2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kac kez denedim yazin ugrastim yok. Rahatsiz degil canim hic bezden .2 gundur gine egitimdeyiz her 10 dk bir götürüyorum tuvalate ama bugun 3 kez fire verdik. Dün iyiydi. Bakalim ugrasiyorum insallah cisim geldi lafini duyabilirim. Kazagina az bisey ssu damlasa feryat figan kazagi cikart diye agliyor aama cis pacalardan aksa rrahatsiz degil beyfendi. İnsallah 15 tatil bitene kadaar alismis olur
☺️ Çok tatlıymış ☺️ şimdi kardeşide kıskanır bezlenince kendi eksik kalmak istemez☺️ inşallah kolay bir şekilde öğretirsin canım

Ya bizim doğalgaz suyu bazen soğuk akıtıyor canım o yüzden bunu zor yapmak kendim kovaya dolduruyorum hep ya da şöyle 6 kilo falan olacak daha rahat olur gibi Nisan'da böyle yıkayabilirim inşallah
Bende kovaya su yapıyorum duştaki suyu daha kendime ayarlayamıyorum bi sıcak bi soğuk oluyor

Kızlar bebeğinizin banyosunu ne zaman yaptırdınız? Ben bu konuda çok dertliyim. Belki yargılıcaksınız ama elimde değil bu durum. Kızım 26 günlük. Göbeği 14. Gün falan düştü. Kökü kaldı. İki doktor da gördü yaktı, banyo yaptırmayın tam iyileşinceye kadar dedi. Geçen hafta biraz daha iyileşti. Doğumdan sonra kv sadece bi hafta kaldı yanımda. Annem hiç kalmadı. Tek bakıyorum kızıma. Herşeyi araştırıyorum ilk bebeğim tecrübesizim. Buna rağmen iyi bakıyorum allahıma şükür. Annem yarım saat uzakta oturuyo bize. İki haftada bi falan anca geliyo. Geçen haftadan beri arayıp gel yıkayalım diyorum ama gelen giden yok. Bu bahane diyebilirsiniz ama tek başıma korkuyorum. Eşime diyorum ben korkarım diyo. Ben yıkıcam sen su döküvereceksin diyorum yanaşmıyo. Ona da hak veriyorum. Kızımı kucaklamaya korkardı, yeni alıştı. Kimseden yardım isteyemeyen biriyim normalde. Annemden bile bişey isteyemem. Ona rağmen arayıp yardım istedim ama yok. :KK43: ne yapacağımı şaşırdım. Meleğim kirli falan değil allahıma şükür. Hiç koku, kir falan yok. Bana akıl verin ne olur :KK43: kendim yıkayabilir miyim
Bende gecende altini kirletti yikamak zorunda kaldim kendim yikayoyorum normalde.Is basa dusunce yaydim banyo lavabosunun icine havlulari yatirdim yikadim kuvetinde yikayamadim yapamam diye

Kizlar artik bebisler yavastan buyuyor gelisimlerine katki saglayacak oyuncaklari burda paylassak ilk nelerden baslamaliyiz fikir olur birbirimize

Var canım. Fileden korkuyordum. Güvenipte kullanır mıyım diyordum ama bugün kullanıcam allah izin verirse
canım bende geçen tek başıma yıkamak zorunda kaldım. küvetinde filede yikadım. dikkat etmen gereken şey korkuyorlar sıçrıyorlar bir elin mutlaka bağrında karnında olsun korkmasın ve sürekli konuş bebeğinle.

ya kızlar canım sıkıldı. komşum geldi bugün ve sinüzit imiş. sinüzit geçici değil mi? ya hayır eğer ki bi rahatsızlığın varsa neden geliyorsun? bebeğim henüz 35 günlük. birde fazla yaklaşmayayım diyor sinir ya.

ruhum_mavi ruhum_mavi nasıl geçti canım kontrol ultrason aşı umarım herşey yolundadır kakası için ne dedi
Canm iyi geçti çok şükür herşey yolunda. 3 haftada 900 gram almış gayet iyi dedi. Kakası için normal diyor. Çatlak olmaması önemli olan dedi. Baktı poposuna çatlak yokmuş şükür. Tam doktordan geldik kaka yaptı:) 4-5 gün yapmazsa firil Rota aşısını önğmüzdeki ay yapacak. Yarın kalça çıkığı ultrasonumuz ve 3 tane aşımız var. Büyük ihtimalle ateş yapmaz ama koltuk altından 38 kulaktan 38,5’u görürseniz bir çay kaşığı calpol verin dedi. Aşıya gitmeden banyo yaptırın aşıdan sonra 4 gün banyo yapmayacak dedi.
Canim iyice yara olmasin her yarim saatte bir cok fazla gibi geldi bana. Tabi sen daha iyi bilirsin bebegini ama bence kil fircayla bari yap tahris olmasin kafasi
Doktorumuz bu şekilde tavsiye etti canm bilmiyorum ki. Ama konak için hep büyüklerimiz de söyler ya zeytinyağı sürüp sık uçlu tarakla tara diye. Demek ki iyi geliyor gerçekten

canım bende geçen tek başıma yıkamak zorunda kaldım. küvetinde filede yikadım. dikkat etmen gereken şey korkuyorlar sıçrıyorlar bir elin mutlaka bağrında karnında olsun korkmasın ve sürekli konuş bebeğinle.
Tamam canım benim çok teşekkür ederim. İyiki söyledin :KK200:

Canım biz goon kullanıyoruz çok memnunuz. Hiç sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar. Geceleri bezi dolduruyor hiç taşma problemi yaşamadık. Malesef ona da zam geldi ama primaya göre çok daha uygun tabikide.
Primanin masallahi var aldi basini gidiyo elimdekiler bitsin molfixle goon alcam hepsini denicem insallah alerji yapmaz

ya kızlar canım sıkıldı. komşum geldi bugün ve sinüzit imiş. sinüzit geçici değil mi? ya hayır eğer ki bi rahatsızlığın varsa neden geliyorsun? bebeğim henüz 35 günlük. birde fazla yaklaşmayayım diyor sinir ya.
Sinüzit bulaşıcı değil canm.

Prima başta pişik yapmıştı minies’e geçmiştim. Şimdi elimdekileri bitireyim diye primaya geri döndüm yine pişik yaptı. Nefret ettim bezden

Back
X