2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar sütyeni tamamen hyatımdan çıkarmış durumdayım. Bi misafir geldiğinde kendiliğinden süngerli atlet takıyorım ama o bile eziyet. Bu durum sizde de var mı. Sütyen taktığım an göğüslerim acıyo hem uçları hem de içi
Benimkide aynı canım. Ben hamileykende takmamıştım

Bu arada sağma makinesi hangi marka kullanıyorsunuz elektrikli olarak? Memnun olanlar yazabilir misiniz, bu hafta alacağım galiba .
Kesinlikle tekcell diyorum canım. Yeni çıkmış medikallerden aldık. Fethiyede oturuyoruz. 300 civarı. Çok memnunum. Hem masaj yapıyo, hemde kademeli.

Bide sizinde göğüsleriniz sarktı mı :( sonra düzelir mi sarkanlar. Vücüdumla çok orantısız göğüslerim. Moralim bozuluyor

Bizim bebişler aynı demek benimkide 40.Evet slingte yeni olduğu için alışmamış olabilir bide rahatmı değilmi diye ben çok stres oluyorum slingteyken belki o yansıyo kızıma.Oyun halısındaki şeylere bakıyo ana kucakta durmak istediği için yatmıyo halıda asla.Aynı oyuncağı kucağımdayken gösterince bakıyo baya
Benimki de kesin durmaz asla durmuyo ya yeter ki kucak olsun emer emmez uyuyo.insallah gecer bu gunlerimiz soyle 2 saat dursa kendi kendine keske

Benim mesai bayadır başladı. Akşam 8le sabah 5 arası uyumuyor kızım. Ağlamıyor huysuzlanmıyor kucakta öylece durup etrafı izliyor konuşmanı istiyor. Arada uyuya kalıyor yerine koyar koymaz kalkıyor. Ne olucak bu işin sonu kızlar.

Benimde çok canımı sıkıyo kuzum bu durum ama yapacak bişey yok. Erken doğum riskim vardı hep yattım. Eşim izin aldı çoğu zaman. Eşim işteyken su verenim bile yoktu. Doğumdan sonra hiç kalmadı. Sadece doğumda çağırdım da geldi. Çok sağol kuzum annen gelmiş gibi oldu. Kaçarak evlendim bişey diyemiyorum o yüzden. Ses çıkaramıyorum. Videoları izledim, bakalım yapabilecek miyim.
Cnm annenin gelmemesine uzuldum.
Sana nacizane tavsiyem kuvetin icine suyu doldur oyle yikamaya basla.ilkten biraz kendine guvenin de gelir nu sekilde.cunku oyle yikamak daha kolay oluyo cidden.ekstra kovaya da suyu ayarla.tabi kuvete takilan file aparatin varsa yap.yator ona ustinu basini cikart.kuvetin altondan hafof hafif sulari elinle bebehine degdir suya alissin.cok sampuanlama igne ucu kadar sampuanlayiver vucudunu.daha yeniyiz 4 4 luk olamayiz.koltuk altini boynunu ellerinle ov hemencik.esin bebegin kafasini hafif yukari dogru kaldirsin.yine igne ucu kadar sampuanla yikayiver.en son kovaya da konulan suyla durula her yerini son kez temiz suyla tmmdir.ben de hala korkuyorm ama botle kolayima geldi usutcek diye cok korkuyorum ben.hemen dudaklari titreyiverio aklim cikiyo.yaz gelsin daha guzel yikariz ins.cok vakit ayirma bosver hasta olmasin da zaten tertemizler

Canım tam hazırlık yaptım teyzem geldi beraber yıkadık :) ama tek yıkanır yani kolay :) iki güne tek yıkarım, ya da yarın :)
Canım az önce okudum ilk mesajını eşim yanımdaydı direk adresi sor yakinsa biz gidelim dedi.hizli hızlı diğer mesajlarını okuduk sonunda rahatladık . Hiç korkma yıkandıkca rahatlar bebek. Bende kendim hiç yıkamadım ama tek kalsam 1 tas su bile doksen rahatlar . Annem yada eşim gibi olmasada islatirim en azından. Hergun yıka beence alisirsin birkac gune.
Emzik kullanan var mı ya
Ben kullanıyorum ama pek tutmuyor doğduğu gün verdim alissin diye ama tutmadı hiç. En son 10 gün önce avent smoothie aldık onu 5 dakika falan tutuyor şimdilik. Alışır insallah

Ben başından beri kullanıyorum canı istemediğinde atıyor ağzından çok düşkün değil millet şekerli suya ona buna bandır ver diyor ama ben hiçbişey yapmadım tabikide her ağladığında falan veriyorum tutarsa tutuyor istemezse zorlamıyorum
Cnm mama veriyomusun peki biberonla
Ben de emzik verdim de cikariyo ustelemedim hem biberon hem meme hem emzk meme reddi yasar diye

Back
X