık yağı falan da var hiç midemi de bulandirmiyor ben çok memnun kaldım doktorunuza sorup alabilirsiniz

Canım benim 4 haftalık kan testi yaptırdm bugün hcg 586 çıktı. Yok kullanmıyorum ama kendim alıp mı kullanmalıyım bilemedim :KK64:
Canim 1 hafta sonra gitsen doktor daha iyi gorur gibi. Tabi tercih senin.
Folik asiti eczaneden kendin alabilirsin canim. Ne kadar erken baslarsan o kadar iyi. Doktoruunun da ilk soyleyecegi bu olacaktir.

ya kızlar folic olmayınca eczanede ben de folbiol almak zorunda kalmıştım, folic 30 tabletlik 30 tl idi, folbiol ise tablet sayısı aklımda değil ama 14 tl idi. Ablama dedim kullan ama çok kaliteli değil dedi, şimdi kafam karıştı yaa, Ben folbiol u düzenli kullanmıyordum şimdi testte öğrenince dün bugün folic alayım demiştim eczaneden. Şimdi folbiol iyi mi zararlı mı kafam karıştı. Bir de folbiol u doktorunuz mu önermişti?
Folik asitin bir cok cesiti var. Doktorlar hep farkli farkli oneriyor.
Benim ilk gittigim doktor folbiol yazmisti. Tup bebek icin gittigim doktorda folbiolu önermiyorum demisti.

ya kızlar folic olmayınca eczanede ben de folbiol almak zorunda kalmıştım, folic 30 tabletlik 30 tl idi, folbiol ise tablet sayısı aklımda değil ama 14 tl idi. Ablama dedim kullan ama çok kaliteli değil dedi, şimdi kafam karıştı yaa, Ben folbiol u düzenli kullanmıyordum şimdi testte öğrenince dün bugün folic alayım demiştim eczaneden. Şimdi folbiol iyi mi zararlı mı kafam karıştı. Bir de folbiol u doktorunuz mu önermişti?
folbiou ben daha onceki hamileliklerimdede kullandim.cok guclu bi ilac hic supheniz olmasin.doktorum diger folic asitler gunde iki kez alinirken bunun gunde bir defa alinmasi yeterli demisti.daha onceki gebeligimdede bu sitedeydim.hamilelerin yuzde doksani folbiol kullaniyordu.ha soyle bisey var banada doktorum bu kez b12 katkili baska bir ilac verdi.ama ben hamilelikten once zaten baslamistim folbiole.icin cok rahat icebilirsin canim

Bu arada rüyamda erkek bebek emziriyordum çok duygulandım ya bi oğlum var ama her gebelik ayrı oluyormuş kaybetme korkusunu ve o endişeleri ben de yaşıyorum ama biraz akışına bırakıp rahat olmak lazım da o nasıl olacak onu bilmiyorum
Allah hayirlara cikarsin canim.insalllah ruyalarin gercek olur.o korku hepimizde var.ve sanirim doguma kadarda gecmeyecek.Dunyada nasipleri varsa ne olursa olsun dogar zaten.dua edicez.insallah saglikli bi sekilde kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz hayirlisiyla.

Bu arada rüyamda erkek bebek emziriyordum çok duygulandım ya bi oğlum var ama her gebelik ayrı oluyormuş kaybetme korkusunu ve o endişeleri ben de yaşıyorum ama biraz akışına bırakıp rahat olmak lazım da o nasıl olacak onu bilmiyorum
Ne guzel bir ruya gormussun. Ben de hamile kalmadan once ayni ruyayi gormustum. Insallah hepimiz saglikla yavrularimizi kucagimiza aliriz.

Kesinlikle olmaz canım.Ben hamilelikten 1ay önce kullanmaya başladım hala kullanıyorum.İlacımın adı Folbiol.
Bende folbiol kullanıyordum doktor bırakmanı çok ağır bi ilaç olduğunu söyledi. Internette biraz araştırdım gerçekten öyle. 35 yaş üstüne veriliyormuş. Yaşını bilmiyorum ama bi araştır istersen.

Bende onu kullanıyordum doktor çok ağır 35 yaş üstü dedi ve biraktirdi bana. Şimdi folid kullanıyorum. Internette yorumları oku anlarsın zaten. Kötü yorumlar okumuştum ben çok bilmeden bende kullandım hep :(

Ben daha önceden kendim almıştım folibolu doktora da sordu gösterdim oda buna devam et dedi ama biraz güçlü yarim at dedi yani araların da ki farkı bilmiyorum folibolu devlet karsiliyomus doktor öyle dedi belki fiyatı ondan daha uygundur

Ben daha önceden kendim almıştım folibolu doktora da sordu gösterdim oda buna devam et dedi ama biraz güçlü yarim at dedi yani araların da ki farkı bilmiyorum folibolu devlet karsiliyomus doktor öyle dedi belki fiyatı ondan daha uygundur
Cevaplar için sağolun kızlar, doktora yazdırmadan 14 tl idi yazılıyorsa daha uyguna gelecek demek ki, Neyse artık doktor a sorarım ama henüz bi doktorum da yok. Bursada da doktor bulmam zor gibi ya :(

merhaba ikinci kez araklık annesi oluyorum inşallah
kızım 2016 aralık
son adet tarihim 06.mart
bugün beta hcg 402 çıktı

Kızlar herkese iyi akşamlar ben henüz sadece test ile öğrenebildim mucizemi, Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah:) sat 10 marttı, yarı nasip olursa kan testi yaptıracağım bakalım:) Allah ım hepimizi korusun inşallah

Hayırlı olsun arkadaşlar rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️

Kizlar aranizda doktoru progestan veren var mi?

Ben hamile kalmadan önce kullanmıştım hap olarak içiyordum günde 1 iç dediyse gece yatmadan önce iç yan etkisi baş dönmesi bu yüzden fitil gibi kullanın deniliyor cnm

Merhaba
Ben de bugün öğrendimm :anneadayı: ilk hamileliğim değişik bir duygu var içimde:KK200:

Hayırlı olsun cnm ❤️

Folik asitin bir cok cesiti var. Doktorlar hep farkli farkli oneriyor.
Benim ilk gittigim doktor folbiol yazmisti. Tup bebek icin gittigim doktorda folbiolu önermiyorum demisti.

Bana dr regenesis max verdi b vitamini ve omega3 hepsi varmış bu folicasitte cnm

Canim ben özelde iki ayrı doktora gittim hamilelik öncesi, ikisi de folbiol yazdı. Şimdiki doktorum da onu verdi. Bir sorun in yok, içebilirsiniz.

Hayırlı olsun arkadaşlar rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️

Ben hamile kalmadan önce kullanmıştım hap olarak içiyordum günde 1 iç dediyse gece yatmadan önce iç yan etkisi baş dönmesi bu yüzden fitil gibi kullanın deniliyor cnm

Hayırlı olsun cnm ❤️

Bana dr regenesis max verdi b vitamini ve omega3 hepsi varmış bu folicasitte cnm
Bir ara bende icerigi ona benzer birsey kullanmistim. Şu an folio kullaniyorum.

Kızlar doktora gittim. Son adet tarihimi hatırlamıyorum. Kese oluşmuş çök yeni dedi. 9.4 mm kese boyutu. Kaç haftaya denk geliyor acaba. 10 gün sonra tekrar cagirdi. Bu arada adet tarihinin büyük olasılıkla 23-26 arası

Kızlar doktora gittim. Son adet tarihimi hatırlamıyorum. Kese oluşmuş çök yeni dedi. 9.4 mm kese boyutu. Kaç haftaya denk geliyor acaba. 10 gün sonra tekrar cagirdi. Bu arada adet tarihinin büyük olasılıkla 23-26 arası
Benim 4 mö ken 4+4 dü .. haftaya çarşamba tekrar dr gidicem günde kaç mm artıyor bende merak ediyorum :)

Back
X