- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #54.281
ya ne kadar çok meme reddi var grubumuzda nedir bu bebelerin derdi yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni çok iyi anlıyorum . Uykuya dalarken alıp emziriyorım uykudan uyandığı an kapıp çocuğu emzirmeye çalışıyorum ama yok midesine giden miktar nedir meraktayım .. stresten başıma ağrılar girdiEmzircem diye ter atıyorum pes etmicem çok zorlanıyorum artık ağzına süt değilde zehir akıyor sanki
Allah seni :) benim de Doğumdan sonra yanında kaldı bir süre , başta utanırım diyordum ama öyle bir süreç oldu ki memeler fora oldu :)Amannnn ben de devamlı cıbıl cıbıl geziyorum memeler free bir de kaynanayla yaşıyor gibiyim iki senedir bizde kalıyor bebek bakıyormuş benim memelerle ahbap oldular ikide bir memeler açık kaynana yanımda
Kuzum nimenrix menenjit AW virüsü için, bexsero menenjit B virüsü için. Ülkemize yeni gelen B bexsero yani :)hım anladım canım çok geçmiş olsun.
nesi var peki, neden alerjik olduğunu düşünüyorsun. Benim kız pesoese çok hapsuruyor o yüzden alerjik bir durum olabılırmj diye aklımdan geçiyor
yesinler seniii nasılda yakalamıs
tam olarak ne aşısı bunlar menengokok rota vs biliyorum ama bunları duymamıştım.
bebeğe mı kullanıyorsunuz henüz erken değil mi
esnaf eşi olmak zor.durum bızdede farklı değil.ne haftasını tatili ne yıllık izinçok şükür tabi işi var ama esnaflık zor iş.bayramda bile zor tatil durumu.bı guzellıgıde kendi işimiz olduğu için en azından işler bıtınce kapatıp dolanıyoruz sahılboyu, yada gezmeler falan.
Bugün dışarı çıktık kanguruyla nasıl sıcak hava yaa terledik hava çok güzeldi. Görüşürüz biraz daha ısınsın bebisler toparlansin kahve içer gezeriz :)Aynen ole cnm sagligimiz huzurumuz yernde olsun gerisi onemli ddgilZynpctnr o da izmirde otryr cnm belki yaza dogru bulusrz 3 muz:)
Yok uyuyo ama uyanıyo hemen öyle sabaha kadar deliksiz uyku gibi olmuyo. Yarım saat 1 saat falan uyuyoDışardayken uyutamıyor musun canım. Biz akşam dışardaysak yine de uyutuyorum en geç 10’da. Büyüme hormonları saat 10’da salgılanmaya başlıyor. Geç uyumaya alıştırmamak gerek sanki.
Peki ne yapmalıyım daha erkene çekmek için. Çünkü zaten 9 da uyuyo ama uzun süreli değil . O uykunun uzun uykusu olması için ne yapabilirim bilmiyorum önerisi olan var mıCnm yine dogrusunu sen bilirsin ama buyume hormonunun salgilanmasi icin en gec 10da uyumasi gerek. 10 ve 3 arasi bu hormon salgilaniyormus.
Bende oyleyim sanirim 2 cocukla disari hayal oluyor bizeEvin işini yemek işini bitirip dışarı çıkamıyorum napcam ya ben yetişemiyorum artık
Bizde ciktik bugun hava cok guzeldi. Eve geldik bayildi yatiyor :)Hava misssssss![]()
Canim ben baya arastirdim bu konuyu. Uyandiginda asla isigi acma ve asla konusma diyolar. Al emzir uykusunu hic bolme yaziyo hep. Bi de oyle dene istersenPeki ne yapmalıyım daha erkene çekmek için. Çünkü zaten 9 da uyuyo ama uzun süreli değil . O uykunun uzun uykusu olması için ne yapabilirim bilmiyorum önerisi olan var mı![]()
Ya canım sorun zaten uyanması. 9 da uyuyor ama en fazla 1 saatBende 3-4 saate bir degistiriyorum kusma bizdede yok ama bebek bu belli olmaz diye gidiyorum ben valla. Gidişi dönüşü yürüyoruz mağaza falan bakıyorum kahve içiyorum.
Pusetinde uyur canım. Biz öyle yapıyoruz. Geçiyorum bir odaya uyutuyorum pusete koyuyorum eve geçince beşiğine alıyorum uyanmıyor hiç.
Sağol canım bizim doktrda 3.ayda bexsero yapalım demişti .haftaya gidicez bizde .uykusunu yeni duzene koydum inşallah asidan sonra bozulmaz.
Canım uykusu yoksa ne yaparsam yapayım uyumuyor uykusu varsa davul çal uyamıyo o yüzden yapacak bişeyim yokSaatlerimiz hemen hemen aynı hatta benimki dün gece 3te yattı1,5 gibi yatarsa 6da kalkıyo sonra 9 sonra 12 2 falan diye gidiyo bende erken uyusun bozulmasın istiyorum ama kucağımda uykuya dalıyo bırakıyorum kalkıyo atak zamanındamıyız nedir bu ara böyle
Kız 100 liralık kaç tane aldın öyleAliExpress ten bir sürü önlük aldım 100 tl tuttu anca geliyor oğlumda çok eskittim yetişmiyor salya yemek
Sen hamgi semtindesin cnm ben bucadym carsiys uzagm burdada tek marketler var bu kadr market gormedm ne magaza var ne birsy hepsi carsi kisminda bende yakin olsam aslinda gezerimde iste deglm
Canım hep ishal gibi çok sıvı yapıyo huzursuzluğu oluyo cildinde egzama var fazlaca kusuyo (doktor reflü olduğunu söylesede) bunlar bana süt alerjisini düşündürüyohım anladım canım çok geçmiş olsun.
nesi var peki, neden alerjik olduğunu düşünüyorsun. Benim kız pesoese çok hapsuruyor o yüzden alerjik bir durum olabılırmj diye aklımdan geçiyor
yesinler seniii nasılda yakalamıs
tam olarak ne aşısı bunlar menengokok rota vs biliyorum ama bunları duymamıştım.
bebeğe mı kullanıyorsunuz henüz erken değil mi
esnaf eşi olmak zor.durum bızdede farklı değil.ne haftasını tatili ne yıllık izinçok şükür tabi işi var ama esnaflık zor iş.bayramda bile zor tatil durumu.bı guzellıgıde kendi işimiz olduğu için en azından işler bıtınce kapatıp dolanıyoruz sahılboyu, yada gezmeler falan.
Hahaha ne güzel birleştiriyosun yaa bende yakınımda birini arıyorum
20 vardır rahatKız 100 liralık kaç tane aldın öyle![]()
20 vardır rahatKız 100 liralık kaç tane aldın öyle![]()
Doktor biza sadece birini yazdı siz hangisini yaptırdınıZ ?Kuzum nimenrix menenjit AW virüsü için, bexsero menenjit B virüsü için. Ülkemize yeni gelen B bexsero yani :)